1.4.2015

#ablecs 15 Week 8: Happy Easter

Oon lähdössä reissaamaan viikonloppuna; pe Espoosen, la Tampereelle, su takasin Espooseen ja la kotiin Lappeenrantaan. Huh :D En halunnu olla koko viikonloppua pääsiäis kynsillä, joten päätin tehdä ne nyt ensin alta pois :)
Vähän muuta ennenku mennään lakkauksiin. Laitoin geelit takasin. Oon tapellu näitten miun kynsien kanssa ja ne ei vaan suostu "pysymään kasassa". Yritin Trindin Nail Repair + Balsam comboakin, mutta ei :/ Lisäks tää miun toinen työ on kynsille ja käsille kuluttavaa. Joten sen sijaan, että menettäisin hermot lohkeileville, liuskotuville kynsille joissa ei kestä lakat ees päivää hyvänä menetän ne aina, kun täytyy huoltaa geelit ja viilata niitä. Oh well :D
Vähän vaatii harjottelua, että alkaa geelien tekeminen sujumaan, mutta kyllä näistä aika siistit tuli. En muuten muistanukkaan miten erilaista geelien päälle on lakata.
No kynsiin:


Pääsiäis teemasta tuli heti mieleen keltainen ja vihreä, joten lakkasin niitä vuorotellen kynsiin. Keltanen on Models Ownin Lemon Meringue ja vihreä Mega Coloursin nimetön lakka. Koristelut meni perinteisellä kaavalla, peukkuun pupu, keskariin "munia" ja muihin kynsiin pilkkuja. Otin  riskin ja tein pupun Alpine Snown omalla siveltimellä... :D Pilkut on Color Clubin Fly With Me ja Daisy Does It.


I've been struggling and struggling with my nails as they just "fall apart". Also my second job is quite hard on nails and hands so I desided that gel nails need to come back. Did them yesterday and as always not perfect, but I'm working on that :)
Heres my easter nails; green and yellow, bunnies, "easter eggs" and dots. I took a risk and freehanded that bunny with Alpine Snows own bruhs so it is what it is :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti