4.1.2013

Kaverille geelit

Ihan ensimmäiseks: ne tuli, ne tuli, ne tuli, miun kynsilakat tuli! :D Esittelen ne jossain toisessa postauksessa samalla muiden ostosten kanssa. Rakensin vihdoin itelleni lightboxin ja enään puuttuu kunnollinen lamppu ja toivottavasti saan sitten vähän parempia kuvia uusista lakoista ja kynsistä! :)

Nyt kuitenkin kaverin kynsiin. Nämä kynnet tarvitsivat huoltoa. Enään neljässä kynnessä oli geeli jäljellä ja niissäkin ilmaantumia ja hurjasti kasvua. Kaveri tekee sellasta työtä + omistaa hevosia, että tuo kato ei niin erikoista ollut. Olisin tietenki toivonu, että kynnet olis vähän paremmin pysyny.


Tällä kertaa kaverilla oli toiveena jotain punaista ja mustaa, toteutustavan sain taas itse päättää. Niihin kynsiin joista oli geelit lähteny jouduttiin laittamaan tipit. Olisin mielummin käyttäny muotteja, mutta ne oli loppu.
Päätin tehdä punaiset kärjet ja koristeiksi mustia strasseja ja tähtiä leimattuna. Punaista geeliä en omista, joten kärjet tehtiin Wet n Wildin I Red a Good Book lakalla. Tähdet leimattiin kaverin valitsemasta m3 laatasta Koandin mustalla lakalla.


Miun mielestä näistä tuli kivat ja asiakaskin vaikutti tyytyväiseltä. Pitäis itellekki tehdä useemmin tälläsiä simppeleita ranskiksia.

Sit vähän ot, kun tuolla oli niistä muoteista puhetta. Tilasin niitä lisää ja ne lähetettiin Kiinasta 28.12 ja eilen ne oli saapunu! Ihan järkyttävän nopeesti! Ei yhtään haittais jos Kiinan paketit tulis aina noin nopeesti :D

2 kommenttia:

  1. Punainen ja musta toimii kivasti yhdessä yleensä aina , simppelit, mutta nätit :).

    VastaaPoista
  2. Maarit: Joo punanen+musta= <3 :) Kiitos!

    VastaaPoista