26.1.2014

Ekat lomat

No ajattelin nyt tehdä tälläsen pienen intti-postauksen, kun tällästä oli toivottu :) Kuvia ei nyt valitettavasti oo, kun yksi, koska kuvaamiseen ja etenki kännykän käyttöön on tiukat säännöt. Otan kameran mukaan niin pystyy ottamaan tuvassa kuvia muulloinki, kun vapaa-ajalla ja ruokailujen yhteydessä.

Perjantaina alko ensimmäiset lomat. Yleensä uudet alokkaat on kiinni ensimmäiset kaks viikkoa, mutta meillä olikin tällänen kolmen viikon rutistus heti alkuun :) Loma on kuitenki pidennetty ja vasta huomenna lähden takasin.
Aika paljon on kertyny kolmen viikon aikana luettavaa blogeihin :D Eilen lakkasin kynnet, kun tekikin niin mieli ja tänään meikkasin vaikka lähdin vaan käymään Clasulla ja Apteekissa :D

Laitan nyt ensimmäiseks kuvan kynsistä, kun innostuin niitä ihan koristelemaanki. Kynsinauhat ja kädet on ihan älyttömän kuivat pakkasten ja hoitamattomuuden takia. Pahoittelen.



Kaksi kerrosta Essencen Power Girl-lakkaa. Tosi kiva sini-violettti duochrome. Kannattaa googlata parempia kuvia lakasta. Päädyin leimailemaan muutamaan kynteen kiekuroita GA38-laatasta. Pikkurillissä yritin leimata Color Clubin Foil Me Oncella muissa leimauksissa Dependin 223. Strassit vielä kuvioden kavereiksi ja siinähän se :)

Päädyin Esikuntakomppainiaan josta tulee mm. sotilaspoliiseja. Olisin alunperin ehkä mielummin halunnu viestiin, mutta oon kotiutunu EK:hon tosi hyvin ja miut on alustavasti jo valittu kuskiksi.
Nää kolme viikkoo on menny ihan älyttömän nopeesti ja niihin on kuulunu kaikenlaista. Oppitunteja, maassa ryömimistä (tetsausta), ensimmäinen yön yli leiri, punkassa rötväystä, ampumista ja muuta asekoulutusta, tiukkaa kuria ja paljon naurua. Oon käyny myös Sotkussa maistamassa niitä kuuluisia munkkeja ja hyviähän ne on ;)

Meijän tuvassa on miun lisäksi 5 muuta alokasta, 3 alikessua ja 5 jääkäriä. Tullaan tyttöjen kanssa tosi hyvin toimeen ja tosiaan hauskaakin on ollu :) Jääkärit on myös tosi kivoja ja on antanu vinkkejä ja auttanu. Alikessujen kanssa ei kuulukkaan olla oikeen kavereina, mutta mukaviahan nekin on :)


Kuva on ensimmäiseltä viikolta, kun ei oltu päästy vielä vaihtamaan sopivia varusteita ;)
Vapaa-aikaa meillä ei oo vielä ehtiny ihan hirveesti olemaan, koska EK:ssa peruskoulutuskausi kestää vaan 5vko, kun muualla se on 8vko. Joskus päivät venyy pitkiks ja väsyttää, mut kivaa on ollu! Harmillisesti missasin  pari ampumarata päivää ja tetsauksen, koska olin niin kipee viime viikonloppuna (kuumetta) :( Oon edelleen vähän kipee ja nyt on ollu taas lämpöökin, mutta toivottavasti tää nyt menee pian ohi.

Ensimmäinen leiri oli viime viikolla ti-ke välisenä yönä ja oli ihan kiva. Pienten sattumusten takia meijän ryhmään jäi lopuks vaan neljä alokasta, joten meillä oli astetta "kovempi" leiri. Leirihän oli majoitus harjoitus, jossa oli siis tarkotuksena harjotella teltan pystytystä ja vartioimista ja tehä sellanen "pehmee lasku" leireilyyn. Siinä missä muissa teltoissa nukuttiin 5-7 tunnin yöunia putkeen ja oli korkeintaan 1 lähivartiovuoro ja 1 potero-vartio miulla mm. meijän teltasta oli 1 lähivartiovuoro ja 4 potero vartioo ja korkeintaan 2 tuntii yhtenäistä unta. No yks yö meni nopeesti eikä se kovin kamalaa ollu. Aamulla, kun pääsi syömään aamupalaa kunnon valossa niin oli hyvät fiilikset :)

Ainoa asia mikä on ärsyttäny ja *ituttanu vähän on toi kauhee kylmyys. Torstaina oli -23 ja meillä oli maastossa erilaisia rasteja mm. kevyt kertakäyttösinko, telamiina ja käsikranaatti ja oli kylmä! Pakki ruokailut on ollu mielenkiintosia tossa kylmyydessä.

Kuitenki kaikki on hyvin, viihdyn kassulla ja lähen maanantaina iloisin mielin takasin Vekaralle. Palaillaan! :)

6.1.2014

Nyt mie meen



Tänään se tapahtuu! Yli vuoden oon odottanu ja valmistautunu tähän päivään. 
Kynnet paljaat ja ihan lyhyet. Voi olla, ettei niissä näy lakkaa kovin montaa kertaa tänä vuonna.
Vähän jännittää, mutta aika ihme olis jos ei jännittäis! :D Eniten jännitän kestääkö kunto ja onko tupakaverit kivoja. Melko rauhallisin mielin kuitenkin odotan tulevaa. Tapahtui mitä tahansa tulee matkasta varmasti mielenkiintonen :)


Reppu on pakattu ja kohta on lähdön aika. Pian astelen Karjalan Prikaatin porteista sisään! Pitäkää peukkuja pystyssä, että kaikki menee hyvin :D Tästä alkaa blogi-tauko. Miten pitkä sen näkee sitten joskus :)

For my international readers:
I'm leaving today to do women's voluntary military service. In other words I'm going to be trained as a soldier so if someday war breaks out I can defend my country. That's why my blog will be on a pause. For how long I dont know yet, but the service times vary from about 6 months to 12 months. So wish me luck and let's hope everything goes well! :)

Jaiks! :D

4.1.2014

Mustaa ja punaista

Arvonnassa voitetussa Dark Romance koristehyrrässä on tosi hienoja punaisia timantteja joita halusin päästä käyttämään. Mikäs muu sopii niin hyvin punaisen kanssa, kuin musta! Päätin siis lakata kynnet miun lemppari väriyhdistelmällä ja tein taas skitletten :)
Mie en ymmärrä miks kamera teki punasesta noin omituisen värisen, ihan kirkkaan punasta on kuitenki etusormessa ja keskarissa:



Ajattelin, että näistä tulee vähän niinkuin gootti-kynnet, mutta ehkä nää on enemmän tyyliä Mouling Rouge :D En tiiä, kivat kuitenki :)
Laitoin timantit peukuuihin ja nimettömiin. Ne on ehkä pikkusen liian isot miun pienille kynsille, mut melkein kaikkihan on :D
Keskarissa on leimat Konadin laatoista m57 ja m 71 Konadin mustalla lakalla. Glitterit peukussa ja pikkurillissä on Ruby Pumps. Näyttää muuten tosi kivalta mustan kanssa!


Lakat:
Orly-Nailtrition
Thecnic-Jet Black
Wet n Wild-I Red a Good Book
China Glaze-Ruby Pumps
Konad-Top Coat

3.1.2014

Väriä vaihtavaa ja arvontapalkinto

Voitin tosiaan Talk and Bake-blogissa pidetyn arvonnan. Palkintona oli Essencen Superheroes kokoelma ja Dark Romance kokoelmasta koristehyrrä. Näissä kaikissa lakoissa on joku "juju" ja nimet on tosi kivoja :)


Fantastic Girl, thermo effect
Super, Man!, holo effect
The Awesome, galaxy flakes
The Incredible, sand effect
Power Girl, oil slick effect
Wonder Wow! Man!, like liquid gold

Kaikki näyttää kiinnostavilta, mutta kaikista eniten kiinnosti Fantastic Girl joka siis vaihtaa väriä lämmön vaikutuksesta.


Kuva on vähän epätarkka, mut huomasin sen vasta, kun olin poistanu lakat joten ei voi mitään :(
Lakka oli vähän jellymäinen ja peitti siis melko huonosti. Lisäks lakka kuivu tosi hitaasti, läträsin vissiin joka väliin pikakuivattajaa mitä yleensä en tee. Laitoin lakkaa kolme kerrosta ja kärjet jäi silti hitusen läpikuultaviks, joten yritin peittää sitä leimoilla. Leimat on Konadin laatasta m64. Se on koko kynnen kuvio, mutta leimasin sen vaan osittain kynnelle. Leimauksessa taas Dependin hopea lakka. Se kyllä leimaa niin hyvin!
The Awesome-lakka sopi miun mielestä hyvin Fantastic Girlin kanssa ja laitoin sitä nimettömiin ja peukkuihin.
Lämpimänä lakka on tollanen jännä pinkki ja kylmänä se muuttuu violetiksi:


Tää on miusta jotenki tosi tosi hienoo! Se vaihtaa ihan oikeesti väriä :D Kotona lakka oli melkein koko ajan pinkki, mutta ulkona se muuttuu kyllä heti violetiksi. Kuvia varten kastelin kynnet kylmällä vedellä. Hienon näköstä, kun ne muuttuu pikkuhiljaa takasi pinkeiksi.
Harmittaa ettei miulla oo pidempiä kynsiä, koska sillon kärjet varmaan olis koko ajan violetit. Se olis tosi hienoo :D


Pikkurilli kävi lämpeemään ensimmäisenä :)

Lakat:
Orly-Nailtrition
Essence-Fantastic Girl
Essence-The Awesome
Depend-223
Cesars-pikakuivattaja
Konad-Top Coat

2.1.2014

Uudenvuoden sekasotkut

Näissä kynsissä tuli otettua uusi vuosi vastaan. Eilinen meni lähinnä sohvan pohjalla pahaa oloa taltuttaessa sipsipussi kainalossa ja väsymystä vastaan taistellessa. Katsoin kunnon Glee maratoonin, enkä jaksanu yrittää ees saada kahta järkevää sanaa aikaseks blogin puolelle :D
Kynsien kanssa meinasi taas tulla kiire! Miulla olis ollu koko päivä aikaa, mutta mie vaan hengailin tietokoneella, katoin telkkaria ja tein nuttura-verkkoja itelleni... :D


Miulla ei oikeen ollu ideaa uudenvuoden kynsiin, joten glitteriä siis! ;)
Voitin Talk and Bake blogista arvonnassa Essence Superheroes-kokoelman lakat ja Dark Romance-kokoelman koristehyrrän! Ihan mahtavaa! En raaskinu ostaa itelleni joululahjaks (enkä muutenkaan) lakkoja, joten tää oli tosi kiva ylläri! :) Kiitos ja kumarrus Mimosalle :) Lakat sain aikasemmin tällä viikolla ja esittelen ne vaikka huomenna tarkemmin.
Miun oli tietenki pakko saada jotain uusista tulokkaista kynsille heti ja aluksi valinta osui vaan nimettömässä olevaan hopeiseen lakkaan Super, Man! Kuvasta sitä ei huomaa, mutta lakassa on seassa holo-glitteriä. Tosi ihana kimmeltävä tapaus siis. Pullossa toi lakka kyllä vähän epäilytti, mutta kynnellä toimii loistavasti! Super, Man! peitti kahdella kerroksella ja oli pakko läiskästä sen päälle Dark Romance-hyrrästä musta niitti.
Muissa kynsissä onkin sitten kerrostettu vähän useempaa lakkaa. Alla on Essencen Alice Had a Vision-Again, sen päällä kerros Fairy Dustia sitten vielä Perfectin violetti-sinistä/turkoosia glitteriä. Melkein sama yhdistelmä, kuin näissä kynsissä. Lopuksi päätin, että laitampas vielä kärkiin Superheroes kokoelman mukana tullutta glitteriä The Awesome.


En oikeen tiiä tykkäsinkö näistä loppujen lopuks. Vähän tollaset sekasotkut niistä tuli. No sain kuitenkin eilen aikaseks poistaa lakat niin ei tarvinu näitä sen pidempään katsella.

Lakat:
Orly-Nailtrition
Essence-Alice Had a Vision-Again
Essence-Super, Man!
China Glaze-Fairy Dust
Perfect-50
Essence-The Awesome
Cesars-pikakuivattaja

Miulle itelleni vuosi 2014 on tuomassa paljon uusia jänniä juttuja, kokemuksia ja haasteita armeijan muodossa (TJS 4, jaiks! :D) ja toivon, että kaikille muille tulee hyvä, mukava ja mieluinen uusi vuosi ! :)