31.3.2012

Zoya-Nimue

Tajusin äsken, että unohdin esitellä tämän lakan vaikka se oli kynsillä ennen edellisen postauksen kukkasia. Tämänhän ostin Jos edes kynnet-blogin Papulta.


 

Täytyy myöntää etten enää muista kuinka monta kerrosta lakkaa laitoin. Ehkä kolme. Kaunis, vähän jännä sävy. Vaikee kuvailla, mutta huurteinen lila olis varmaan lähimpänä. Löytyy paljon hopeista shimmeriä.

Kiva, mutta saa varmaan odottaa syksyyn seuraavaa käyttöä, jotenkin tää on vaan selkee syksy sävy :)

Kynnet on lyhennetty, mutta tänään pitäis niitä vielä vähän viilata ja fiksata. Voipi olla, että vielä vähän lyhennän niitä. Odottelen, että Shrek alkaa niin on jotain katsomista viilaamisen aikana :)

Miulla on kriisi, Cesarsin pikauivattava on enään ihan vähän jäljellä ja se on niin liisteriä, ettei sillä saa kun sotkua aikaseks. Apua, miten mie pystyn lakkaamaan kynsiä ilman pikakuivattavaa!? :D

29.3.2012

Pisteitä ja kukkasia

Onnistuin hankkimaan Passion for Nails blogin kirpparilta kaksipäisen stamperin. Jes! Kunhan se saapuu pääsen taas jatkamaan 30 päivän haastetta eteenpäin. (Haalin mie muutakin sieltä kirpparilta, niistä lisää kunhan paketti saapuu ;)

Nyt olis kuitenkin esiteltävänä kynnet joihin tein dotting toolilla kukkia. Älkää säikähtäkö etusormen kynnen kuntoa, sille sattu pieni haaveri eilen.


Ei mitkään kovin kummoset kynnet, mutta ihan pirteet :)
Etusormesta tosiaan lähti eilen geeli irti. Jotenkin vaan onnistuin räpsäyttämään sen johonkin. En tietenkään ehtinyt/jaksanut eilen korjata sitä, kun olin vasta yhdeksän maissa kotona. Kohta meen korjaamaan kynnen ja jos jaksan lyhennän kaikkia varmaan aika reippaasti. Jos ne sitten pysys paremmin.

Lakat joita käytin:
China Glaze-High Hopes 3 kerrosta
Opi- Alpine Snow
Models Own- Lemon Merinque
Cesars-pikakuivattava

25.3.2012

No en inspiroidu!

Nyt täytyy myöntää, että alkaa tuo 31 päivän haaste vähän kyllästyttämään. Kesti pitkään ennenkuin keksin seuraavaan aiheeseen kirjan mistä inspiroitua (tai siis kirjan kannen). Huomasin sitten hävittäneeni johonki miun leimasimen jota tarviin siihen ideaan. Joten laitan varmaan haasteen vähäksi aikaa jäihin, kunnes se alkaa taas kiinnostamaan ja teen muita kynsiä välillä :)

Tässä yhdet kynnet jotka tein viikolla.


Erittäin simppelit kynnet 2 kerrosta Essence-Hard to Resist ja 1 kerros Essence-Blue Addicted, päällä tietenkin Cesars pikakuivattava. Teki mieli jotain sinistä :)
Manikyyri sai olla pari päivää kynsillä jonka jälkeen päädyin jatkojalostamaan sitä:


Laitoin lakan päälle kerroksen Models Ownin Smash Up Silveriä. Oon käyttäny Smash uppia varmaan vaan kerran aikasemmin ja muistelin, että se ei miun mielestä halkeillu tarpeeks. Päätin nyt kokeilla uudestaan ja ei se halkeilu niin huonoa ollut kun muistin. Kyllä sitä silti sais olla vähän enemmän.

Oon saanu pari uutta lakkaakin. Posti kiikutti miulle tälläiset ihanuudet:


Ostin nämä Jos edes kynnet-blogin Papulta. Kiitoksia kovasti! Lakat tuli perille hyvin pakattuina ja ehjinä :) Kyseessä on siis Zoya-Nimue ja China Glaze-Frosty.

Tälläistä tällä ketaa ja toivotaan, että postaus tahti vähän nopeentuis :)

21.3.2012

23: Inspired by a movie

Elokuvasta inspiroituneet kyneet, eli lisää räpellystä luvassa :D
Tässä postauksessa on sitten paljon kuvia!
Loppujen lopuksi ei ollutkaan niin vaikea keksiä elokuvaa tähän haasteeseen. Valitsin elokuvan josta ajattelin saavan helposti aiheita (aiheet ei kyllä itsessään ollu kovin helppoja -_-). Tietenkin halusin myös valita elokuvan josta itse pidän. Aiheeksi valikoitui siis V niin kuin Verikosto eli V for Vendetta.

Itse tykkään tästä elokuvasta todella paljon ja miulta löytyy se ihan dvd:nä. Ihan kaikkien makuun elokuva ei varmasti oo. Mutta jos ei väkivaltaisuus, poliittiset aiheet ja salaliittoteoriat haittaa niin suosittelen :D
Onko lukijoista moni nähnyt tän elokuvan?

Oikee käsi

Vasen käsi
Kynsiin valitsin aiheeksi V:n käyttämän maskin tietenkin, koska sehän on iso osa elokuvaa, V:n "signaturen", ristissä olevat tikarit, ylikansleri Adam Sutlerin/Nornaliekin tunnuksen sekä valuvaa verta.
Elokuva on senverran tuoreessa muistissa, että en suinkaan katsonu sitä kun tei kynsiä, vaan katsoin Titanicin :D

Oikee

Vasen
Vasemman peukalon maski ei onnistunu ihan niin hyvin kuin oikeen. Harjottelin ensin paperille yksityiskohtasempaa maskia, mutta luovutin (etsikää googlesta V for Vendetta mask niin näette miltä sen oikeesti pitäis näyttää). Maalasin kaikki kuvat akryylimaaleilla.

Lakat:
Sally Hansen-Black Out
Cesars pikakuivattava

Sitten geelikynsiin. Kun poistin lakat, että pääsen tekemään näitä kynsiä huomasin sellasen tosi kivan jutun:




Aaaargh!! Kyseessä on siis molempien peukaloiden kynnet. Mie en käsitä, miks ne tekee noin!! Huollostahan on n. viikko aikaa. Mie en jotenkin usko, että mie olisin niin surkee tekemään kynsiä, että toi ilmaantuminen johtuis pelkästään siitä. Pakkohan sen on osittain johtu geeleistä?! :/

Ai niin, oikeen etusormen kynsi teki myös näin:


Onneksi miun ikuisuuksia sitten  eBaysta tilaamat viilat saapu tänään ja pääsen vihdoin huoltamaan noi kynnet. Laitoin jo hätävarana kynnet kynsiliimalla kiinni niin hyvin kuin sain (eli ei kovin hyvin).

No niin, pahoittelen avautumista, mutta kyllähän tuo nyt käy vähän ärsyttämään.
Toivottavasti jaksoitte lukea ja anteeksi :D

18.3.2012

22: Inspired by a song

Tää haaste oli vähän hankala, kun en meinannu osata päättää mistä laulusta teen (ja mistä ees osaisin tehdä kynnet). Miusta vähän tuntuu, että seuraavat inspiroidu elokuvasta ja kirjasta voi olla vielä vaikeampia.
Lopuksi miulla oli kaksi vaihtoehtoa Stam1na-Vartijaton ja Kotiteollisuus-Tuonelan koivut. Päädyin tuohon Stam1nan kappaleeseen. Laitan postauksen loppuun videon niin voitte kuunnella sen.


Nää ei oikeen onnistunut, jotenkin vaan tuntu ettei suju ja kauheeta räpellysstähän näistä tuli. Täytyis harjotella enemmän käsinmaalausta. Maalasin nää akryyli-maaleilla lukuunottamatta kultaisia osia.


Kuvat taitaa olla aika selviä, mutta kerrompa kuitenkin mitä ne esittää. Vartijaton laulusta oli aika helppo valita aiheet kynsille sen takia sen valitsinkin (ja tietenkin, koska myös pidän laulusta). Eli etusormessa on lukko, keskisormessa avaimenreikä josta näkyy vähän lintuhäkkiä, nimettömässä itse lintuhäkki, pikkurillissä usko-toivo-kuolema ja peukussa on musta lintu :)



Lakat joita käytin:
Mavala-New York 1 kerros
Lumene Natural Code- Trouble Maker 2 kerrosta
China Glaze-Passion
Cesars pikakuivattava

Kuten kuvista huomaa kynsien muoto on muuttunut. Huolsin kynnet ja päätin kokeilla pyöreämpää muotoa. Ihan mukavat on kunhan tottuu. Näillä on vielä hankalampi raapia kuin tylpillä kynsillä! :D
Jotenkin kynnet näyttää nyt sirommilta ja lyhyemmiltä.

Nyt vielä loppuun Stam1na-Vartijaton, nauttikaa :)

15.3.2012

21: Ispired by a color

Oikeestaan tää olis inspiroitunut lakasta, koska niitä ihani uusia Flormarin lakkoja oli pakko päästä kokeilemaan. Valitsin violetin värisen lakan ja oon ihan rakastunut. Se on niin ihana! Kimaltaa ja kiiltää niin kauniisti ja väri on niin hieno! :D


Halusin vähän koristella kynsiä ja päädyin leimalemaan niihin Dependin hopealla lakalla. Sydämet laatasta m3 ja rusetit m59 molemmat Konadeja. Vielä piti lisätä vaaleenvioletit sydän-strassit pariin sormeen :)


Muita blogeja lukeneena tiesin, että kannattaa laittaa toista lakkaa näiden Flormarin Miracle Colorsien alle.
Lakat:
Models Own-Purple Mystique 2 kerrosta
Flormar Miracle Colors-U26 3 kerrosta
Konad- Top coat

Innostuin tuossa yksi päivä vähän tilailemaan eBaysta. Hups ;). Tulossa siis pieniä kivoja paketteja, lähinnä koristelu tuotteita.

Sitten on vielä pakko laittaa vähän ihania kuvia kissoista.


Leevi tykkää käydä parvekkeella. Sa saattaa pyytää sinne kolmekin kertaa päivässä. Ei se kovin kauaa siellä viihdy, mutta päästän sen yleensä aina nuuskimaan ulkoilmaa ja ihmettelemään maailman menoa. Se kävi myös kovilla pakkasilla ulkona, mutta sillon se viihty siellä tosi vähän aikaa. Ulos oli kuitenkin päästävä.

Päästä sisään!
Tästä ja kovasta nau'unnasta tietää millon kakara pitää päästää sisään :D


Viivi asustelee nykyään miun äidin luona Espoossa. Hiihtolomalla kun kävin siellä pääsin nappaamaan tän kuvan. Äidillä on paperikassissa huovutusvilloja ja siellä on ilmeisen hyvä nukkua :)
Ihana Viivi <3

Haittaako teitä vaikka välillä kirjoittaisin kissoista?

12.3.2012

20: Water Marbled

Anteeksi oon laiminlyöny blogia aika pahasti.
Sain kuitenkin eilen tehtyä nämä paljon jännitetyt haasteen vesimarmorointi kynnet. Ihan hyvin onnistu kuitenkin ensimmäiseksi kerraksi. Aikaa näihin meni koko Knowing-Tieto elokuva :D

Vasen käsi

Oikee käsi
Nää kuvat on otettu keinovalon kanssa. Alempana vähän tärähtäneet kuvat luonnonvalossa. Oikee käsi onnistu miusta paremmin. Tein ensin vasemman, joten oikeeseen siirtyessä ties jo vähän mitä oli tekemässä :D
Näitä on tullu tuijoteltua aika paljon päivän mittaan niin erikoiset nää on. Vähän näkyy kynsissä suttusia kohtia jotka johtuu ilmakuplista. Painelin ne rikki, mut enpä tiedä kummat on rumemmat, ne ilmakuplat vai noi sutut.

Pari asiaa jotka huomasin näitä tehdessä oli: huoneenlämpöinen vesi toimi parhaiten ja veteen päin ei kannatta hengittää, kun tipauttelee lakkaa, koska sillon ne ei leviä :D Niin ja kannattaa muistaa sulkea lakka pullot kun lopettaa (onneks tarkistin tai olis ollu aamulla kolme kuivahtanutta lakkaa)
Aika paljon katselin YouTubesta erilaisia tutoriaaleja vesimarmoroinnista ja ne autto kyllä.



Lakat tuli valittua nyt lähinnä sillä, että mitkä tuntu toimivan parhaiten.

Lakoista ei oo kuvaa, joten tässä pelkkä lista:
Depend-223
Models Own-Purple Mystique
Models Own-Gun Grey
Cesars pikakuivattava

Dependin hopeeta laitoin myös yhden kerroksen kynnelle ennen marmorointia.

Mitäs piditte? Ootteko kokeillu vesimarmorointia ja miten sujui teijän eka kerta?

6.3.2012

Ostoksia ja höpinää

Tulin sitten lauantai iltana kipeeks, karmee flunssa. Huomiseen asti saikkua ja tosi voimaton olo. Lääkäri määräs lepoa, särkylääkettä ja paljon kuumaa juotavaa. Ajattelin tässä särkylääkkeen tuomassa paremman olon huumassa kuitenkin kirjotella teille pikasesti :)

Uusia kynsiä en oo jaksanu tehdä vaikka alkaakin nää galaxit aika pahasti tympiä. Ehkä mie saisin tuota haastetta eteenpäin, mutta vesimarmorointiin en ainakaan jaksa vielä paneutua.Voi olla, että jätän marmoroinnit nyt välistä ja teen ne joskus myöhemmin, katsotaan.

Käytiin siskon kanssa tietenkin shoppailemassa kun olin Espoossa ja ajattelin näyttää mitä ostin. Mukaan ei tarttunut kuin yksi mekko Seppälästä (olis varmaan tarttunu paljon muutakin, mutta kaupat alko jo menee kiinni ;)


Kuvista on tosi hienosti muokattu pois meijän sotkunen eteinen ;) Kuvat ei oo ihan parhaasta päästä kun tuo meijän eteinen on niin synkkä, saahan noista jotain selvää. Ihastuin tohon mekkoon heti, aivan ihana!
Näpsäkkänä tyttönä ajattellin kyllä ommella siihen olkaimet. Tiedän, että miun olkaimettomat rintsikat ei millään voi pudota päältä, mutta inhoon kuitenkin sitä tunnetta, että ne muka kokoajan valuis :D

Lauantaisen työhaastattelun jälkeen kävin nopeesti pyörähtämässä Seppälässä kosmettiikka osastolla ja mukaan tarttui tällästä:


Tarrat ja huulikiilto maksoivat 1€/kpl ja Flormarin lakat 2kpl 5€
Huulikiilto on Rimmelin Vinyl Gloss savyä Pin Up ja se ei oo ihan noin ärhäkän värinen kuin kuvassa :D Jos joku haluaa voin ottaa siitä kuvan swatchattuna kädelle ja huulille.


Lähikuva tarroista. Kivan keväisiä/kesäisiä, heti tulee ideoita mihin näitä käyttäis :)


Näistä Flormarin Supershine Miracle Colorseista on ollu vähän ristiriitaisia puheita blogeissa, mutta eihän näitä voinu vastustaa! Oli kyllä vaikeuksia valita mitkä kaksi sävyä otan (ehkäpä kotiutan jossain vaiheessa lisää värejä ;) Päädyin kuitenkin väreihin U05(pinkki) ja U26(lila)


Sitten vielä kuva yhdestä Dependin lakasta jonka ostin jo pari viikkoa sitten, unohdin vaan esitellä sen. Teki mieli jotain kesäistä väriä, joten Kicksistä tarttui mukaan sävy 244. Näyttää vähän luirulta, täytyy varmaan laittaa valkoista lakkaa alle, että peittää. Muuten ihana :)

Tälläistä tällä kertaa ja nyt taidan kömpiä sohvalle katsomaan jotain elokuvaa. Ihanaa keväistä päivää kaikille! Toivottavasti muuallakin paistaa aurinko näin ihanasti (ja pystytte nauttimaan siitä muutenkin kuin kotona kipeenä möllöttämässä) :)

3.3.2012

19: Galaxies

Eilen kotiuduin myöhään illalla Espoosta. Oli kiva reissu ja tuntu kuin olis ollut pidempäänkin kun ehti tehdä niin paljon kaikenlaista. Käytiin siskon kanssa katsomassa Saapasjalkakissa elokuvissa, se oli aika hauska :D
Tulin jo eilen takasin Lappeenrantaan, koska miulla oli tänään työhaastattelu. Se meni onneks hyvin ja nyt pidetään peukut pystyssä.

Nyt haasteeseen. Nää kynnet oli ihan hauska tehdä, musta pohja ja sitten vaan töpöttelemään eri värejä sinne tänne.
Mie ajattelin ensin, että ei nää oikeen onnistunu, ei näistä ymmärrä mitä nää esittää. Kolme ihmistä kuitenkin arvas, että jotenkin ne liittyy avaruuteen niin ehkä nää oli ihan onnistuneet :)
Hain googlen kuvahaulla sanalla galaxies, tosi kauniita ovat.


 

Huoh, en osannu päättää kumman kuva laitan, joten laitan molemmat :D



Nää oli yllättävän vaikeet kuvata. Varmaan, koska toi musta heijastaa niin mahottomasti.
Käytin näihin monta eri lakkaa ja tosiaan kaikki kuviot sunmuut on töpötelty joko keittiösienen palasella tai pienellä siveltimellä. Peukuissa tuon "pyörteen" keskellä on hopea kuuskulmanen glitter. Ei sitä olis välttämättä tarvittu, mutta halusin vaan laittaa ne :D


Lakat:
Sally Hansen-Black Out
Depend-223
Essence-Hard to Resist
Mavala-Blue Curacao
China Glaze-High Hopes
Lumene Natural Code-Trouble Maker
Cesars-pikakuivattava

Apua, seuraavaksi on vuorossa vesimarmorointi! Saas nähdä mitä siitä tulee. Näyttää videoilla ihan helpolta, mutta vähän jänskättää!