18.12.2012

Kynsi tonttuset

Kotiuduin tänään taas Espoosta jossa oli viimenen aspa-koulutus kerta. Lauantaina menin sinne ja tehtiin äitin ja siskon kanssa tuoksukynttilöitä (joiden tuoksumista myö kyllä vähän epäillään).

Nää tonttu-kynnet keksin melkein ensimäisenä, kun mietin joulukynsiä. Nää sai tänään metrossa kehujaki :D


Pelkästään tontun naama on lakkaa ja loput on maalattu arkyylimaaleilla. Miusta nää on hauskat :D Tonttulakkien tupsuiksi laitoin valkosia helmenpuolikkaita ja kirkkaita strasseja. Olis sopinu isommatki, mutta en omista.


Täytyis taas muistaa, että valkosen maalin alle ei saa laittaa mitään värjäävää :/ Cesarsin pikakuivattaja teki näistä jostain syystä vähän epäsiistin näköset. Ei sitä kuitenkaa kauempaa huomaa :)

Lakat:
Golden Rose-79 3kerrosta
Cesars-pikakuivattaja
+akryylimaaleja

Huh, vielä olis itetehtyjä joululahjoja kesken ja perjantaina lähdetään Herra R:n kanssa taas Espooseen, että pääsee käymään iskän ja äitin luona näin joulun alla. Sunnuntaina takas kotiin ja jouluaattona Herra R:n vanhemmille syömään. Taitaa olla ensimmäinen jouluaatto miulle, kun en oo oman perheen kanssa. Siivotakki pitäs jossain vaiheessa ja parit joulu-kynnet haluisin vielä tehdä. Ai miten niin tulee kiire :D

Niin ja postissa odottaa miuta paketti! Veikkaanpa, että lakkoja! Huomenna heti aamusta postiin!;D

2 kommenttia:

  1. ihanat kynnet :) käy muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

    VastaaPoista
  2. S: Kiitos paljon haasteesta! Vähän venyy vastaaminen :/

    Chiki: Kiitos! :)

    VastaaPoista