13.9.2013

Yh, ei näin..

Nyt tulee taas hieno osotus siitä, että koristeluilla voi pilata ihan kivat kynnet täydellisesti.


Näihin kynsiin ei ollu minkäänlaista ideaa, kun kävin lakkaamaan. Päätin vaan, että haluan Opin San Tan-Tonion kynsille ja mietin sitten miten koristelen. Kokeilemattomissa lakoissa oli Essencen Gold Fever ja päätin, että sehän sopii San Tan-Tonion kaveriksi. Peukkuihin ja nimettömiin kokeilin miltä Gold Fever näyttää koko kynnellä (2 kerrosta) ja muihin kynsiin töpöttelin sitä kärkiin.
Meni taas vähän aikaa, että keksin koristelut. Jostain sain sitten päähäni, että tekisin kauniita ja siroja kiehkuroita kynsille Opin Espresso Your Stylellä. Joo kauniita ja siroja tosiaan... Olkaa hyvät, saa nauraa ihan rauhassa :D
Kun tajusin, että kiehkurat meni noin päin per... puuta niin en vaivautunu ees hakemaan dotting toolia vaan tökin pisteitä samalla siveltimellä erittäin hienosti.


Ei näin. En malttanu odottaa, että pääsin näistä eroon. Ei ollu jotenki yhtään miun näköset ja muutenki hirveet :D Gold Fever on kyllä kiva.

Lakat:
O.P.I-San Tan-Tonio
Essence-Gold Fever
O.P.I-Espresso Your Style
Cesars-Pikakuivattaja

Huomenna on taas lähtö Rock-risteilylle! Ei pitäny tänä vuonna lähteä, mut enpäs sitten voinukkaan vastustaa kiusausta, kun mahdollisuus tuli eteen. :)
Miulla on vaan pieni ongelma. En millään keksi kynsiä sinne! :D Apua! :D (ja kurkku on kipee :/)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti