28.5.2013

Ei niin kesäistä

Kai jo saa sanoa kesäistä, kun lauantain alkaa kesäkuu. Ajatelkaa nyt! :D Täällä on ainakin tosi ihana ja lämmin sää! Sain parvekkeenki vihdoin siivottua, enään pitäs päästä johonki ostamaan kukkia :)

Kynnet ei kuitenkaan oo kovin kesäiset vaan aikas tummat. Oon hieroskellu Facen kynsikoriste kirppiksellä kauppoja ja eilen miulle saapu Color Clubin Catwalk Queen. Se oli niin ihanan näköinen, että oli pakko saada se heti kynsille! Kynsillä lakka on hieman tummempi kuin pullossa, mut silti ihana.


Lakkaa laitoin 3 kerrosta ja riitti hyvin. Pikkuisen liruhkoa on koostumus, mutta melko siististi selvisin lakkauksesta.
Päätin, että haluan taas leimailla jotain ja päädyin Konadin m51-laatassa olevaan kuvioon. Leimauksessa käytin Dependin hopeaa, joka on kyllä ihan älyttömän hyvä siihen tarkotukseen. Halusin vähän jotain erilaista, kun vaan koko kynnen leimat ja jätin tippitarroilla puolikuut kynsien tyviin. Rajasin ne vielä Fräuleinin nail art-lakalla joka onki ihan räkää nykyään. Yritin lisätä ohentajaa, mutta se ei paljon auttanu. Harmi, koska tuo on tosi nätti lakka.


Vähän harmitti, että valitsin noin peittävän kuvion. Catwalk Queen olis saanu näkyä vähän enemmän.
Kuitenkin kaikenkaikkiaan ihan jees kynnet. Eiköhän näissä ainaki huomiseen asti viihdy ;D

Lakat:
Color Club-Catwalk Queen
Depend
Fläulein-hopea nail art-lakka
Konad-Top Coat

Hrrrrh noita miun kynsinauhoja! Kuvissa näyttää vielä jotenki pahemmilta. Myönnän, että en muista rasvata niitä ihan niin usein ku pitäs. Onko kukaan testannu tällästä tai jotain vastaavaa ja onko niistä hyötyä? Pitää varmaan ostaa joku kynsinauhaleikkuri lisäks? Noi leikkurit kuulostaa pelottavalta :D

Nyt pitääkin lähteä taas salille hikoilemaan :)


Ihan pakko laittaa vielä Leevistä kuva :) <3

26.5.2013

Aim in löööv

Kävin viime viikolla vähän tappamassa aikaa Seppälässä. No tiedetäänhän se miten siinä käy ;) Bongasin kipon jossa oli Flormarin lakkoja 2kpl 4e. Pidättäydyin kyllä vaan niissä kahdessa :D


Neon vihree lakka miun on pitäny jo pidempääkin hankkia ja nyt nappasin sellasen (NO14) mukaan. Toiseksi nappasin aivan ihanan China Glaze-Riveting wannabe JG453:sen (jestas, onko tuo oikeesti nimi...) Taisin sanoa, että jos näen vielä jossain L'Oreal Confettis lakan niin ostan toisen. No Emotionissa niitä oli ja pakkohan sieltä oli yksi ostaa ;D

Riveting wannabellä oli pakko heti lakata:


Aivan ihana lakka joka ei kuvissa toistu ihan niin ihanana. Oli helppo levittää ja peitti oikeestaan jo kahdella kerroksella mistä vähän yllätyin. Laitoin kuitenki kolmannen ihan lakkaamisen ilosta. Mikä väri ja kimallus! I-H-A-N-A! :D
Koristelut tuotti päänvaivaa. Vihdoin keksin, että mie haluun ehottomasti käyttää cracklea. Pikkuisen oli päässy paksuuntumaan tuo crackle ja levittäminen oli vähän tuskasta. Jotain näytti puuttuvan ja lätkäsin kynsille Seppälän tarroja. Täytyy sanoa, että menin kyllä pilaamaan kynnet aika hyvin... Koristelut on aika karmeet. No aina ei voi onnistua, ehkä seuraavalla kerralla tulee onnistuneemmat kynnet.


Toinen kuva on nyt otettu auringossa ja toinen light boxissa. Aika paljon heittää värisävyt. En oikeen tiiä mitä niille voi tehdä. Kumpi on teidän mielestä parempi auringossa otettu vai lightboxissa?

Lakat:
Flormar-JG453 3 kerrosta
Flormar-G10
Konad-Top Coat


23.5.2013

Prinsessa skittlet

Nyt on Disneyn prinsessoja kynsillä :D Suunnnitelma oli aluks vähän erilainen. Ajattelin, että olis kiva maalata kuvien taakse "kehykset". Onneks luovuin ajatuksesta, koska en taatusti olis saanu kehyksistä oikeen kokosia+kynsistä oli varmaan tullu liian täyden näköset.


Näiden kanssa meinas käydä vähän hassusti. En ehtiny laittaa päällyslakkaa enneku lähdin salille. Salin jälkeen tuli tietenki käytyä suihkussa ja water decalsit ei oikeen tykänny siitä. Onneks Belle oli ainoa joka oli pakko uusia. Se menetti suurimman osan hiuksistaan :D
Jostain syystä halusin ehottomasti skittlet näitten kuvien alle, tuntu tylsältä yrittää yhdistää pelkkää yhtä väriä. Jokaisessa kynnessä on myös kerro O.P.I:n Pirouette My Whistleä, koska se sopii niin hyvin prinsessoille :D
Omituisen epätarkkoja kuvia tuli :/


Lakat pikkurillistä eteenpäin:
Models Own-Lemon Merinque
O.P.I-Sparrow Me the Drama
China Glaze-Re-Fresh Mint
China Glaze-Peachy Keen
Models Own-Lilac Dream jokaista 3 kerrosta
O.P.I-Pirouette My Whistle 1 kerros
Cesars-pikakuivattaja

21.5.2013

Retro kirsikat

Kävin viime perjantaina vähän shoppailemassa kaikenlaista tarpeellista vaatetta itelleni. Oon liikunnan seurauksena pienentyny niin paljon, että kohta pitää laittaa koko vaatekaappi uusiks! (en sano laihtunu, koska paino on kuitenki noussu) Herra R sano, että oon ensimmäinen nainen jonka on kuullu valittavan näin paljon siitä, että on pienentyny. Valitan, koska ei miulla oo varaa ostaa koko vaatekaappia uusiks ja ärsyttää, kun vanhat vaatteet pyörii päällä :)
Eksyin sitten shoppaillessa myös Cubukseen josta ostin "nimettömiä" :D Kassalla oli Dependin lakkoja eurolla ja nappasin itselleni yhden lakan nro 357:an



Nätti keväinen vihreä jossa on shimmeriä. Ja tässä lakassa se shimmeri näkyy myös kynsillä vaikka ei ihan niin selkeästi, kuin pullossa. Meinasin ensin, että leimailen tän päälle jotain kultasella. Sitten bongasinki Bunlde Monsterin BM21-laatasta tuo kirsikka kuvion jota oon halunnu jo pitkään kokeilla. Nyt se pääsikin sitte kynsiin Konadin punasella leimauslakalla.


Kuvat vaihteeksi vasemmasta kädestä joka yllättäen onnistu paremmin, vaikka kolhasinki nimettömän jonnekki..
Näitten kynsien värimaailmasta tuli miusta jotenki retro. Tykkään kovasti, mutta tänään vois taas tehdä uudet :)

Lakat:
Depend-357 3 kerrosta
Konad-punainen leimauslakka
Konad-Top Coat

18.5.2013

Siirtokuvia Audreylle

Joskus tulee fiilis, että on pakko lakata jollain tietyllä lakalla. Tällä kertaa se fiilis tuli China Glazen For Audreysta. En yleensä tykkää sinisestä väristä, mutta tää on kyllä niiiiiin ihana.


Päätin tehdä yksinkertaset koristelut uusilla water decalseilla ja strasseilla. Noi water decalsit oliki sellasia, että ne piti ite leikata haluamaansa muotoon. Tajusin sen vasta siinä vaiheessa, kun olin yhen liottanu irti paperilta. Onneks kerkesin sitä vähän saksilla leikkaamaan ennenku länttäsin kynnelle :D
Vähän jäi ikävästi noi decalsien rajat näkymään. En niitä livenä huomannu vaan vasta kuvista. Strassit on vaan tökätty pikakuivattajan päälle, Vasurissa pysyivät aika hyvin, mut oikeesta katos osa aika nopeesti :)
For Audreyon ehkä miun käytetyin lakka! Alkaa pullo olemaan huimasti jo puolessa välissä :D Pikkusen on kaunokainen käyny paksuuntumaan, täytyy sitä varmaan ens kerralla pikkusen ohentaa.


Lakat:
China Glaze-For Audrey 2-3 kerrosta
Cesars pikakuivattaja

Suomi-Ruotsi pelistä on melkein selvitty ja kohta mie lähdeän kaverille Euroviisu-kisakatsomoon. Aikooko muut katsella Euroviisuja?
Ihanaa lauantai iltaa kaikille! :)

15.5.2013

Kamala Edie

Näiden kynsien jälkeen Color Clubin ihanan värinen Edie on jäänyt pyörimään lakkalaatikkoon käyttämättömänä. Nyt oli ilmeisesti aika kullannut muistoja tarpeeksi, koska päätin tarttua siihen uudestaan. Täytyy sanoa, että tiedämpähän olla enää ikinä tarttumatta...


Muistin, että Edie ei peitä yksinään kunnolla joten laitoin alle kerroksen O.P.I:n Alpine Snowta. Kun kerros valkoista oli kuivunu aloin lakata Ediellä. Ensimmäinen veto kynnelle ja leuka loksahti. Ei tää voi olla näin huono! Jälki oli, kuin vesiväriä levittäs kynnelle. Hitsi, kun en tajunnu ottaa kuvaa ensimmäiesestä "kerroksesta". Kaikenkaikkiaan sain laittaa 4-5 kerrosta edes jotenkuten tasasen ja peittävän pinnan saavuttamikseks.
Kynsinauhoja putsatessa tietenki tuli valkonen lakka alta näkyviin enkä millään saanu lakkauksia nätisti siistittyä.. Yritin "peittää" karmeuksia parilla glitterillä, mutta ei ne enää pelastanu tilannetta.

Color Club-Edie, niin kauniin värinen, mutta muuten täyttä kuraa.

Lakat:
O.P.I-Alpine Snow 1 kerros
Color Club-Edie 4-5 kerrosta
Moda-35
Moda-27
Cesars-pikakuivattaja

12.5.2013

Leimailua

Näin nämä Emman kynnet ja ihastuin ikihyviksi. Onneksi, onneksi, ONNEKSI miulla on tuo Golden Rosen lakka! Oli pakko päästä sillä leimailemaan ja testailin samalla uutta XL-leimasinta. Miulla on vielä tuosta lakasta vaaleansininen ja vihreäkin versio!  Täytyy joskus testata toimiiko ne yhtä hyvin.


Kokeilemattomien lakkojen joukossa oli MIYOn Suede ja ajattelin, että sepäs saattais sopia lilojen leimausten alle. Jotenki jännästi odotin pullon perusteella jotain erilaista. Levitin lakkaa kynsille ja tuli sellanen"Täh, mitäh?" olo ja piti tiirata pulloa, että onko se oikeasti tuon väristä :D No lakka on kyllä pullossa vähän vaaleampaa ja kynsillä rusehtavampaa. Ei silti haitta, ihastuin nimittäin sävyyn heti :)

Entäs ne leimailut sitten. Päätin vähän vertailla tuota kuvassa näkyvää vanhaa leimasinta ja sitä uutta XL-leimasinta. Kuvio on Konadin m64-laatasta.
Pikkurilli ja nimetön on leimattu vanhalla ja loput XL:llä. XL-leimasin on kyllä mukavan tahmea, mutta en meinannu millään saada sen isoon päähän kuviota tarttumaan kokonaisena. Luulen ,että siihen auttaa harjottelu. Onneksi pieni pää on myös tarpeeks iso Konadin koko kynnen kuvioiden leimaamiseen ja sillä onnistu leimailut tosi hyvin. Harmillisesti XL-leimasimestakaan ei ollu apua sen vaikeimman ja ihanan riikinkukko kuvion nostamisessa laatalta. En edelleenkään saanu sitä millään nousemaan kokonaisena :(


Lakat:
MIYO-Suede 3 kerrosta
Golden Rose matte velvet-107
Konad-Top Coat


8.5.2013

Glitteriä ja kissoja

Äkkä postaus ennen illan peliä! Päässä ei kyllä meinaa liikkua mitään 9.5h työpäivän jälkeen.


Halusin käyttää miun "uusista" fimoista ihania kissoja. Meinasin aluks lakata joka kynnen mintun väriseksi, mutta kesken lakkauksen huomasin tietokonepöydällä nököttävän Planks a Lotin. Mallailin vähän ja ajattelin, että sehän kävis kivasti kaveriks, joten lakkasin nimettömät ja peukut sillä. Tietenkin vaan suoraan mintunvärisen lakan päälle jota olin kerenny jo pari kerrosta laittamaan :D
Koristeeksi halusin ehdottomasti L'Orealin ihanaa Confettis-glitteriä. Jos jostain kaupasta vielä bongaan noita niin saatan kyllä ostaa toisen pullon. On se niin ihana!



Lakat:
China Glaze-Re-Fresh Mint 3 kerrosta
O.P.I-Planks a Lot 2 kerrosta
L'Oreal-Confettis 1 kerros
Cesars-pikakuivattaja

6.5.2013

Pieniä ostoksia

Yritän vältellä kaiken "turhan" ostelemista, koska rahaa pitäisi saada säästöönkin. Välillä on kuitenki kiva ostella jotain pientä ja tälläisiä on nyt tullu hankittua:

P is for Pride-113-24
Cesarsille tehtiin kaverin kanssa tilaus, kun tarvitsin lisää pikakuivattajaa. Lisäksi bongasin koriin neljällä eurolla alennuksesta yhden Color Clubin lakan. Peittävän punaisen creme-lakan etsintä jatkuu edelleen ja tämän pääsee seuraavaksi testiin. Täytyy kyllä sanoa, että paperille kokeiltaessa vaikuttaa epäilyttävältä.
Seppälästä kävin ostamassa pari lakkaa. Yhden Jolly Jewelsin lisää ja Seppälän oman lakka merkin glitterin. Tämähän nähtiin ja vappu-kynsissä.

MiMaxille tein viime viikolla tilauksen ja tälläistä tuli hankittua:


Vähän water decalseja. Katselin noita XL-arkkeja jo aikasemmin ja iskin silmäni banda-decalseihin, mutta niitä ei ollu enään, kun tilasin :( No nämä oli seuraavaks ihanimmat, joten nappasin koriin. Pieniä decals arkkeja tuli ostettu kolme. Kisuja, ruusuja ja prinsessoja :D (näille on jo idea).


Yhden Konadin laatankin tilasin m51:sen ja ison silikoni stamperin. Sain Chamring Nailsilta vinkin, että se vois auttaa siihen, että saisin nostettua kuviot kokonaisina laatasta. Saa nähdä. Ainaki tyynyt on tosi hauskan tuntusia "löllöjä". Piti heti ottaa ne irti ja leikkiä niillä :D

Nyt odottelemaan Suomen peliä! ;)

5.5.2013

Parit nysät

Laitan nyt samaan postaukseen vielä parit noilla omilla kynsillä olleet lakkaukset. Pahoittelen, kun blogi hiljaisuus taas vähän venyy. Työkaverin sairasloma jatkuu ja töissä on kiirettä. Vielä seuraavan viikon se on saikulla ja sitten katsotaan taas uudestaan miten käy.



Nää kynnet oli sellaset "pakko saada jotain nopeesti", kun pari päivää oli taas menty pelkillä aluslakoilla. Lakkana Lumenen Natural Coden Stand Out, joka on kyllä pinkki sinisellä flashillä, ei punanen... Lakkaa on 2 kerrosta. En tiiä oonko joskus maininnu, mutta mie tykkään noista Natural Code-lakkojen siveltimistä. Just sopivan levynen ja helppo hallita, kun se on lyhyt. Muuten toi pullojen muotoilu onki vähän surkee, kun sivellin ei ylety pohjaan asti. Kauheeta kaivamista, kun lakkaa on vielä puolet jäljellä.
Koristeluiksi laitoin vaan Seppälästä ostettuja tarroja.

Lakat:
O.P.I-Nail Envy
Natural Code-Stand Out 2 kerrosta
Konad-Top Coat



Sitten vähän holoa. Halusin kokeilla miten Evelinen hopea holo toimii jonkun muun laka päällä. Alle valikoitu Models Ownin iiiihana Lime Light (jonka alle piti tietenki laittaa kerros valkoista lakkaa). Näistä tuli ihan hauskat, vaikka Eveline peitti Lime Lightin kirkkautta vähän enemmän, kuin olisin halunnu. Päätin vielä leimailla Evelinen mustalla hololla Konadin m64-laatasta.
Kuvat on napattu seuraavana päivänä kauheessa kiireessä työpaikalla. Kyttäsin koko päivän, että näkyykö aurinko ja ryntäsin sitten ikkunaan ottamaan kuvia :D
Toinen kuva on ihan tahallaan vähän epäselvä, kun siinä näky kauniisti tuo pieni holo mikä Evelinen lakassa on. Pitäis kyllä hankkia oikein kunnon holojaki.

Lakat:
O.P.I-Nail Envy
O.P.I-Alpine Snow 1 kerros
Models Own-Lime Light 2-3  kerrosta
Eveline Holografic-402 1 kerros
Eveline Party Colours-470 leimaukset
Cesars-pikakuivattaja

Käsien karmeeta kuivuutta on nyt vielä pakko vähän kommentoida. Töissä ne vaan kuivuu ihan älyttömästi. Ehkä siksi, kun on vaatteiden ja kankaiden kanssa tekemisissä. Käsiä tulee myös pestyä aika monta kertaa päivässä. Hirveen näkösethän ne on ja miuta oikein inhottaa, mut yritän kovasti rasvailla :)