28.3.2015

#ablecs Week 7: My most used polish & Pastels

Pahoittelen blogin hiljaisuudesta. Olin tällä viikolla poikkeuksellisesti töissä koko viikon (myymälänhoitaja piti lomaa). Jotenkin vaan tuntuu, kun työaika on 10-18 (tänään onneks 10-14), ettei siinä jää hirveesti vapaa-aikaa enkä sitte jaksanu blogia päivitellä :) Hyvä, että sain edes kahdet kynnet tehtyä. Pientä kynsimasennustakin meinas olla ilmassa, mut se tais onneks mennä nopeesti ohi (uusilla leimauslaatoilla saatto olla jotain tekemistä tän kanssa :D)
Laitan nyt tähän samaan postaukseen tän viikon molemmat ablecs haasteen kynnet.


My most used polish
Miun mielestä miun eniten käytetty lakka on China Glazen For Audrey ja L'Orealin Confettis. Varmaan jotain muitakin olis ollu, mutta kiireessä ei tullu mieleen :) Nää oli tälläset super nopeet kynnet. Kolme kerrosta Audreytä, väliin vähän pikakuivattajaa ja äkkiä koristeeksi siirtokuvat ja glitteriä. For Audrey on vähän jännä tapaus, koska en yleensä pidä yhtään sinisistä lakoista (paitsi tumman sinisistä). Tästä tykkään ihan hulluna :D


Pastels
Miulle tulli postissa uusia leimaus laattoja(esittelen ne nyöhemmin kokonaisuudessaan) ja oli pakko päästä leimaamaan niistä jotain. Pastelliksi valitsin Essien Navigate Her ja kai O.P.In Bubble Bathinkin voi pastelliksi lukea.
Leimat on hehe04- laatasta, kärjet tein ihan vapaalla kädellä Essien omalla siveltimellä ja onnistuin yllättävän kivuttomasti :D
Nää lakkaukset on edelleen kynsissä ja ihastuin niin täysin, etten haluis ollenkaa poistaa näitä :D

Kohta lähdetään Herra R:n kanssa elokuviin katsomaan Big Game ja huomenna aion nukkua piiiiiitkään :) Huomenna on viikon ainoa vapaa päivä ja maanantaina alotan toisen työn nykysen lisäks. Jaiks!

Sorry it's been so quiet in here, I've been busy at work. Here are both this weeks challenge nails. 
My most used polishes are China Glaze For Audrey and L'Oreal Confettis. I don't usually like blue, but Audrey is an exception, it's just gorgeous!
For pastels I chose Essie Navigate Her and O.P.I Bubble Bath. I had new stamping plates delivered to me and wanted to use one of them to my nails. I chose hehe04-plate. Tips I made free hand with Essies own brush.
I fell in love with this mani and I don't want to take it off ! :D

Mister R and I are going to see finnish movie Big Game tonight. It has Samuel L. Jackson and other Hollywood stars in it, how cool is that! Tomorrow I'm going to sleep late and enjoy my one day off from work. I'm starting second job on monday.

23.3.2015

#ablecs15 Week 6: Nothing but purple

Myöhässä tulee tää postaus. Jotenkin ei nyt yhtään nappaa kirjottaminen niin laitan tähän vaan kuvat ja mitä lakkoja käytin :)


Peukussa ja nimettömässä on Models Ownin Lilac Dream jonka päällä kerros FlormarinU01:stä. Muissa kynsissä alla Golden Rosen ihana Matte Velvet 107 ja sen päällä Flormarin U26. Leimat on tehty myös Golden Rosella.


Sorry I'm late with this one. I don't know why, but I don't feel like writing anything. So just enjoy the pictures.. :)
 

18.3.2015

#ablecs15 Week 6: I thought I'd never

Päätin jo oikeestaan heti, kun näin ablecs15 haasteen, että tää kohta on omistettu vesimarmoroinnille. Oon kokeillu marmorointia kaksi kertaa ja en oo ollu tyytyväinen lopputulokseen. Joten miulle tää teema on; en ikinä uskonut onnistuvani vesimarmoroinnissa.


Mut mie onnistuin! En nyt välttämättä ihan täydellisesti ja pari kynttä piti uusia, mut onnistuin silti! Eilen tais olla kaikki mahdolliset kuut, auringot ja tähdet oikeessa asennossa :D.
Koko prosessi kävi helposti vaikka kestikin useemman Doctor Who jakson verran ;D. Löysin heti hyvät lakat jotka toimi ja levis hyvin veteen ja kuvioiden tekeminen onnistu kivuttomasti. En saanu kuvioista ihan täydellisiä enkä kaikkia kynsiä kohdistettua täydellisesti, mut se on harjotuksen puutetta :)


Halusin jotain värikästä ja olin jostain muistaakseni lukenu, että uudemmat lakat saattaa toimia paremmin. Valitsin väreiksi siis Flormar Pretty P08 (tämän tiesin toimivaksi), Opin I Just Can't Cope-acabana, Toucan Do It If You Try ja Golden Eyen. Mie arvoin vähän aikaa Golden Eyen ja Alpine Snow välillä, mutta GE toi marmorointiin kivaa pientä kimallusta niin kallistuin siihen.


Ehkä mie tästä rohkaistuneena uskallan kokeilla vesimarmorointia useemmin :D

This weeks first theme is: I thought I'd never. But I did! I succeeded in watermarbling. Not perfectly, but a lot better than last times. There must have been every moon, sun and stars in right position for this to happen :D
Maybe now I'll be brave enough to try watermarbling again :D
 

16.3.2015

Itämaista kynsillä



Ensimmäinen arvostelu Born Pretty Storen miulle lähettämistä tuotteista ja ensimmäisenä oli pakko päästä kokeilemaan noita "itämaisia" water decalseja. Oon itseasiassa halunnu tän tapasia decalseja jo vaikka kuinka kauan, kun miusta tälläset on niin nättejä :)


Halusin alle jonkun neutraalin kynsilakan, koska decalseissa on itsessään jo jonkin verran väriä. China Glazen Sunset Sail oli siis miusta täydellinen pohja. Hitusen kinkkinen lakattava, mutta peitti kolmella kerroksella miun lyhyet kynnet ja on kyllä tosi nätti.


En halunnu decalseja ihan joka kynteen, joten laitoin etusormeen ja pikkurilliin kerroksen HM:n Stay Golden glitteriä. Lisäsin sitä myös peukaloon decalsin kaveriksi, kun kynsi näytti muuten liian tyhjältä.
Itse decalsit on miun mielestä tosi nättejä ja käyttäyty hyvin. Irtos hyvin taustapaperista, ei ruttaantunu ja näitä sai liikuteltua vielä kynnelläkin kohtuullisesti.
Ai, että mie tykkäsin näistä kynsistä! :)

I chose these water decals for review from Born Pretty Store because I've acually wanted these kind of "oriental" decals for ages. 
I wanted something neutral to go with these and chose Sunset Sail from China Glaze and Stay Golden from HM. Water Decals were good quality and didn't rip or wrinkle. I was also able to move them bit around the nail.
I liked these nails a lot! :) 

 

15.3.2015

#ablecs15 Week 5: Textured

Miun piti tehdä toinenkin versio näistä kynsistä niin, että holo näkyis paremmin, mutta en ehtiny. Nyt on enää turha tehdä, koska aurinkok ei enää paista ;)

Oikee käsi
Tein perus helpot teippaukset koritselu teipillä. Alla on China Galzen kaunis ja helppo lakattava Hyper Haute Tronica-kokoelmasta. En millään osannu päättää haluanko tekstuuriksi tämän vai mustan, joten päädyin laittamaan oikeeseen käteen tän Golden Rosen 57 ja vasempaan mustan 60 :D

Vasen käsi
Tykkäsin ehkä enemmän tästä mustasta, koska pinkki HH erottuu huomattavasti paremmin teippauksista :)

Here's my version of textured nails. Just really simple nails. I had hard time choosing which colour textured nailpolish to choose so I did both in different hands :D Did like that black one better because Hyper Haute really shows from beneath it.

13.3.2015

Instagram

Blogin löytää nykyään myös Instagramista; koukussa_kynsilakkaan. Tili on ihan lapsen kengissä vielä ja siellä on vaan kolme kuva, mutta toivottavsti muistan sinnekkin lisäillä kaikkea :D

My blog is now in Instagram!

11.3.2015

#ablecs15 Week 5: Nature's Wonders

En halunnut tyytyä pelkkiin leimauksiin tässä teemassa, se olis ollu liian helppoa. Päädyin sitten googlettelemaan ja löysin kuvia upeasta Paria Canyonista ja siitä tuli miun inspiraatio.


Nää kynnet oli hauska toteuttaa. Mietin ensin vesimarmorointia, mutta miun edelliset yritykset ei oikeen kannustanu kokeilemaan :D (säästetään se toiseen teemaan ;)
Väreinä oli O.P.In San Tan-tonio, Alpine Snow ja I Just Can't Cope-acabana. Ihan hyvin ovat pysyneet kynsillä eilisestä asti. Tänään sain tietää, että miuta tarvitaankin huomenna töissä eli sitten on kynnet taas mennyttä (mut jee lisää tunteja!)
Näistä kynsistä on tällänen pieni tutoriaalikin niin helpompi selittää miten nää on tehty :)


Ensiksi tiputtele haluamasi lakkoja esim. mini grip-pussin päälle.


Seuraavaks levitä niitä vaikka hammastikulla.

 

Anna kuivua kunnolla, siihen voi mennä yli tunti, ja irrota palat muovipussista. Käytin apuna saksia joilla viilsin sopivan kokoset palat lakka laatasta ja ne oli sitten helppo saada irti.



Sitten vaan leikkelin laatoista kynsille sopivia palasia ja "liimasin" kynsille yhden märän San Tan-tonio kerroksen päälle. Oli muuten helpompaa, kuin olis voinu kuvitella vaikka aikaa vievää. Nää on kyllä hauskat. Täytyy käyttää tätä tekniikkaa uudestaan josksus (onko tää vähän niinku kuivamarmorointia?). Näen jo sellaset oikeen psykedeelliset kynnet :D

I googled for inspiration and found pictures of Paria Canyon that were beautiful. There's little tutorial above to tell you how I did these nails.
Really like them and I can already "see" some psychedelic nails done with that technique :D

6.3.2015

#ablecs15 Week 4: Turquoise

Voin sanoo jo nyt, että tän viikon toista teemaa Sporting ei luultavasti miun kynsillä nähdä. Ei sitten yhtään inspiroi mikään urheiluun liittyvä kynsillä.
 Turkoosit kynnet tietenkin tein. Turkoosi on kyllä yks miun lempi väreistä kynsillä, violetin lisäks. Oon vähän miettiny, että hiuksiinkin olis kiva saada jotain turkoosia violetin sekaan ;) Sellaset hiukset vasta vaikee oliskin ylläpitää, huh :D
Mutta kynsiin!:


Tästä alkaa tulla tapa, että käytän aina kahta eriväristä lakkaa. Noi värit sopi niin hyvin yhteen, että pakkohan ne oli yhdistää :) Tällä kertaa valitsin O.P.In kauniin Mermaid's Tearsin ja Dependin 392:sen joko ei vielä oo ollu miun kynsillä. Depend oli melkein yhdellä kerroksella peittävä ja tosi hyvin käyttäytyvä yksilö, Opia piti laittaa kolme kerrosta.


Mainitsinko jotain, että violetti on toinen miun lempi sävyistä? ;) Kyllähän se vaan sopii turkoosin kanssa yhteen ainakin miun mielestä. Töpöttellin peukkuun ja keskariin vähän Wild Mildin Flash glitter-lakkaa ja nimettömään laitoin Models Ownin Purple Mystiqueta dotting toolilla pari palleroista. Water decalsit on Bron Pretty Storesta ostetusta arkista ja ihan miun näköset :) Kauniita koukeroita :D
Pitkästä aikaa tuntu, että oikeesti onnistuin kynsissä. Nää oli kyllä oikeet tuijottelu kynnet :)

This weeks other theme Sporting doesen't inspire me at all and I think I'm not gonna do those nails, but here are the Turquoise ones.
I matched two nailpolishes, O.P.I Mermaid Tears and Depend 392 to my nails. Glitter on my thumb and middle finger is Wild Mild Flahs and ring finger has two dots of Models Own Purple Mystique. Some beautiful water decals that I bought from Born Pretty Store and done!
It seems like long time since I have done nails I'm really pleased with. I couldn't help staring at these nails all the time :)

Phew. I'm really struggling today with writing. I do hope my English is at least somewhat readable and apologize for any mistakes..

4.3.2015

Ensimmäinen yhteistyökumppani!

Tilasin aiemmin Born Pretty Storelta ja miun yllätykseksi sieltä oltiinkin yhteydessä miuhun yhteistyökumppanuuden merkeissä! Sain tänään siis ensimmäiset tuotteeni sieltä testiin ja tällästä valitsin:


Leimauslaatta, water decalseja ja koko kynnen tarroja (nää vähän jännittää miuta :D) Teen jokaisesta tuotteesta erikseen esittelyn/arvostelun myöhemmin :)

Ja tietenkin sain Born Pretty Storelta oman alennuskoodin blogin lukijoille! Koodilla ALCH10 saatte 10% pois tilauksen loppusummasta (ei koske jo alennettuja tuotteita). Lisään bannerin myös sivupalkkiin josta se on helposti löydettävissä :)

http://www.bornprettystore.com/makeup-beauty-c-270.html

Born Pretty Store contact me asking if I want to review some nail art items from them. I'm super excited of this! Here is a glimpse of what I got and I'll be reviewing the items separately later.
I got an discount coupon too for my readers, 10% off with code ALCH10 Hopefully you'll find it useful. Happy shopping! :)

3.3.2015

Ensimmäinen indie

Oltiin Herra R:n kanssa lähdössä Helsinkiin viime torstaina tarkotuksena käydä Lautapelit.fi:ssä ja Fantasiapelissä. Kävin aamulla Facebookissa ja satuinkin huomaamaan, että Cesars Shopilla oli avoimet ovet! Pakkohan sinnekkin oli lähteä käymään vaikka tiesin, että vierailu saattas käydä raskaaks lompakolle :D 
Oon vältelly katselemasta indie lakkojen swatcheja, koska ne saattas aiheuttaa hallitsematonta shoppailua. Nyt niitä oli nätisti hyllyssä ja ajauduin väkisin hiplaileman Dollish Polishin lakkoja. Siellä oli monta ihanaa ja, miun oli tietenkin pakko saada yks lakka. 


Vaihtoehdoiksi nousi Penny...Penny..Penny.., The Deathly Hallows sekä Live Long and Prosper. Päädyin sitten "rakkaimpaan" ja valitsin Harry Pottereiden mukaan nimetyn The Deathly Hallowsin. Tää on nyt miun ensimmäien indie-lakka ja samalla varmaan kallein lakka minkä omistan O.O. Nyt kyllä kaduttaa etten ottanut tuota Live Long and Prosperia, koska R.I.P Leonard Nimoy :'(

 
Miulla oli tää kynsillä jo aikasemmin ja, kun abstraktit kynnet meni huonoon kuntoon oltiin edelleen äitillä ja päätin päästä helpolla. Laitoin vaan kerroksen aluslakkaa ja sen päälle kerroksen Deathlyä. Noita isompia glittereitä joutuu vähän kaivelemaan pullosta, mutta se nyt on ihan normaalia eikä tullu yllätyksenä. Tää on kyllä hauska lakka, kivasti keksitty noi glitterit tähän :)
Harmillisesti paistaa keltaset kynnet näissä kuvissa lakan alta. Livenä ne ei näkyny läheskään noin pahasti! Jos osaisin ennustaa olisin ottanu mukaan aluslakaks Trindin Nail Reapirin enkä Orlyn Nailtritionia...

This is my very first indie nailpolish The Deathly Hallows from Dollish Polish. It's superfun, nice innovation with those glitters! :)
I bought it last thursday when Mister R and I went shopping to Helsinki. I wasn't supposed to buy anything, but couldn't resist just one nailpolish especially so cool :D I actually had three options; Penny..Penny..Penny.., The Deathly Hallows and Live Long and Prosper and had narrow them to one. Now I'm bit sad I didn't choose Live Long and Prosper, because R.I.P Leonard Nimoy :'(
These nails are done with just base coat, coat of TDH and couple of coats Seche Vite. Those big glitters needed to be fished out of the polish, but that was expected. Sorry about the yellowness of my nails in the picture. It didn't honestly look so bad irl! 

2.3.2015

#ablecs15 Week 3: Frutylicious

En sitten jaksanu eilen enään julkasta näitä, joten pikkusen myöhässä tulevat :)
Kun on kyseessä kynnet, jotka liittyy hedelmiin niin fimot oli miulle ehdoton valinta. Ehkä vähän tylsä valinta, mut noita fimoja on niiiiin paljon niin pitäähän niitä välillä käyttääkki :D


Tein kynnet vähän samalla kaavalla, kun nämä 31 päivän oranssit kynnet. Teki itseasiassa nytkin mieli tehdä oranssit, mut sain kuitenkin valittua jotain muuta kynsille :D
Se joku muu on Mega Coloursin vihreä lakka ja O.P.In Who the Shrek Are You?. Mega Coloursia siis alla ja WTSAY vinottain kynnen kärjessä. Kuvassa väriero on vaikeempi huomata, kuin livenä. Laitoin vielä kerroksen Color Clubin Fly With Me:tä, koska halusin kynsiin jotain kimaltavaa :)


Halusin kynsille erilaisia fimoja, mut rajotin ne vaan kahteen sormeen, ettei kynsistä tullu liian levottomat. Onnistu kyllä ja nää kynnet oli miusta tosi pirteet ja kivat. Värikin on kivan keväinen :) Tuliskin jo kunnon kevät ja kesä! Alkaa jo riittämään tää "talvi"..

Sorry, but I just didn't feel like posting yesterday, so here's Fruitylicious nails from last week just a bit late :) 
I did similar nails for 31 days-nail art challenge in 2012 (gosh how time flies). I actually wanted to do these in orange also, but managed to choose something else :) 
These nails have two colours beneath Color Clubs Fly With Me; Mega Colours anonymous green nailpolish and O.P.I Who the Shrek Are You? They don't really show that well beneath Fly With Me especially in the pictures, but did give something "extra" to the mani.
Fimos were bit obvious choice, but I have way too much of them so a "must" choise.. :D I wanted different fruits, but put them just in two nails avoiding the mani become too busy.
I really liked these nails :) Colours remind me of springtime which I do hope comes fast and summer with it. Bit tired of this winter..