27.5.2012

Hempeät perhos-kynnet

Nää kynnet ei ehkä oo ihan ominta miuta värinsä takia, mutta viihdyin näissä silti tosi hyvin. Ehkä miun maku on muuttumassa :)
Nyt tulee aika paljon kuvia, mutta ei se varmaan haittaa.


 

Liukuvärjättyä vaaleenpunasta/pinkkiä ja koristeena tarroja + 1,5mm strasseja. Noi perhos tarrat on miun mielestä tosi kivoja, harmi ettei niitä oo enään kauheesti jäljellä.

Seuraava kuva on otettu suorassa auringonpaisteessa (ennen kynsinauhojen putsausta -_-). Lakat kimaltelee niin ihanasti!


Tarrat on kyllä ihanan nopeita ja helppoja koristeluja (paitsi niiden poistaminen on työlästä). Joskus vaan tuntuu, että on jotenki huijausta käyttää tarroja, mutta ne on käteviä varsinki sillon kun ei jaksais tehdä mitään erikoisempia koristeluita.


Lakat joita käytin:
Eveline-251 3 kerrosta
Flormar-U01 1 kerros
Flormar-U05 töpöttely
Maval- Top Coat Fixator


Tässä vielä kuva tuosta Evelinen lakasta yksinään, kuvassa 3 kerrosta. Ihan älyttömän kaunis lakka jos jaksais vielä kerrostaa peittäväksi :)

Kävin muuten yksi päivä Anttilassa ja sinne oli tullu Flormarin lakkoja ja meikkejä myyntiin. Lakat oli tarjouksessa 2kpl 4.90e. Enhän mie niitä ostanu, en tietenkään ;)

U21 ja U24
Hups! Näitähän alkaa kerääntymään ihan mahottomasti :D

Täällä on ollu koko viikon ihan mielettömän kaunis ja lämmin sää. Voikukat rehottaa, linnut laulaa ja koko luonto vihertää ja kävimpä perjantaina ensimmäistä kertaa terassillakin kumoamassa yhden tuopillisen ;). Ihanaa! Toivottavasti muuallakin on yhtä hieno sää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti