31.5.2012

Inspiraatiota etsimässä

Miulla on ollu koko viikon vähän sellanen ei jaksa fiilis. Josta johtuen edelliset lakatkin oli neljä päivää kynsillä. En vaan keski uusia lakkauksia ja vaikka keksinkin niin en jaksa niitä toteuttaa. Toivottavasti pian sais inspiraation takasin! :)
Sain sentään aikaiseksi tänään huoltaa omat ja kaverin kynnet.

Tässä tulee nyt se neljä päivää kynsillä viihtynyt lakkaus:







Tein nää lauantaina sopimaan miun asuun, kun lähdettiin kaverin kanssa vähän viihteelle :)
Tossa violetissa lakassa on vähän kultaista duocrhomea, kaunista!

Lakat:
Sally Hansen-Black Out 1 kerros
Flormar-U18 2 kerrosta

Lähden taas viikonlopuksi Espooseen, koska veli valmistuu ammattikoulusta. Joten blogi hiljenee taas viikonlopuksi (postaan ehkä vielä huomenna).

Uusia lukijoita on taas tullut, tervetuloa! :)


28.5.2012

Kaikki kynsilakkani osa 4

Nyt esittelyssä Eveline, Zoya, Mega Colours ja Maybelline.


265-451-261-402-470
Voi tylsyys näitä numero nimiä


Apple-Rica-Faye


Nimue-Angelina


01-Nimetön vihreä


Toffee- Punertavasta on nimi kulunut kokonaan pois

Noi Maybellinen Coloramat on varmaan miun vanhimpia lakkoja, mutta ainakin viimeksi kun niitä kokeilin niin ihan kunnossa vielä :)

Vielä muutama osa olis tätä jäljellä ja sen jälkeen ajattelin lisätä blogiin sivulehden jossa on lueteltu kaikki miun kynsilakat. En laita sinne kuvia, kun en kuitenkaan jaksaisi aina päivittää niitä :D

27.5.2012

Hempeät perhos-kynnet

Nää kynnet ei ehkä oo ihan ominta miuta värinsä takia, mutta viihdyin näissä silti tosi hyvin. Ehkä miun maku on muuttumassa :)
Nyt tulee aika paljon kuvia, mutta ei se varmaan haittaa.


 

Liukuvärjättyä vaaleenpunasta/pinkkiä ja koristeena tarroja + 1,5mm strasseja. Noi perhos tarrat on miun mielestä tosi kivoja, harmi ettei niitä oo enään kauheesti jäljellä.

Seuraava kuva on otettu suorassa auringonpaisteessa (ennen kynsinauhojen putsausta -_-). Lakat kimaltelee niin ihanasti!


Tarrat on kyllä ihanan nopeita ja helppoja koristeluja (paitsi niiden poistaminen on työlästä). Joskus vaan tuntuu, että on jotenki huijausta käyttää tarroja, mutta ne on käteviä varsinki sillon kun ei jaksais tehdä mitään erikoisempia koristeluita.


Lakat joita käytin:
Eveline-251 3 kerrosta
Flormar-U01 1 kerros
Flormar-U05 töpöttely
Maval- Top Coat Fixator


Tässä vielä kuva tuosta Evelinen lakasta yksinään, kuvassa 3 kerrosta. Ihan älyttömän kaunis lakka jos jaksais vielä kerrostaa peittäväksi :)

Kävin muuten yksi päivä Anttilassa ja sinne oli tullu Flormarin lakkoja ja meikkejä myyntiin. Lakat oli tarjouksessa 2kpl 4.90e. Enhän mie niitä ostanu, en tietenkään ;)

U21 ja U24
Hups! Näitähän alkaa kerääntymään ihan mahottomasti :D

Täällä on ollu koko viikon ihan mielettömän kaunis ja lämmin sää. Voikukat rehottaa, linnut laulaa ja koko luonto vihertää ja kävimpä perjantaina ensimmäistä kertaa terassillakin kumoamassa yhden tuopillisen ;). Ihanaa! Toivottavasti muuallakin on yhtä hieno sää! :)

23.5.2012

Kisuhaaste!

Sonne haastoi kaikki kisurakkaat bloggarit patistamaan kissansa tekemään tän haasteen ja tottakai tartuin heti toimeen! Eli tässä tulee vastaukset Sonnen kysymyksiin Elviiralta ja Leeviltä :)

Elviira: Maatiaiskissa, tyttö, ikää n. 3v.
Leevi: Maatiaiskissa, poika, ikää n. 1v.

Elviira pienenä
 - Oletko tottelevainen vai tottelematon?

E: Sanon vastaan kun moititaan, varsinkin jos tiedän olevani "kielletyllä alueella" (esim. keittiön taso, sänky), mutta tottelen lopulta. Jos saan nameja istun käskystä.

L: Saan joskus toruja ja joskus tottelen, joskus en.

Leevi pienenä
 - Mikä on herkkuasi?

E: Kaikki namit! Myös multicat-vitamiinit menee nameista. Sydän on myös herkkua.

L: Melkein kaikki ruoka! Käyn myös aina putsaamassa noiden kaksilaheisen ja kolmilahkeisen ruokalautaset, nami!

Elviira
- Oletko sisäkisu vai ulkokisu?

 E: Sisäkissa, mutta verkoitetulta parvekkeelta on kiva katsella lämpimällä säällä maailman menoa. Kävisin myös useammin valjastelemassa, mutta äiskä on hukannut valjaani!

 L: Sisäkissa myös, mutta osaan vaatia kovaan ääneen parvekkeelle pääsyä aina kun sinne haluan (eli usein). Ääneni on aika läpitunkeva ja yleensä pääsenkin äkkiä ulos ;)

Leevi
- Mikä on lempipuuhaasi?

E: Nukkuminen on aina mukavaa. Tykkään myös kulkea ympäri asuntoa kengän nauha suussa ja vaatia naukumalla huomioita.

L: No parvekkeella istuminen tietenkin! Ja syöminen.

Elviira
- Mistä asiasta olet saanut eniten toruja tai mitä asiaa sinua kielletään tekemästä useimmiten?

 E: Nuorempana toruttiin milloin mistäkin, kun olin aikamoinen keppostelija, mutta nykyään saan toruja lähinnä keittiön tasolla oleilusta, vaatekaapin tonkimisesta ja vessapaperi fetissistäni. Sitä vessapaperia vaan on niin kiva repiä ja raadella!

L: Yritän välillä syödä Elviirankin ruuat. Saan myös toruja kovasta naukumisestani. Minusta vaan on kivaa kulkea ympäri asuntoa ja naukua oikein kovaan ääneen.

Leevi
- Oletko aktiivinen vai laiskempi?

 E: Iltaisin virtaa löytyy eniten, mutta saatan saada päivälläkin hepuleita. Leevin kanssa tulee painittua pitkin päivää, vaikka aina en jaksaisi kakaraa ja sanonkin sille niin kovaan ääneen.

L: Aktiivinen! Hepuleita saan pitkin päivää ja Elviiran kanssa olisi aina niin kiva painia.

Elviira
- Lempparein leikki tai lelu?

 E: Pullonkorkkien (metallisten, esim. olut pulloista) perässä juokseminen on ihan parasta! Myös sen kengän-nauhan raahaaminen. Innostun myös huopa- ja aitokarvapalloista

L: Menen ihan sekaisin höyhenhuiskusta ja juoksisin sen perässä niin kauan kun jalat kantaa. Onneksi kaksilahkeinen muistaa tilata minulle aina uuden jokaisen zoopluss-paketin mukana. Myös kaikki pienet ja helposti pyöritettävät esineet ovat kivoja leluja.

Leevi
- Mitä asiaa kammoksut/säikähdät eniten?

 E: Imuri on aivan hirveä!

L: En pidä imurista, kovista äkilllisistä äänistä ja saatan juosta karkuun jos minua lähestytään liian nopeasti tai joku tekee äkkiliikkeen. Täytyyhän kissalla itsesuojeluvaistoa olla! (kirjoittajan huomio: se nyt vaan on tollanen arkajalka :)

Elviira & Leevi
- Viihdytkö sylissä?

E: Joskus, mutta en jos väkisin otetaan syliin, tykkään tehdä itse aloitteen.

L: En todellakaan tykkää. Joskus minut nostetaan väkisin syliin ja haluan mahdollisimman äkkiä pois. Jos kaksilahkeinen katselee sohvalla telkkaria saatan mennä viereen makaamaan, kehräämään ja kerjäämään rapsutuksia.

Leevi & Elviira awww ^-^
- Tuletko toimeen muiden eläinten kanssa?

E: Kerran meillä kävi koira ja halusin varovasti tehdä tuttavuutta sen kanssa, koira oli kuitenkin liian innokas ja sai mojovan läimäytyksen kuonoonsa (ilman kynsiä kuitenkin).

L: En ole tavannut muita eläimiä kuin kissoja, mutta pidän Elviirasta erittäin paljon (vaikka se välillä esittääkin vaikeasti tavoiteltavaa)

Tää haaste on kiertäny jo aika monta blogia joten en keksi uusia kysymyksiä, enkä haasta ketään.

Onko teillä kissoja? Jos ei oo blogia jossa tehdä tämä haaste niin vastailkaa kommentti-boksiin! :)

22.5.2012

Ydinjätettä

Nyt on kynsillä niin kirkas lakka ettei oo tosikaan. Tää on juurikin ydinjätteen väristä ja niin hauska. Aina hymyilyttää kun kattoo kynsiä :D
Lakkana on siis Models Ownin Lime Light jota en oo käyttänyt kun kerran aikasemmin.



En halunnu peittää liikaa lakkaa joten leimasin vaan yksinkertaset kukkaset Konadin m3 laatasta joka kynteen, peukkuun kaksi kertaa. En osannu koristellessa päättää tykkäänkö noista strasseista jotka laitoin peukkuun, joten en laittanu niitä muualle. Kyllä ne ihan kivat on nyt kun on pidempään jo kynsiä katsellu :)
Tää lakka peittää tosi huonosti yksinään ja vaatii ehdottomasti toisen lakan alleen. Tää on myös aika ohutta, mutta miun mielestä ihan helppo levittää. Siveltimen jäljet jäi helposti näkyviin.

 

Mikään näistä kuvista ei ihan täysin vastaa lakan kirkkautta. Väri näyttää oikeesti siltä, että sen kuuluis hohtaa pimeessä (ja kyllä mie katsoin hohtaako se, mutta ei, ei se hohda ;D)


Lakat:
O.P.I-Alpine Snow 1 kerros
Models Own-Lime Light 3 kerrosta
Konad-valkoinen leimaus lakka
Konad-Top Coat

Mitäs pidätte? Pirteä väri eikö?


Meni vähän myöhäseks tän postaus, nyt mie meen kunnolla keskittymään Euroviisuihin. Jee, Euroviisut! :)

19.5.2012

Kynnet ja höpinää

Tuli vähän pidempi tauko kuin jattelin, sori!
Espoossa oli taas mukava käydä niinku aina :) Koulutuspäiväkin oli mielenkiintonen ja kiva.
Käytiin äitin kanssa taas vähän kirppiksillä. Pääsin vihdoin käymään Valtterissa, mutta ei siellä ollu kauheesti myyjiä varmaan, koska oli keskiviikko. Toivottavasti pääsen vielä joskus käymään siellä viikonloppuna. Tuli sieltä ostettua muutamia koruja.
Kierrätyskeskuksesta hamstrasinki sitte sen edestä vaatteita :D
Siellä maksaa vaatteet 0,20€ jos ne ei oo menny tietyssä ajassa kaupaks. Ostin varmaan 5 hametta ja yhden paidan. Noita kaikkia hameita täytyy vähän muokata, saa nähdä millon saan aikaseks :)
Fidaltaki ostin yhen paidan ja hameen (miten niin tykkään hameista:D)

Okei nyt kynsiin! Esittelen samalla yhen uuden ihanan lakan.


Kaikessa yksinkertaisuudessa miun mielestä aikas kivat kynnet.

Lakat joita käytin:


Depend-300 2 kerrosta
O.P.I-Pirouette My Whistle 1 kerros
Inm-Out the Door

Tuo Pirouette My Whistle on uusi. Himoitsin sitä siitä asti kun näin ensimmäiset swatchit ja kun näin sen Papun kynsillä ratkesin ja tilasin sen eBaysta :) Todella kaunis ja herkkä glitter-lakka, tykkään tosi paljon!

Ei oikein ottanu tuulta alleen toi miun kysely postaus-ideoista. No jos teille tulee jotain mieleen niin kertokaa. Uusia lukijoitakin on tullu, tervetuloa! :)

14.5.2012

Metamorphosis-I'm in love!

Yritän pitää tän postauksen lyhyenä, koska on vähän kiire aamu :)
Tiesin, että tuun tykkämään Color Clubin Metamorphosis lakasta, mutta että näin paljon! Oon aivan ihastunu, tää on niin kaunis väri!


Kuvat on otettu varjossa ja ei ne ei taaskaan tee oikeutta lakalle, mutta en kerkeä nyt ees yrittämään muokkausta. Scrangiella on aika hyvät swatchit.
En meinannut millään keksiä näihin koristeluja, joten tein vaan nail art lakoilla tollasia lehtiä ja pisteitä.

Lakat joita käytin:
Depend-054 1kerros
Color Club-Metamorphosis 3 kerrosta
Art Club- musta nail art-lakka
Fräulein-hopea nail art-lakka
Inm-Out the Door

Tää on blogin 100 postaus! Sen kunniaksi halusin kysyä teiltä lukijoilta postaus ehdotuksia! Haluisitteko tietää jotain enemmän miusta, joku päivä kanssani tyylinen juttu, tai ehkä jotain lisää kissoista, jollain tietyllä tavlaa koristellut kynnet? Antakaa mielikuvituksen lentää ja keksikää jotain kivaa! :)
Lisäsin blogille (vihdoin) oman sähköposti osoitteen, voitte vastailla sinne eli koukussa.kynsilakkaan(a)gmail.com tai kommentoida tähän postaukseen.

Lähden tänään Esposeen ja oon siellä torstaihin asti joten en varmaan päivittele blogia sillä aikaa. Ihanaa päivää kaikille! :)

12.5.2012

Kolmen värin kynnet

Innostuin sitten edellisestä postauksesta ja päätin käyttää pitkästä aikaa Models Ownin Purple Passionia. En halunnu kuitenkaan pelkästään sitä kynsille joten päädyin valitsemaan kaksi lakkaa sen kaveriksi.


Mukavan pirteet kynnet. Sain töissä jopa kehuja yhdeltä vanhemmalta rouvalta näistä kynsistä! Enpä muista onko kukaan tuntematon ennen ikinä kehunut miun kynsiä :)
Nää kynnet on siitä kivat, että nää on tosi helppo toteuttaa, mutta on myös näyttävät ja näitähän pystyis varioimaan eri väreillä vaikka kuinka :)


Lakkasin ihan vapaalla kädellä nuo "raidat". Kyllähän sen huomaa, että ei ole ihan suorat, mutta ei ainakaan miuta haittaa. Meinasin leimailla näiden päälle sydämmiä tai tjs, mutta tajusin, että nää on paremmat näin ja laitoin vaan vaaleenpunaset sydän strassit peukkuihin ja nimettömiin. Täytyy kyllä sanoo, että oon tosi tyytyväinen näihin :)

Taisin mainita, että tuo Purple Passion näyttää eri valoissa ihan eri väriseltä. Nuo ylemmät kuvat on otettu loisteputkivalon alla ja alapuolella otettu kuva on auringonpaisteessa. Aika huima ero!


Käytetyt lakat:
Models Own-Pastel Pink 3 kerrosta
Mavala-South Beach Pink 1 kerros
Models Own-Purple Passion 2 kerrosta (tää muuten kuivaa mataksi)
China Glaze-Fairy Dust 1 kerros
Inm-Out the Door

Toi Fairy Dust on kyllä aivan ihana!

11.5.2012

Kaikki kynsilakkani osa 3

Jatketaampas taas tätäkin pitkästä aikaa. Tällä kertaa vuorossa Models Own. Models Ownin lakkoja miulla taitaa olla eniten. Pidän näistä kaikista ja melkein kaikki onkin hyviä niin värin kuin levittämisen ja peittävyyden kannalta.
Ainoat joiden kanssa on jotain ongelmia on Lime Light joka tarvitsee valkoisen alle, koska ei peitä ja Purple Passion joka sotkee tosi pahasti, kun sitä poistaa. Purple Passion on muistaakseni myös siitä erikoinen, että se muuttaa tosi paljon väriä riippuen siitä missä valossa sitä katsoo.
Noilla kahdella en ookkaan lakannut pitkään aikaan, pitäiskin ottaa ne käyttöön tässä joskus.


Pastel Pink-Lemon Merinque-Graze Green-Purple Passion



Smash Up Silver-Champagne-Lili's Pink-Gun Grey


Lime Light-Purple Mystique-Emerald Black


9.5.2012

Ruusutarha ranskis

Miun on jo pitkään tehny mieli tehdä ranskalainen manikyyri ja vihdoin sain ne kamalat hileet pois geelistä niin hyvin, että pystyin toteuttamaan miun idean.

 

Peukun leimailut ei onnistunut ihan täydellisesti, muuten oon tosi tyytyväinen leimailujen onnistumiseen. Ei nimittäin ollut mitään ongelmia kuvion tarttumisessa leimasimeen! :) Käytin tässä kaksipäisen stamperin isoa päätä. Verkko on Konadin laatasta m57, siitä tuli mieleen noiden ruusujen kanssa sellaset puutarhassa käytettävät köynnöstuet :)

Ruusut on water decalseja. Niitä tuli viikko sitten 10 arkkia lisää (niiden 10 jo omistamani lisäks ;D)
Enpä muistanu esitellä niitä (lahopää). No 9 niistä on kukkakuvioita ja 1 arkki perhosia :)
Ehkäpä laitan niistä muutaman sivuun jos joskus tulee pidettyä joku arvonta :)

 

Näissä kynsissä on luonnossa sellanen kiva himmeä kimmellys, ei taida kuvista kovin hyvin näkyä.

Lakat joita käytin:
Eveline Pastel Colours-265 1 kerros
O.P.I-Alpine Snow tipit
Flormar-U01 tipit
Konadin valkoinen leimauslakka
Inm-Out the Door

Miulla on töissä harjottelu-jakso loppunut ja tunnit vähentyny niin, että miulla on paljon vapaapäiviä. Eilen ja tänään on vaapapäivä ja eilen puuhasin tällästä:





Tuhosin melkein 10l multaa ja istuttelin siemeniä. Värkkäsin tollasen "ikkunalaudan" ja toivon, että tomaatit joita laitoin kasvamaan menestyis vähän paremmin siinä, kun viime vuonna parvekkeella. Tuohon nimittäin paistaa enemmän aurinko.

Join tänä aamuna muuten ensimmäistä kertaa tänä vuonna  aamukahvin (ja söin aamupalan) parvekkeella kirjan kanssa :) Ihana aurinko!
Meijän parvekehan on kissojen takia verkotettu, toivottavasti en saa kananverkkokuviointia jos onnistun vähän ruskettumaan, mie nimmittäin rusketun tosi helposti xD 

Mitäs piditte kynsistä? Haittaako jos höpöttelen jostain muustakin kuin kynsistä?

6.5.2012

Ostoksia ja keltaiset kynnet

Nyt olis istten luvassa sen Trans Designin tlauksen esittely + muutama muu ostos :)
Me tosiaan tehtiin kaverin kanssa kimppatilaus, joten sen takia vaan neljä lakkaa. Kovasti yritän itteeni vakuutta, että ne kyllä riittää vähäksi aikaa ;)


Pitihän miunkii saada Color Clubin Take the Wing-collectionista lakkoja. Kuvassa vasemmalta oikeelle: Daisy Does It, Fly With Me ja Metamorphosis. Ihania! Neljäs lakka on China Glazen Fairy Dust joka on jo pidempään ollut miun "pakko saada"-listalla :)

Mietin kyllä pienen ikuisuuden haluanko tuon Fairy Dustin vai otanko vielä yhden Color Clubin lisää tuosta samasta kokoelmasta. Sitten kun päädyin Fairy Dustiin niin piti miettiä vielä toinen pieni ikuisuus otanko tuon keltaisen lakan vai oranssin Sparkle and Soarin. Vaikeita päätöksiä :D


Mainitsinkin jo jossain postauksessa, että kävin taas hamstraamassa lisää Flormareita. No tässä ne on, eli U25 ja U01. Vasta samana iltana kun olin jo sängyssä menossa nukkumaan tajusin, että miehän ostin vähän aikaa sitten China Glazen Frostyn ja se on samanlainen kuin tuo valkoinen U01! Aamulla sitten kauhuissaan vertaaman niitä, mutta onneksi tää Flormar on ainakin pullossa selvästi kultasempi ja Frosty hopeisempi :D



Sitten vielä yksi eBay ostos. Eksyin kerran sinne koru puolelle katselemaan ja mitkä valikoimat kaikkea ihanaa siellä on(ja hinnat on tosi halvat)! Varovaisesti tilasin ensin vain yhen korun. Katsotaan miten se kestää ja sitten voi ajatella ostavansa lisää. Mie tykkään jostain syystä kaikenlaisista riikinkukko jutuista :)



Piti tietenkin heti päästä kokeilemaan uusia lakkoja ja kynsille pääsi Color Clubin Daisy Does It. Päätin leimailla sen päälle punaisella käyttäen samanlaista tekniikkaa, kuin Suvi. Koristeeksi vielä punaiset strassit joka kynteen. Kivat ja värikkäät!
Leimaukset on Konadin punaisella lakalla ja Bundle Monsterin BM16-laatasta. Siinä meni muuten miun viimoset tippi-tarrat ja tarkotuksena oli tehdä seuraavaks ranskalainen manikyyri. No täytyy tehdä jollain muulla tavalla.

Lakat joita käytin:
Models Own-Lemon Merinque 1 kerros
Color Clubi-Daisy Does It 3 kerrosta
Konad-punainen leimauslakka
Inm-Out the Door (oli kiire :)

Tulipas pitkä postaus, toivottavasti jaksoitte lukea :)

3.5.2012

26: Inspired by a Pattern

Näihin kynsiin miulla on ollu idea valmiina siitä asti kun päätin aloittaa tän haasteen. Erittäin yksinkertaiset kynnet, mutta oli hauskaa käyttää miun koulutustaustaa hyväksi. Eli inspiroiduin ammattikoulussa tehdystä kirjonta tilkusta ja siinä olevista kirjonnoista:



 

Peukku: Aitapisto
Etusormi: Halkimatonen (ketjupisto)
Keskisormi: Harakanvarvaspisto
Nimetön: Tälle en löytänyt vanhoista koulumonisteista nimeä enkä ohjetta, ehkä miulta on kadonnut
joku moniste :(
Pikkurilli: Kuusipisto

Mie laitan vielä kuvan itse kirjonta tilkusta niin sieltä voi bongata samat pistot :)


Lakat joita käytin:
Wet n Wild: Nimetön punainen (tää jouti roskiin, jo toinen punainen josta on saanu kaivamalla kaivaa viimeset liisteriset tipat)
Golden Rose: valkoinen nail art-lakka
Inm: Out the Door

Miun mielestä nää kynnet on tosi kivat! Mitäs mieltä te ootte? Löytyykö muita vaatetusalan artesaaneja?

P.S. Jippii, tänään saapu Trans Designin tilaus! Otan huomenna kuvat lakoista jos kerkeän :)

2.5.2012

25: Ispired by Fashion

Oho! Mie olin ihan siinä muistikuvassa, että olin julkassut tän postauksen jo monta päivää sitten, mutta tuoltahan se löyty vasta luonnoksena. No tässä se tulee vähän myöhässä :D

Tää oli ihan mukava haasteen aihe. Varsinkin kun löysin mieluisan vaatteen josta inspiroiduin. Tosin jos miettii, että pitäisi inspiroitua muodista niin sitä tämä vaate ei oikeastaan ole. Selailin ihan tarkoituksella eri nettikauppojen vaate valikoimia, etsiessäni jotain mistä tekisin kynnet. Päädyin sitten tähän EMP:llä myytävään todella kauniiseen mekkoon.

Ja tälläiset kynnet sain aikaiseksi:



Näistä oli tosi vaikee saada hyviä kuvia, yritin monena päivänä eri valoissa.

Käytin siis pitsiä kynsissä. Leikkelin pitsinauhasta sopivan kokoisia paloja ja kiinnit pikakuivattavalla kynsilakan päälle. Leimattu rusetti on Fauxnad laatasta. Olisin mielelläni leimannut sen mustalla, mutta eihän se olis näkynyt mihinkään noin tumman lakan päällä, joten päädyin hopeaan.
Noista pitseistä tuli muuten tosi inhottavat päällyslakan jälkeen, ihan kovat ja raapivat. Töissä kyllä päällyslakka kulu pitsien päältä nopeesti pois ja ne alko hapsottamaan :D


Seuraavalla kerralla kun kokeilen pitsiä yritän löytää jotain mikä ei oo ihan näin "tiivistä". Tai paritan sen vähän vaaleamman sävyn kanssa niin se pääse paremmin oikeuksiinsa :)

Lakat joita käytin:
Models Own-Emerald Black 3 kerrosta (tää on muuten ainoa tummanvihreä lakka minkä omistan!)
Depend-hopea
Inm-Out the Door

Tilattiin muuten kaverin kanssa viime viikolla Trans Designistä lakkoja. En malta oottaa, että ihanaiset saapuu! :D Niin ja saatoin myös ostaa pari Flormarin lakkaa lisää ;)