30.8.2012

Metallia ja glitteriä

Joo aika intensiivisesti on tullu pelattua :D No oon mie tietenki vähän muutaki tehny, mutta pääasiassa vaan pelannu.
Tiistaina, kun BB alko päätin, että katson sen ja samalla teen kynnet. En kuitenkaan malttanu postata niitä vielä eilen, mutta tässäpä tulee:

Älkää välittäkö kynsinauhoista -_-
Kynsissä on Classics Metallic nro. 04:sta. Kotiutin sen Seppälästä 1euron hintaan joku viikko sitten. Oon aika ylpee itestäni, kun en sen enempää sillä kertaa niitä ale-lakkoja hamstrannu ;D Tosi hyvä laatunen lakka, peitti hyvin, kuivu nopeesti ja oli helppo levittää. Halusin vähän blingiä, joten käytin Essencen glitter-lakkaa kerroksen.
Jostain blogista taisin joskus lukea, että nää metallic lakat kävis leimailuun ja siks oikeestaan ostin tän. Onhan tää tosi nätti koko kynnelläki.


Siinä BB:tä katsoessa päätin, että miulla on aikaa leimata jotain nopeesti pariin kynteen, joten valitsin tollaset perhoset Bundle Monsterin laatasta 09

Lakat:
Classics Metallic-04 2 kerrosta
Essence-Time For Romance 1 kerros
Depend-223 leimat
Cesars pikakuivattava

Postaus tahti pysyy vielä varmasti hitaampana kuin normaalisti, mutta yritän saada kynsiä aikaseks :)
Hyvää loppu viikkoa kaikille! :)

25.8.2012

Uudet kynnet ja ilmoitus asiaa


Kynsille pääsi aivan ihanan värinen O.P.I:n Who the Sherk Are You? <3 Sen kanssa sopi niin hyvin Color Clubin Fly With Me, että päätin tehdä sillä liukuvärjäyksen. Meillä ei kuitenkaan ollu jäljellä yhtään keittiösieniä, joten päädyin töpöttelemään lakan siveltimellä :D Ihan siistit tuli silti.
Noita auringonkukka water decalseja oon halunnu päästä käyttämään jo pitkän aikaa ja olin ilonen kun tajusin, että nehän sattuu näihin kynsiin tosi hyin! :) On muuten ensimmäiset water decalsit joiden kanssa miulla oli vähän ongelmia. Osa kuvista meni osittain ruttuun/jotkut kulmat käänty tarran alle. Onneks sitä ei huomaa ellei ihan tarkkaan katso.

 

Lakat:
O.P.I-Who the Shrek Are You? 4 kerrosta
Color Club-Fly With Me
Cesars pikakuivattaja

Kuten kuvista huomaa niin kynnet on lyhentyny. Alko olemaan vähän liian pitkät ja päätin lyhentää niitä kun tein huollon.

Sitten ilmotus asiaa! Guild Wars 2 avautui tänään ennakko-ostajille, joten blogi tulee varmasti hiljenemään aika paljon. En nyt ihan varsinaisesti taukoa pidä, mutta epäilen ettei kynsiä tuu kauheesti nyt mietittyä ;D
Jos saan aikaseks irrottautua pelistä sen verran, että saan kynsiä tehtyä niin postaan ne, mutta se on aika epätodennäköistä :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!
Terveisin Alcyana, asura mesmer:


22.8.2012

Violettia ja fimoja

Miun piti julkasta nää kynnet jo eilen. Olin kuitenki niin väsyny päivän touhuamisen jälkeen, etten yksinkertasesti jaksanu. No tässäpä nää tulee :)


Täytyy kyllä sanoa, että joku näissä kynsissä tökkii ja pahasti, en kauheesti tykkää näistä. Menin vielä tekemään pienen mokan jonka takia kynnet on tosi epäsiistin näköset:
Kiinnitän fimot yleensä pikakuivattavalla lakalla, mutta miuta ärsyttää kun sen kuivumisessa kestää kuitenkin aika kauan. Päätin sitten kokeilla, että mites ne pysyis kynsiliimalla. Kynsiliimaa ei löytyny mistään, joten päätin sitten, että pikaliima ajaa saman asian. Locktiteä siis kynnelle ja fimot siihen kiinni. Sehän toimi ku unelma ja fimot kiinnitty tosi hyvin ja pääsin nopeesti viilailemaan niitä matalemmiks. En sitte ollu varautunu, että se liima jää noin rumasti näkyviin päällyslakan alta... Seuraavalla kerralla taidan kuitenki tyytyä pikakuivattajaan :)


Nyt myös vähän jännittää, että mitenkähän se pikaliima lähtee kynsistä irti. Saa nähdä kuinka pahasti joudun tappelemaan sen kanssa :D

Lakat:
O.P.I-Planks a Lot 4 kerrosta
Golden Rose-valkoinen nail art-lakka
Cesars-pikakuivattava

19.8.2012

Punaista

Olin eilen juhlimassa ja nyt vähän jäätää. Ajatus ei krapulaisella kulje kovin hyvin :D

Halusin lakata iltaa varten kynnet punaisiks. Punaset kynnet on miun mielestä tosi naiselliset ja harvoin haluun koristella upeaa punaista lakkaa mitenkään. Enpä sitten koristellut nytkään.


Pääsin kokeilemaan miun uutta aikoja sitten ostamaani Wet n Wildin lakkaa jonka oon unohtanu autuaasti täällä esitellä :D Perus punainen creme, ei peittänyt kahdella kerroksella, jotka kynsiin laitoin. Noissa uusissa Wet n Wildin lakoissa on leveä ja lyhyt sivellin josta en kyllä tykänny yhtään. Se nappaa itteensä ihan liikaa lakkaa ja on jotenki kova.
Lakkaa laitoin vaan 2 kerrosta, koska halusin laittaa päälle Flormarin punasta lakkaa jossa on nättiä pinkkiä shimmeriä.


Eilinen mentiin kiiltävillä kynsillä ja tänään päätin kokeilla miltä nää näyttää matattuna. Ihan kivat tuli. Shimmer tulee hyvin esiin matattuna.

Lakat:
Wet n Wild-I Red a Good Book 2 kerrosta
Flormar-U29 2 kerrosta
Cesars-Rapid Dry top coat (jes, vihdoin uus pikakuivattaja <3)
China Glaze-Matte Magic

Kummat miellyttää enemmän silmää, kiiltävät vai matat? :)


16.8.2012

Ostoksia ja uudet kynnet

Alotetaan ostosten esittelyllä. Oon himoinnu kaikkia näitä neljää lakkaa siitä asti, kun näin ensimmäisen kerran swatchit. Joo sopii kysyä miks ihmeessä en sitte ostanu näitä aikasemmin, koska alko olla vähän vaikeuksia löytää näitä enään. Onneks yhdellä foorumilla vinkattiin jenkkiläisestä nettikaupasta mistä vielä löyty näitä ihanaisia ja eilen postipoika kiikutti miulle tälläset:


Skull&Glossbones, Steady as She Rose, Planks a Lot ja Who the Shrek Are You?
Jes! Neljä lakkaa pois himotus-listalta! Tuo O.P.I:n Pirates of the Caribbean kokoelma on tähän mennessä ainoa kokoelma josta haluan kaikki lakat. Toivottavasti siinä vaiheessa, kun miulla on rahaa tilata loputkin niin niitä vielä on.

Sitten kynsiin, johon piti ehdottomasti saada joku uutukaisista. Valinta osu Steady as She Roseen.

Pikkurillissä törröttää näköjään kissankarva :D
Mietin vähän aikaa miten koristelisin tän ihana värisen lakan. Jotenkin tuo lakan väri (ja varmaan myös nimi :D) sai ajattelemaan tietynlaisia ruusuja. Päätin toteuttaa sellasia akryylimaaleilla ja tätä Sonnen tutoa mukaillen. Miusta näistä tuli tosi kivat! Periaattessa olis voinu laittaa kaikkiin kynsiin ruusuja, mutta ehkä olis tullu liian sekava kokonaisuus :)


Lakat:
O.P.I-Steady as She Rose 3 kerrosta
Flormar-U01 1 kerros nimettömissä ja peukuissa
Konad-Top Coat

Tuo Konadin top coat on ainoa kunnollinen päällyslakka jonka tällä hetkellä omistan, onneks pääsen tänään hakemaan Cesarsin paketin jossa tulee pikakuivattava :)

P.S. Edelliset kynnet oli tosi ärsyttävät poistaa vaikka käytin foli-menetelmää. En ehkä enään ikinä laita glitter-lakkaa noin monta kerrosta :D

14.8.2012

50-lukijan arvonnan voittaja!

Osallistujien nimet lapuille



Laput pussiin

Pussille ravistelua ja lopulta lippulappusten hipelöintiä sormilla, kunnes tuntuu ajalta nostaa yksi esiin :D



Voittaja on:

Ellu!

Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla, jos vastausta ei kuuluu viikkoon mennessä palkinto arvotaan uudelleen.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! :)

13.8.2012

Pink Explosion

Kynsillä taas "uutta" lakkaa jota en ollu ennen kokeillu. Tein pienen virheen, kun en laittanu jotain peitävämpää lakkaa alle, mut toisaalta halusin kokeilla kuinka monta kerrosta tälläsen glitter-lakan peittävyyteen tarvitaan. Tulos on monta! Varmaan 6-7 kerrosta ellei ylikin on näissä kynsissä.
Lakka on kyllä ihana, paljon enemmän kyllä oranssi, kuin pinkki, joten vähän tuo nimi ihmetyttää.

 

Koristeiksi leimasin verkko-kuviota Konadin m57-laatasta ja nuo koukero kuviot on waterdecalseja. Käytin leimauksessa apuna maalarinteippiä, että sain helpmmin leimattua vain tuon kulman kynnestä. Täytyy jatkossaki muistaa käyttää sitä jos leimailee vaan tiettyyn kohtaan kynnellä, tosi kätevää :)



Lakat:
Models Own-Pink Explosion
Konad-Black
Konad-Top Coat

69-lukijaa, vautsi! Kiitos kaikille! :') 

Muistakaa osallistua arvontaan! Aikaa vielä huomiseen klo. 18 asti :)

11.8.2012

Armeijaan mars!

Vietin eilen päivän perheen kanssa Vekaranjärven varuskunnassa, koska pikkuveljellä oli vakuuspäivä. Oli tosi mielenkiintonen päivä ja vakuus, sekä isomman mittakaavan vala oli tosi hieno. Taas kerran tuli itellekkin sellanen pieni "entäs jos miekii"-tunne :)

Kynnet halusin tietenki lakata aiheeseen sopivaksi ja pikkuveli pöyritteli silmiään, kun mainitsin asiasta :D


Lakka on todellisuudessa vähän vihreämpi kuin kuvassa. Halusin pitää koristelut ihan simppelinä ja tein vaan tollasia ristikkoja. Ja joo, en jaksanu tällä kertaa siivota kynsinauhoja, pahoittelen! Muuten oon aika hyvin tsempannu siinä asiassa, joten ehkä annatte anteeks :D

Lakat:
Depend-260 1 kerros
Depend-301


Etsintäkuulutetaan Lumineitoa!
En edelleenkään löydä siuta julkisista lukijoista. Tarkistatko, että tietosi on oikein, muuten joudun jättämään siut pois arvonnasta :(
 

8.8.2012

Pikakuivattaja vetelee viimeisiään ja pääsenkin tilaamaan uuden vasta perjantaina, joten halusin kynsille jotain mikä peittää hyvin mahdollisimman vähillä kerroksilla. Ensin kävi mielessä Color Clubin Foil Me Once, mutta sitten muistin Essencen Hard To Resistin ja taas miulla on tummansiniset kynnet :D


Hard To Resistiä riitti yksi kerros. Vähän kuultaa joistain sormista kärjistä läpi, mutta miuta ei haittaa.
Ajattelin, että water declasit on hyviä koristeita tälläsessa tilanteessa + oon aina halunnu tietää toimiiko ne hyvin tummankin lakan päällä. Ihan hyvän näköset ne on, ei tietenkään ihan niin selvät, kuin vaaleemman lakan päällä, mut kivat silti. Miulle tuli näistä mieleen jotkut posliini astiastot :D


Päätin sitten vielä kokeilla miltä Fairy Dust näyttäis päällyslakkana ja aika kiva. Peukkuun meni ehkä vähän liikaa ja toi kuva ei meinaa varjossa näkyä läpi.


Pakollinen kuva :D Fairy Dust <3

Lakat:
Essence- Har To Resist 1 kerros
China Glaze-Fairy Dust 1 kerros

Meinasin muuten tipahtaa tuolilta kun tänään avasin bloggerin ja huomasin, että miulla 63 lukijaa! :D
Ihan mieletöntä! Tervetuloa! :)

Huomio Lumineito! 
Siuta ei näy ainakaan tuolla nimellä miun lukijoissa! Voitko tarkistaa, että luet julkisesti/annoit oikean nimimerkin niin pääset osallistumaan arvontaan :)

6.8.2012

Cracklea ja "puolikuita"

Teki mieli käyttää crackle lakka ja tällästä sain aikaseks:


Vähän samantapaiset kynnet on nähty Sonnelassa ja Nailsauruksessa. Olisin itekki käyttäny hexglittereitä enkä strasseja, mutta en omista niitä kuin hopeena! Selvä aukko koristelu tarvikkeissa, täytyy varmaan mennä eBayn ihmeelliseen maailmaan ja täyttää se ;D

Ai mitkä kuivat kädet, muistaisinkohan rasvata vähän useemmin -_-'
Lakat:
Wet n Wild-Tropicalia 3 kerrosta
Flormar-G10
inm-Out the Door (loppumassa ja liisteriä murrrr)

Jonkin verran on jo tullut osallistujia 50-lukijan arvontaan, kaikki vaan osallistumaan :)
Tosi ihania kommentteja ootte jättäny, kiitos todella paljon!

P.S. Joku onkin varmaan jo huomannut, että lisäsin välilehden Lakka-varasto. Siellä on siis kaikki miun omistamat lakat listattuna. Lisään myös himotus välilehden, kunhan kerkiän :) 
(Pääsenkin lyhentelemään sitä, kunhan viikonloppuna tilatut lakat kotiutuu jenkkilästä ;)

4.8.2012

Verenimijä

Halusin taas käyttää jotain uusista lakoista ja päädyin Wild and Crazyn Vampire-lakkaan. Tummansininen/sinivioletti lakka. Pullossa näkyy selkeästi ihan pientä punaista microglitteriä/shimmeriä, mutta kynnellä ne ei harmittavasti näy niin hyvin.


Lakassa oli pari ongelmaa. Ensinnäkin koostumus oli aivan hirvee! Tosi luirua ja tein virheen, kun yritin lakata ensimmäisestä kerroksesta liian paksun. Kaikki kynsinauhat oli sen jälkeen ihan lakassa, kun se valu. Ah sitä siistimisen määrää! Sain kuitenkin kolmella kerroksella ihan hyvän peittävyyden. Toinen ongelma oli se, että lakka kuivu tosi hitaasti. Onnistuin tietenki kolhimaa pari kynttä ja hermot meni :D En jaksanu lakata kynsiä uudestaan joten kuorrutin sitten muut paitsi keskarin ja peukun parilla kerroksella glitteriä :) Keskari ja peukku näytti vähän paljailta, joten niihin laitoin Seppälästä ostetut tarrat.


Lakan väristä tykkäilen kyllä hirmusesti ja täytyy joskus antaa sille uus mahdollisuus. Jos seuraavalla kerralla sujuis paremmin :D

Lakat:
Wild and Crazy-Vampire 3 kerrosta
Depend-047 1 kerros
Wild Mild-Flash 1 kerros
inm-Out the Door
Mavala-Top Coat Fixator tarra kynsissä

Pari lukijaa on tullu lisää, tosi kiva! Tervetuloa :)

2.8.2012

50 lukijan arvonta!

 Arvonta on päättynyt! 
Julkaisen voittajan myöhemmin tänään :)


Pariin kertaan jo mainitsin, että voisin pitää 50 lukijan (nyt jo 52!) kunniaks arvonnan, joten tässäpä tulee! :)


 Palkinto:
-Kolme Models Ownin lakkaa: Gun Grey, Pastel Pink ja Purple Mystique
-Viisi fimo-pötköä
-Hyrrä helmenpuolikkaita
-Kaksi arkkia Water Decalseja
-Lasiviila

Säännöt:
-Pitää olla blogin julkinen lukija (eli näkyä Google-käyttäjäraadissa)
-Osallistut kommentoimalla tämän postauksen alle jotain risuja tai ruusuja.
-Muista kirjoittaa viestiin toimiva sähköpostiosoite!

Huom! Osallistumis aikaa pidennetty 14.8 klo 18 asti!
Voittajalla on viikko aikaa ottaa yhteyttä, muuten palkinto arvotaan uudestaan.

Hyvää arpaonnea kaikille! :)


1.8.2012

Tylsää neon raitaa

Näitten kynsien kohdalla pää löi ihan tyhjää, kun mietin koristeita. En yksinkertaisesti keksinyt yhtään mitään! Tuskastelin asiaa pari kertaa Herra R:n kuullen johon sain sitten vastaukseksi: "No siun täytyy tehdä jotain tylsiä viivoja." Siinähän se!


En osannut päättää lakkaanko kynnet keltaisella vai oranssilla neon-lakalla, joten päädyin laittamaan oranssia nimettömään ja muihin keltaista. Varsinkin tuo keltainen lakka on ihan älyttömän kirkkaan värinen. Ihania molemmat! :D


Raitoja laitoin sitten keltaisiin kynsiin oranssilla lakalla, mutta nimettömiin tein dotting toolilla pari kukkasta valkoisella lakalla, koska keltainen ei olisi näkynyt. Kukkien keskelle laitoin strassit. Vähän ehkä eriparia nuo kynnet, mutta ihan hauskat.

Lakat:
O.P.I-Alpine Snow 1 kerros
Wild and Crazy-Neon Melon 3 kerrosta
Wild Mild-Orange Sun 3 kerrosta
inm-Out the Door


Miten te koristelisitte tälläiset kynnet?

P.S. 51 lukijaa! Tervetuloa kaikille! Pitääkin pistää pystyyn se arvonta jonka lupasin :)