12.11.2012

Teemaviikko: Laatikosta arvottua, päivä 1

No niin, nyt käynnistyy blogin ensimmäinen teemaviikko! Kaikkihan tietenkin muistaa nämä kynnet (hah, niin varmaan! :D), joissa valistin sokkona kaksi lakkaa millä lakata. Mainitsin, että sellainen teema viikko voisi olla kiva ja innostuin ideasta niin, että päätin toteutta sen!

Eli tässä tulee teemaviikon "säännöt":
Valitsen silmät kiinni kaksi lakkaa, jotka tulee molemmat näkyä kunnolla lakkauksessa. Saan lisäksi valita kolmannen lakan silmät auki kahden muun kaveriksi. Koristelutapana saa käyttää mitän vaan.


Lakat on siirtyny teemaviikon ajaksi väliaikaiseen säilytystilaan mistä niitä on "helppo" arpoa :D

Nyt ensimmäisiin kynsiin. Osa lakkauksista on tehty edellisille pyöreille kynsille ja osa stileteille, älkää välittäkö :)


Lakat
Arvottu:
Flormar-U21
O.P.I-Skull&Glossbones
Valittu:
Maybelline-nimetön
+Cesars-pikakuivattaja

Ja tällästä sain aikaseks:


Meni vähän aikaa miettiä miten yhdistäisin sävyt ja päädyin vaan tekemään ohuella nail art-siveltimellä raitoja kynsiin. Nää oli ihan hauskat ja ainaki helpot tehdä. Ihan hyvät ja yhteensopivat sävyt tuli, vaikka silmät kiinni valitsinki.

Nää on ollu ainakin tähän mennessä yhet helpoimmista lakoista mitkä oon arponu. Vielä on loppuviikolle parit kynnet tekemättä. Valitsin ehkä vähän huonon viikon tälle teemaviikolle, koska lähden tiistaina tai keskiviikkona Espooseen ja tuun takasin vasta viikon päästä. Olin vaan niin innoissani, etten malttanu odottaa :D
Täytyy pariin kynsiin arpoa lakat valmiiks ja Espoossa väkertää kynnet :)

Sellasta! Mitäs pidätte teemaviikosta? :)

4 kommenttia:

  1. Jään innolla odottelemaan mitä tästä tulee! (:

    VastaaPoista
  2. Teanna: Miunkii mielestä! :)

    Suvi: Kiitos, tätä on ollu tosi hauska tehä :)

    Ine: Älä vaan liikoja odota ;D

    VastaaPoista