8.9.2013

Vaihtelu virkistää + Bluebell

Päätin jonkun aikaa sitten, että oon kyllästyny tylppään kynnen muotoon ja päätin, että teenki taas pienet raatelukynnet itelleni. Yks perjantain ilta sitten muutaman oluen jälkeen päätin, että nyt on hyvä aika huoltaa kynnet :D Vähän kyllä mietin, että kuinkahan vinot kynsistä tulee ja joudunkohan tekemään ne vielä udestaan, mut hyvät niistä tuli ;)


Päätin vielä huollon jälkeen lakata kynnet Dependin Rough Sparkle Bluebell lakalla. Tai lakkasin yhden kerroksen yöllä ja seuraavana päivänä toisen kerroksen ja koristelin.
Halusin kokeilla leimaamista tekstuurilakalle. Valitsin kuvioksi seepra raidat Konadin m57-laatasta ja leimasin ne Konadin mustalla. Kuvio ei meinannu tarttua ihan niin hyvin, kuin tavalliseen lakkaan.
Kuvat kynsistä sain otettua vasta parin päivän päästä lakkauksesta (huoh) ja niistä näkyy selvästi, että leimaukset on vähän kulunu pois.


Tällä kynnen muodolla mennään vähän aikaa, mut kohta joudun luopumaan geeleistä :)

Lakat:
Depend Rough Sparkle-Bluebell/2064
Konad-musta leimauslakka

Päätin tässä samalla, että myös blogin ulkoasua vois vähän vaihtaa. Nyt on erilainen tausta ja päädyin kapeampaan teksti-kenttään. Uusi banneri pitää vielä tehdä ja saatan vähän muutenkin vielä hienosäätää ulkoasua kunhan ehdin. Aika monta taustaa kävin läpi. Katsotaan etsinkö vielä muualtakin taustoja, mutta ainaki tällä hetkellä tää tausta miellyttää silmää :D

Mitä mieltä ootte uudistuksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti