30.1.2015

Ostoksia

Odottelin eilen bussia, kun en jaksanu kävellä kotiin. Halusin myös rikkoa 20e setelin pienemmäks, bussikuskit aina valittaa niin isoista seteleistä. Päädyin sitten käymään Kicksissä ja siellä oli sopivasti tarjous tuotteista ota 3 maksa 2.



Ostin Kicksin oman merkin huulipunan Havana Heat, L'Orealin valkoisen kajaalin ja Dependin kynsilakan 392.
Oon tykästyny ajatukseen värikkäistä huulipunista ja yritän opetella käyttämään niitä (ja hankkia niitä :D). Valkoinen/nude kajaali on ollu miun ostoslistalla jo pitkään. Saa silmät näyttämään isommilta ja häivyttää punotusta.
Kynsilakan nappasin vaan nopeesti viimeseks tuotteeks, kun mitään muuta ei oikeen löytyny ja tuli kiire. Luulin sen olevan yks miun lemppari turkooseista, mutta tää olikin siitä tummempi versio. Ihan kiva silti.


Huulipunasta swatch. Tosi nätti sävy tollanen murrettu punanen. Levittyy huulille tosi pehmeesti ja on mukavan tuntunen. Pysykin ihan hyvin, mut syömistä ei kyllä oikeen kestäny.


Tässä pieni loppukevennys. Kuvasin päivän meikkiä sängyllä ja meijän pikkunen kissa tuli tietenkin ihmettelemään ja huulipunahan oli mahtava leikkikalu :D
Esittelyä pikkusesta tulossa kunhan jaksan kirjottaa asiasta, koska siihen kuuluu myös raskas puoli.

HUOM HUOM! Blogin sähköposti osoite on muuttunu! Uusi on: koukussa.kynsilakkaan@hotmail.com

27.1.2015

Herkää kultaa

Tuli käytettyä oikein urakalla näitä kokeilemattomia/ei blogissa näkyneitä lakkoja pois. Tällä kertaa vuorossa yksi lakka joka jäi testaamatta voittamastani Essencen Superhero-kokoelmasta. Kaunis kultainen Wonder wow! Man! jonka "erikoisuus" on Like liquid gold.


Mieli teki ranskalaista, mutta töpöteltynä eikä selvällä rajalla. Jostain syystä päädyin tekemään nimettömään tuollaisen negative space-lakkauksen (osa kynnestä "paljaana") ja se vähän pilas tämän muuten kauniin ja herkän manin.. Varsinkin, kun toinen noista paljaista raidoista on liian leveä.


Essence on kyllä nätti ja sopi tälläseen ranskalaiseen miun mielestä todella hyvin. Nimettömässäkin lakka peitti parilla kerroksella. Pikkuisen on siveltimen jälkiä havaittavissa, mutta se melkeimpä kuuluu tälläisiin lakkoihin.
Herkkis kynnet tarvitsi jotain herkkistä koristelua, joten leimasin Konadin valkoisella keskariin ja peukaloon höyhenet Bundle Monsterin BM15-laatasta. Höyheniin sipaisin vielä Kissin Pearl Goldia.
Nimettömät vähän ärsytti, muuten kyllä tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon :)

22.1.2015

Minni glitteriä

Viimonen siskon tuliaslakoista O.P.In glitteri Minnie Style. Toivoin hartaasti, että saan sen version missä on myös neliö glittereitä ja sellasen sain! Aika jännä, että näistä on olemassa kahta versiota.


Miulla oli yksi L'Orealin käyttämätön lakka, Sassy Pink. Sain tän muistaakseni kaverilta jolla ei tälläselle värille ollut käyttöä. Päätin siis yhdistää Minnie Stylen L'Orealin pinkkiin. Nykyään miuhun vetoaa kuitenkin enempi tummat kynnet, joten pinkkiä pariin kynteen ja loppuihin Technicin Jet Blackia. Tää glitter saattaa olla vähän turhan ällösöpö yhdistettynä pelkästään pinkkiin/vaaleenpunaseen.


Nää kynnet on tehty, kun keuhkokuume oli pahimmillaan ja siksi näin yksinkertaset. Teki niin hirveesti mieli lakata kynnet, mutta voimia ei ollu väkertää tän enempää :)

19.1.2015

Kopioidut jätski-kynnet

Muistan, kun Charmin Nailsilla oli 100% Ice Cream week-teema viikko ja minttusuklaajätski kynnet. Ihastuin noihin yksinkertasiin kynsiin aivan täysillä ja tuosta postauksesta lähtien oon halunnu Essien Mint Candy Applen. Onneks sisko toi sen miulle tuliasena! <3

Päätin siis tietenkin apinoida Charming Nailsin kynnet :)


Huh, leimaus kaipaa todellakin taas harjoittelua :/ Samaa leimauskuviota miulla ei ollut, mutta valitsin mielestäni parhaimman mahdollisen. Kuvio on Konadin m71-laatasta ja yks miun lemppareita. Kuviot oli alkuperäsissä kynsissä leimattu China Glazen Ingrid lakalla ja onneks miekin omistan kyseisen lakan. Leimaus jälki tosin on huonoa eikä niin vahva.


Kyllä toi Mint Cande Apple on nätti lakka! Pikkusen kenkku levittää, mutta parilla kerroksella muistaakseni selvisin.
Olipa muuten outoa olla pitkästä aikaa tälläsissä kynsissä missä kaikki kynnet on samanlaisia :D

Kävin tänään lääkärissä mittauttamassa tulehdusarvot. Oli hyvin laskeneet, mutta edelleen koholla. Kotona jaksan jo touhuta aika normaalisti, mutta toi lääkäri reissu taas sai miut väsähtämään täysin. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

15.1.2015

Värikästä talveen

Enpäs sitten toipunutkaan taudista. Lauantaina nousi taas yli 38 kuume ja sunnuntainakin oli niin vetämätön olo, että varasin maanantaille lääkäri ajan. Kyseessä olikin sitten alkava keuhkokuume johon kävin hakemassa apteekista jäätävän kasan antibiootteja.
Onneksi se ilmeisesti saatiin nitistettyä alkuunsa, koska eilen illalla olo kohentu yhtäkkiä. Jaksoin jopa osallistua killan yhteiseen raidiin sen sijaan, että olisin vaan maannut flegmaattisena sohvalla katsomassa Downton Abbeytä (tosi hyvä sarja muuten! Suosittelen!) niinkuin muut päivät. Nyt on aamusta asti ollut parempi olo. Täytyy vielä muistaa ottaa rennosti ja lepäillä vaikka tekiskin mieli käydän riehumaan imurin kanssa.

No kynsiin. Kynsillä oli näitä siskon tuliaisia. Olin jo pidemmän aikaa ollu sitä mieltä, että tarvitsen keltaisen creme lakan. Sellanen puuttu kokonaan! Mielessä oli pyörinyt the Yellow Nailsin Annin hehkutus O.P.In I Just Can't Cope-acabanasta ja laitoin sen siskolle listaan mukaan. Myös toinen Brasilia kokoelman lakka pääsi listaan; Toucan Do It If You Try.


Molemmat pääsivät kynsille, kun sopivat niin hyvin toisiinsa. Vähän aikaa meni miettiessä minkälaiset koristelut keksin näihin ja lopulta päädyin glitter sandwicheihin. Halusin myös kokeilla kahta erilaista glitteriä. Etusormessa on Essencen Circus Confetti ja nimettömässä HM:n Spark Me Up ja molemmissa kerros Opin Bubble Bathia päällä. Tykkäsin enemmän Essencensestä.
Kynnet näytti vielä jotenkin tyhjiltä joten päädyin laittamaan keskareihin parit strassit.


Jos vertaatte I Just Can't Cope-acabanaa miun ja Annin kuvissa huommaatte sen olevan kirkkaampi miulla. Annin kuvat on lähempänä totuutta. Miun kamera tahto välttämättä tehdä lakasta kirkkaamman, kuin mitä se on.
Miusta lakkojen levittyvyys ei ollut ihan niin hyvä, kuin olisin kuvitellut. En muista monta kerrosta laitoin 2 vai 3. Tykkään näistä kuitenkin todella paljon. Tollanen hillitympi oranssikin puuttui miulta ihan kokonaa :)

9.1.2015

Uutta ja käyttämätöntä kynsillä

Viimes kesänä sisko kävi Amerikassa lomailemassa ja laittoin sieltä viestiä olisko jotain lakkoja mitä haluisin tuliaisiks. Laitoin vähän pidempää listaa ajatuksena, että saa niistä valita jonkun mikä löytyy. Ajattelin tosiaan saavani korkeintaan kaksi lakkaa, mutta sisko toikin viisi! <3 Ja pahoitteli vielä, että kaikkia mitä olin listannu ei enää löytyny mistään :D Miulla on ihana sisko <3
Ajattelin nyt lakata näillä lakoilla putkeen :)


Ensimmäisenä luvassa Essien Sable Collar joka on lakkauksessa vähän pienemmässä roolissa. Sitä on vaan nimettömissä. Muissa kynsissä on SpaRitualin Flower Child (en käsitä tota nimeä :D), joka on lojunu käyttämättömissä hävyttömän kauan, oon näköjään ostanut sen 2013!


Sable Collar on todella kaunis ja kelpo levitettävä. Näissä Amerikasta ostetuissa Essieissä on tietenkin se pienempi suti, mutta se ei miuta pieni kyntisenä haittaa yhtään :)
Flower Child oli vähän hankalampi tapaus, tosi luirua. Kynsissä kolme kerrosta ja nekään ei meinannu peittää kunnolla. Lisäks lakka kuivu pikkusen normaalia pidempään. Väri on tässäkin kiva, aika jännä kyllä ja mietin tuleekohan tätä varmasti käytettyä. Täytyy mietiskellä asiaa.


Koristeiksi töpöttelin vain keskariin ja peukkuun Kissin koristelulakkaa Pearl Goldia ja laitoin kukka decalsit. Tykkäsin lopputuloksesta ja olisin viihtyny näissä pidempäänkin. Omista kynsistä vaan lähtee lakat niin nopeesti kulumaan.
Niin kynsistä vielä. Yritän nyt taas pitää nää omat kynnet. Geelit oli muuten kivat, mutta ei yhtään huvittais yhtään se huoltaminen ja viilaus, jne. Kynnet pysyy siis varmaan aika nysinä. Pitää yrittää ostaa jotain Piimax tabuja taas jos ne auttais. Niin ja kuvissa edustaa aina toi haljennut nimetön. Toivottavasti se ei ketään haittaa?

Olipas asiaa! Olin alku viikon kipeenä (vieläkin vasta topiumassa) niin näköjään kerääntyny kirjotettavaa :D

4.1.2015

Uudenvuoden kynnet

Vuosi vaihtui hyvissä tunnelmissa. Oltiin kaverilla juhlimassa, käytiin satamassa katsomassa ilotulitus ja siitä baariin.

Tälläset kynnet tuli väsättyä ja taas kerran pienessä kiireessä :D


Ja tähtiä taas :). Pikkusen on näköjään leimaaminen ruosteessa, mutta en ehtiny uusiakkaan kynsiä. Leimat on perinteisesti Dependin hopealla ja Konadin ja Bundle Monsterin laatoista (oon nyt laiska enkä jaksa tarkisstaa mistä niistä :D)
Halusin käyttää kynsissä samoja värejä, kuin meikissä eli turkoosia ja hopeeta. Olisin mielelläni ottanu meikistäkin kuvan, mutta ei oo tarpeeks hyvää kameraa tai valoa niin eihän ne kuvat onnistunu :/


Kynsissä:
O.P.I-Cuckoo For This Color
HM-No Mambo Jambo, keskari
Rimmel Space Dust-Total Eclipse, nimetön
Moda-35, glitter etusormessa
Depend-223, leimat

Niin ja se hiusten väri joka muuttui ja samalla uudenvuoden "glamouria":


Violetit <3! Tykkään tosi paljon :)