28.9.2013

Ensimmäiset töpöt

Nyt alkaa tulemaan kynsiä jälkeen geelien, eli tälläsiä töpöjä luvassa kunnes saan näihin ees vähän pituutta kasvatettua (jos saan :D)
Jaah, alotin jo kirjottamaan tätä enneku katsoin kuvia ja nyt täytyy sanoo, että miun kameralle on selkeesti tapahtunu jotain. Katsoin ja kaikki asetukset on miun mielestä samalla lailla, kuin ennenkin, mutta kuvat on tälläsiä:


Siis mitä ihmettä :O?! Nää on jo vähän vanhemmat kynnet tosiaan, kun näitä on vähän rästissä. Näiden lisäks on ainaki yhet tai kahet joista on tolla kameralla otettu kuvat. Voihan ......... jos tuo kamera on nyt menossa rikki :( Onneks kännykässä on hyvä kamera, mut kyllähän se nyt olis kiva omistaa ihan oikeekin kamera..
Ei kauheesti huvita kirjotella mitään tuon kamera-ärsytyksen taki, mutta mennään kynsiin..
Geelit, kun otin pois niin teki mieli saada jotain pirteetä kynsille. Mikäs se pirteempi ja söpömpi, kuin pinkki glittersandwich. Nää oli ku karkit, niin söpöt :)
Ei kauheesti huvita kirjotella mitään tuon kamera-ärsytyksen takia


Lakat:
H&M-It's Genious M
H&M-Spark Me Up
O.P.I-Bubble Bath
Cesars-pikakuivattaja

26.9.2013

Tuskaiset risteily-kynnet

Huh, kolme 9.5 tunnin työpäivää takana. Onneks tänään on lyhyempi päivä ja sit onkin neljän päivän vapaat :)
Nyt tulee sitten Rock-risteilyn kynnet. Taistelin näiden kanssa kylä ennätyksellisen paljon. En ensin meinannu millään keksiä mitä kynsille haluisin. Miulla oli koko perjantai aikaa tehdä kynnet (kävin kyllä salilla ja kaupassa välillä) ja sain vihdoin valittua lakat mitä halusin käyttää. Sitte piti valita koristelut ja miten lakkoja käyttäsin. Kun olin vihdoin keksiny mitä luulin haluavani niin aloin tehdä kynsiä. Jossain vaiheessa tajusin, että nää on ihan hirveet ja jouduin poistamaan lakat :D Siinä vaiheessa (n. klo 16.30) pitiki lähteä salille ja kauppaan ja tajusin, että olin käyttäny tähän koko päivän...
Suunnittelu alko alusta. Samat lakat ja koristelut jäi, mutta toteutustapa vaihtu.


Illalla yritin sitten saada mahdollisimman nopeesti kynnet tehtyä. Alimmainen lakka kuivui tosi hitaasti ja sitä kuivatellessa meni aikaa. Kello alkoi lähestyä puoltayötä ja väsymys oli mahoton. Tein vielä pienen virheen lakatessa kynsiä, laitoin yhdessä vaiheessa kerroksen China Glazen Fairy Dustia ja tietenki kaikkiin kynsiin enneku tajusin, etten tykkää siitä :D
Fairy Dustin jälkeen oli pakko päästä nukkumaan ja tiesin, että aamusta tulee kiireinen. En ollu saanu vielä ees pakattua, joten aamulla hirveellä kiireellä pakkasin ja söin aamupalaa ja iskin kynsien kimppuun. Fairy Dustin päälle laitoin vielä kerroksen Flormarin kimaltavaa violettia lakkaa ja se peitti onneks tarpeeks. Vähän Fairy Dust kimalteli sieltä alta, mutta ei liian näkyvästi. Kerros pikakuivattajaa ja äkkiä leimat kynsille! Niitit ja päällyslakan nappasin äkkiä mukaan ja laitoin vasta hytissä. Myös kuvat on otettu hytissä :D


Onneksi loppu hyvin, koska tykkäsin kyllä kynsistä :) Leimat oli Konadin laatasta m57 ja Konadin mustalla lakalla.

Lakat:
Models Own-Purple Mystique
China Glaze-Fairy Dust
Flormar-U26
Cesars-pikakuivattaja

22.9.2013

Ruffian

Ennenku luovuin geeleistä halusin vielä kokeilla ruffian-manikyyriä. Halusin ihan ehdottomasti saada "alemmaksi" lakaksi Opin Goldeneyen. Kokeilin sitten paperille mikä olis sen kanssa paras yhdistelmä. Tykkäsin tosi paljon Opin Kinky in Helsingistä, mutta se oli vähän liian ohut peittämään, joten valitsin seuraavaksi parhaan: Dependin 069:sin


Laitoin GoldenEye:tä kaksi kerrosta, koska se näkyy vain kynsinauhojen kohdalta keskityin saamaan vain kynnen tyviin peittoa lakalla, kärjet jäi GoldenEyen jälkeen ihan läpikuultaviksi. Dependin lakka peitti melkein yhdellä kerroksella, mutta laitoin varmuuden vuoksi kaksi :)
Jännitti vähän alkaa sillä lakata, kun piti saada oikein siistit rajat kynsien tyviin. Ei noi ehkä ihan täydelliset oo, mutta onnistu kyllä helpommin ja paremmin, ku kuvittelin.


Tykkäsin tästä väriyhdistelmästä ja ruffianista tosi paljon. Olisin viihtyny näissä kynsissä vaikka uinka kauan. Tosi ihanat :)

Lakat:
O.P.I-GoldenEye
Depend-069
Cesars-pikakuivattaja

18.9.2013

Vielä yhdet!

En puhu nyt mistään juomista vaan holoista :D Julkasin kynsiä vahingossa väärässä järjestyksessä, koska nyt esiteltävät kynnet tein ennen näitä hirvityksiä.


Syyskuun alussa paisto vielä sen verran aurinko, että oli pakko saada holoa kynsille. Se olikin varmaan viimeinen kerta tänä vuonna, kun holoilla kannattaa lakata :(
Kynsille oli pakko saada Hyper Haute, niin paljon siihen ensimmäisellä kerralla ihastuin. Lakka vakuutti edelleen. Se on niiiiiin ihana!! :D
Koristelut tein taas yksinkertasesti leimaamalla. Kuvio on Konadin m51-laatasta ja Konadin mustalla lakalla. Toi kuvio on muuten tosi levee, eihän tuo voi millään mahtua kokonaisena kenenkään kynsille? Ainakaan näin päin käytettynä. Tykkään kyllä kuviosta tosi paljon :)


Lakat:
China Glaze-Hyper Haute
Konad-Musta
Konad-Top Coat

16.9.2013

Hei hei geelit + asiaa blogin tulevaisuudesta

Erittäin flunssainen bloggaaja täällä hei!
Perjantaina jo valittelin kurkku-kipua ja sunnuntaina se äityi mahottomaksi nokan vuotamiseksi ja flunssaksi. Onneks lauantai vielä meni vähän vähemmän flunssaisissa tunnelmissa niin jaksoi rokata :) Bussimatka takasin Hesasta Lappeenrantaan ei kyllä ollu kovin mukava ja hytin vessasta pöllitty vessapaperirullan loppu hupeni huimaa vauhtia matkan aikana.
Risteily-kynsistä joku toinen kerta, koska nyt miulla on muuta kirjotettavaa.

Muutama postaus sitten  mainitsin, että joudun luopumaan geeleistä. Vaikka olo on ollu tänään suoraan sanottuna karmea niin eipä miulla oikeen parempaakaan tekemistä oo ollu ja viilasin siis geelit pois. Kynnet on nyt ohuet ja nysät ihan niinku odottaa saattaa.


Olin varautunu jo aikasemmin tähän tilaamalla eBaystä Orlyn Nailtritionin joka on ihan tarkoitettu rakennekynsien jälkeen käytettäväks. En olis ikinä kuullukkaan tästä tuotteesta ilman Suryan postausta, joten kiitokset hänelle :) Mavalan Scientifiquen olin ostanu jo aikasemmin, kun yritin kynsistä eroon ja laivalta päädyin vielä ostamaan Trindin Nail Balsamin. Kyllä näillä kelpaa elvytellä kynsiä! :)

Kynsissä kaksi kerrosta Nailtritionia
Kovasti toivon, että nuo tökötit auttaa, koska tällä kertaa ei oo mahollisuutta laittaa geelejä takasin. Omista kynsistä pitää saada vähän vahvemmat ennen ens vuotta. Mistä päästänkin tuohon blogin tulevaisuutta koskevaan osioon.
Viime huhtikuussa tein "Neutraalit" kynnet-postauksen ja tuo tulevaisuuden kannalta tärkeä tilaisuus josta kirjotin oli valintatilaisuus naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen:


Mie lähden tammikuussa armeijaan. Mietin itseasiassa inttiin menoa jo enneku täytin 18, mutta ajatus jotenki jäi. Viime vuonna, kun kävin katsomassa pikkuveljen vakuutuksen tuli tosiaan "entäs jos miekii"-tunne ja päätin, että nyt täytyy hakea jos sinne haluan. Syy miksi haluun mennä armeijaan on yksinkertanen; jos sattuis syttymään sota (toivon todellakin, että näin ei tuu ikinä käymään) niin haluun pystyä puolustamaan Suomea. Voin sanoa, että pikkusen jännittää inttiin lähtö, mut ei vielä kamalasti. Eniten jännään, että miten kunto kestää! :D
Blogin kannalta tää tietenki tarkoittaa taukoa. Miten pitkää taukoa niin sitä ei voi tietää. 5,5kk on nykyään lyhyin mahdollinen palvelusaika ja jos ei mitään käy niin vähintään sen pitusta taukoa epäilen :)

Vielä on kuitenki vähän aikaa tammikuuhun ja siihen asti pidän blogia ihan normaalisti pystyssä :) Vielä on joitakin kynsiä geelien kanssa esiteltävänä enneku päästään näihin nysiin. Nyt haluun jotain pirteetä kynsille :)

13.9.2013

Yh, ei näin..

Nyt tulee taas hieno osotus siitä, että koristeluilla voi pilata ihan kivat kynnet täydellisesti.


Näihin kynsiin ei ollu minkäänlaista ideaa, kun kävin lakkaamaan. Päätin vaan, että haluan Opin San Tan-Tonion kynsille ja mietin sitten miten koristelen. Kokeilemattomissa lakoissa oli Essencen Gold Fever ja päätin, että sehän sopii San Tan-Tonion kaveriksi. Peukkuihin ja nimettömiin kokeilin miltä Gold Fever näyttää koko kynnellä (2 kerrosta) ja muihin kynsiin töpöttelin sitä kärkiin.
Meni taas vähän aikaa, että keksin koristelut. Jostain sain sitten päähäni, että tekisin kauniita ja siroja kiehkuroita kynsille Opin Espresso Your Stylellä. Joo kauniita ja siroja tosiaan... Olkaa hyvät, saa nauraa ihan rauhassa :D
Kun tajusin, että kiehkurat meni noin päin per... puuta niin en vaivautunu ees hakemaan dotting toolia vaan tökin pisteitä samalla siveltimellä erittäin hienosti.


Ei näin. En malttanu odottaa, että pääsin näistä eroon. Ei ollu jotenki yhtään miun näköset ja muutenki hirveet :D Gold Fever on kyllä kiva.

Lakat:
O.P.I-San Tan-Tonio
Essence-Gold Fever
O.P.I-Espresso Your Style
Cesars-Pikakuivattaja

Huomenna on taas lähtö Rock-risteilylle! Ei pitäny tänä vuonna lähteä, mut enpäs sitten voinukkaan vastustaa kiusausta, kun mahdollisuus tuli eteen. :)
Miulla on vaan pieni ongelma. En millään keksi kynsiä sinne! :D Apua! :D (ja kurkku on kipee :/)

10.9.2013

Syyskuun ensimmäiset

Oon vähän jäljessä julkaisujen kanssa :)
Syksyn "kunniaksi" teki mieli lakata jollain tummalla. Muistin omistavani Zoyan Angelinan ja se pääsi kynsille.


Tummanruskeaan oli pakko yhdistää Essencen Night In Vegas-lakkaa jota töpöttelin lakan omalla sudilla kaksi kerrosta kärkiin. Ihan kuin ruskan värejä :)
Halusin jotain muutakin koristetta kynsiin. En meinannu millään keksiä mitä lisäisin, mut sitten päätin taas leimailla kultaisella. Oon aikasemminki katellu tota kuviota, mut nyt vasta tuli sitä kokeiltua. Yllättävän kivuttomasti meni leimaus :D Vähän oli osa vinossa. Kuvio on Bundle Monsterin BM11-laatasta.


Aika samat "aineet", kuin näissä kynsissä :D Onneks kuitenkin ihan erilaiset :)

Lakat:
Zoya-Angelina
Essence-Night In Vegas
China Glaze-Passion
Konad-Top Coat

Uus yritys

Nimittäin blogin ulkoasun kanssa. Ei se edellinen tausta oikeen miellyttäny kuitenkaan. Nyt on taas uusi ulkoasu :D Vaihdoin samalla vähän mallia muutenkin. Katsotaan josko tää toimis ;)

Edellinen muutos ei ainakaan aiheuttanut lukijoilta mitään kommenttia. Mitään mielipiteitä tästä versiosta?

8.9.2013

Vaihtelu virkistää + Bluebell

Päätin jonkun aikaa sitten, että oon kyllästyny tylppään kynnen muotoon ja päätin, että teenki taas pienet raatelukynnet itelleni. Yks perjantain ilta sitten muutaman oluen jälkeen päätin, että nyt on hyvä aika huoltaa kynnet :D Vähän kyllä mietin, että kuinkahan vinot kynsistä tulee ja joudunkohan tekemään ne vielä udestaan, mut hyvät niistä tuli ;)


Päätin vielä huollon jälkeen lakata kynnet Dependin Rough Sparkle Bluebell lakalla. Tai lakkasin yhden kerroksen yöllä ja seuraavana päivänä toisen kerroksen ja koristelin.
Halusin kokeilla leimaamista tekstuurilakalle. Valitsin kuvioksi seepra raidat Konadin m57-laatasta ja leimasin ne Konadin mustalla. Kuvio ei meinannu tarttua ihan niin hyvin, kuin tavalliseen lakkaan.
Kuvat kynsistä sain otettua vasta parin päivän päästä lakkauksesta (huoh) ja niistä näkyy selvästi, että leimaukset on vähän kulunu pois.


Tällä kynnen muodolla mennään vähän aikaa, mut kohta joudun luopumaan geeleistä :)

Lakat:
Depend Rough Sparkle-Bluebell/2064
Konad-musta leimauslakka

Päätin tässä samalla, että myös blogin ulkoasua vois vähän vaihtaa. Nyt on erilainen tausta ja päädyin kapeampaan teksti-kenttään. Uusi banneri pitää vielä tehdä ja saatan vähän muutenkin vielä hienosäätää ulkoasua kunhan ehdin. Aika monta taustaa kävin läpi. Katsotaan etsinkö vielä muualtakin taustoja, mutta ainaki tällä hetkellä tää tausta miellyttää silmää :D

Mitä mieltä ootte uudistuksesta?

5.9.2013

Hienothan niistä tulikin!

Tässä postauksessa valittelin alussa kuinka olin yrittäny monta päivää saada aikaseks kynsiä ja sitten niistä tuli ihan kamalat. No kunhan olin rauhottunu seuraavan päivään tarkastelin kynsiä uudestaan ja yllättäen fiilis olikin, että näähän on ihan hienot :D Etsin sitten jonkun siveltimen jolla suurinpiirtein sai kynsinauhat putsattua (tosi surkeesti) ja tyytyväisenä otin kuvat kynsistä :D


Alla on Maybellinen MNY-753 lakkaa, joka ei meinannu peittää millään ja kuivukin vähän hitaanlaisesti. Neljä kerrosta, kun laittoin niin vieläkin kuulsi kärjet läpi. Jouduin kuitenkin uusimaan pohjat näihin, koska onnistuin ruttaamaan kärjet. Viisastuneena ensimmäisestä kerrasta laitoin O.P.I:n Who The Shrek Are You-lakkaa alle kaksi kerrosta ja päälle MNY:tä saman kaksi kerrosta. En ehkä voittanu kerrosksissa, mutta kuivumis ajassa kyllä ja peittävyydessä.
Essencen Night In Vegas näytti miun mielestä hauskalta yhdistettynä tähän lakkaan, joten lisäsin sitä vinosti kärkiin pari kerrosta.
Leimaukset on Konadin m57-laatasta China Glazen Passionilla.


Nyt, kun katselee näitä kuvia niin en kyllä ihan ymmärrä miks en näistä heti tykänny. Tai no CG:n Passionilla tehdyt leimaukset ei näy niin hyvin, ku olisin halunnnu ja se on muutenki vähän liian kylmän sävynen verrattuna muuhun lakkaukseen. Ihan hienothan nää silti on! Tais vaan olla känkkäränkkä-päivä :D

Lakat:
O.P.I-Who The Shrek Are You
MNY-753
Essence Night in Vegas
China Glaze-Passion
Konad-Top Coat

Nyt äkkiä salille ennen töitä. Kivaa torstaita kaikille :)