2.5.2012

25: Ispired by Fashion

Oho! Mie olin ihan siinä muistikuvassa, että olin julkassut tän postauksen jo monta päivää sitten, mutta tuoltahan se löyty vasta luonnoksena. No tässä se tulee vähän myöhässä :D

Tää oli ihan mukava haasteen aihe. Varsinkin kun löysin mieluisan vaatteen josta inspiroiduin. Tosin jos miettii, että pitäisi inspiroitua muodista niin sitä tämä vaate ei oikeastaan ole. Selailin ihan tarkoituksella eri nettikauppojen vaate valikoimia, etsiessäni jotain mistä tekisin kynnet. Päädyin sitten tähän EMP:llä myytävään todella kauniiseen mekkoon.

Ja tälläiset kynnet sain aikaiseksi:



Näistä oli tosi vaikee saada hyviä kuvia, yritin monena päivänä eri valoissa.

Käytin siis pitsiä kynsissä. Leikkelin pitsinauhasta sopivan kokoisia paloja ja kiinnit pikakuivattavalla kynsilakan päälle. Leimattu rusetti on Fauxnad laatasta. Olisin mielelläni leimannut sen mustalla, mutta eihän se olis näkynyt mihinkään noin tumman lakan päällä, joten päädyin hopeaan.
Noista pitseistä tuli muuten tosi inhottavat päällyslakan jälkeen, ihan kovat ja raapivat. Töissä kyllä päällyslakka kulu pitsien päältä nopeesti pois ja ne alko hapsottamaan :D


Seuraavalla kerralla kun kokeilen pitsiä yritän löytää jotain mikä ei oo ihan näin "tiivistä". Tai paritan sen vähän vaaleamman sävyn kanssa niin se pääse paremmin oikeuksiinsa :)

Lakat joita käytin:
Models Own-Emerald Black 3 kerrosta (tää on muuten ainoa tummanvihreä lakka minkä omistan!)
Depend-hopea
Inm-Out the Door

Tilattiin muuten kaverin kanssa viime viikolla Trans Designistä lakkoja. En malta oottaa, että ihanaiset saapuu! :D Niin ja saatoin myös ostaa pari Flormarin lakkaa lisää ;)

3 kommenttia:

  1. Kivat vaikka mustat

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Emerald Black on jännä lakka, kun se näyttää minun mielestäni purkissa tummanvihreältä, mutta kynsillä mustalta :D

    VastaaPoista
  3. Marja: Kiitos :) Eikä mustassa oo mitään vikaa! :D

    Mimosa: Jännä, kyllä se miun kynsillä enemmän vihreältä kuitenkin näyttää :D Hirveen hankala kuvata kyllä

    VastaaPoista