6.5.2015

#ablecs Week 13: Dreaming

Vincent Van Goghin Starry Night on vähän unen omainen maalaus, joten päätin käyttää tähän Born Pretty Storesta arvosteltavaksi valitsemani koko kynnen tarrat. Eikös ne ihan hyvin mee tähän teemaan :D


Harmittaa, kun mokasin näiden kanssa siinä mielessä, että ei näistä tunnista Starry Night taulua. En tajunnu leikellä tarroja niin, että olis keltasiakin osia tullu kynsiin..
Olin vähän epäileväinen näitten suhteen, varsinkin, kun laitoin näitä kynsille. Olin varma, että nää ei kestä kynsillä olenkaan ja alkaa repsottamaan, mutta yllätyin positiivisesti! Nää kesti hyvin ilman repsottamista pari päivää ainakin. Kärjet kyllä kulu jonki verran. En laittanu näitten alle mitään, mutta päälle laitoin Lumene kirkasta lakkaa kerroksen.
Voisin kyllä käyttää tälläsiä uudestaankin. Nää oli helppo laitta ja helppo ottaa pois (rapsuttelin vaan irti) ja pysy melko hyvinä sen pari päivää. Taatusti olis pysyny kärjetkin kunnossa jos ei olis näin kynsiä kuluttavaa työtä :)


Wincent Van Gogh's Starry Night painting is kinda dream like right? At least I decided so :D
These nail foils/nail wraps are from Born Pretty Store sent to me to be reviewed.
I was pretty skeptic about these. I was sure these would start to peel/rip off, but they stayed pretty well in place. I could use this kind of nail wraps again for quick nails :)
I have nothing under wraps, but did put one coat of clear polish on top.
You probably could not recognise these to be from Starry Night. I should have cut these so some yellow got on to nails too. Oh well.. :/


http://www.bornprettystore.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti