13.1.2013

Shopping, shopping, shopping

Sain vihdoin lampun ja lightboxin toimimaan! Tosin illalla en saanu otettua sillä hyviä kuvia vaan piti odottaa valosaa aikaa ja kääntää boxin aukko ikkunaan päin. Sitten alkokin pelittää hyvin! Tai ainakin paremmin kuin luonnonvalossa otetut kuvat :)

Nää ostokset on taas pidemmältä aikaväliltä. Varoitus, paaaaljon kuvia! 
Ensimmäisenä kauan odotettu Angel's Beauty Supply tilaus :D

 Mermaid's Tears-Stranger Tides-Sparrow Me the Drama

Alpine Snow-GoldenEye-Ruby Pumps

Viimeset lakat Opin POTC kokoelmasta! Nyt ne on kaikki miun! <3 Oon erittäin happy happy! :D 
Uus valkonen lakka oli pakko ostaa, koska edellinen Alpine Snow oli jo ihan kökköä ja lopussa. Alpine Snow on toiminu miulla ihan ok, joten päätin tilata samanlaisen. 
GoldenEyen tilausta ei varmaan tarvii kauheesti perustella, ihana! 
Ja vielä kauan himotuksen kohteena ollut kaunis Ruby Pumps. Harmi ettei paketti tullu ennen joulua, tää oli päässy samantien kynsille!
Tän paketin hintahan meni *köh* vahingossa edellistenki tulli rajojen yli, mutta onneks se oli tullu edellisen vuoden aikana Suomeen ja paketin päällä oli hinnaksi ilmoitettu 40$, eli ei jääny tulliin. Huh!

Papaya/Mango-Lilac-Kiwi-Suede

Nää oli Seppälässä puoleen hintaan.

Looks great on you-Superpink-35-27

HM:n ale-lakkoja isompi tais olla 1e ja pienempi alle euron. 
Seppälässä myydään nykyään tollasia Moda-lakkoja. Aivan ihania glittereitä! Voin sanoa, että oli aika vaikee valita vaan pari :D Hintaa näillä tais olla 1.95e

Glam Green-Angel Nails-Noisette-Midnight Bronze

Anttilassa oli ennen joulua Max Factorin "lahjapaketteja" jonka sai kaupanpäälle, kun osti 2 niiden tuotetta. Kaveri oli esitelly jo omaansa, joten tiesin mitä sisältä löytyy ja oli pakko hakea yks itellekki. Ostin tuon Glam Greenin ja "huulitussin" nuo loput lakat tuli lahjapaketista + mini koossa ripsiväri, luomiväri, kajal-kynä ja naama rasva. Ihan hyvä diili miusta :)

Gröna Lund-Electric Blues-Oxygen Forest

Kävin Kicksissä katselemassa olisko hyviä tarjouksia ja löytyi näitä heidän omia lakkoja 1.95e/kpl, muutama piti ottaa testiin ;)


Lightbox vielä tositoimissa :) Vähän ehkä hankala viritys, tai siis helpommallaki olis päässy, kun olis tajunnu valita vähän erilaisen lampun. Päivänvalo lamppua en löytäny, tuo on kirkas valkoinen, kai se ajaa asiansa ihan hyvin.


Loppukevennykseksi vielä Elviira :D

2 kommenttia: