21.7.2013

Kiireisen bloggaajan muka pikakynnet

Kyllä huomaa ettei oo tottunu tekemään nromaaleja työpäiviä. Kun on 8.5h työpäivät ja kolmena päivänä sen jälkeen vietetään 1.5h punttiksella niin tuntuu, että päivistä loppuu tunnit. Pahoittelen siis, että blogi on vähän hiljasempi nyt. Kaks viikkoo on vielä työkaverin lomaa jäljellä ja sitten päästäänkin takasin normaaliin päivä rytmiin :)

Yhdet uudet kynnet sain viime viikolla tehtyä.


Halusin viimein Essien Navigate Her lakan kynsille. Ne olikin kaks päivää kynsillä ilman koristeluita, kun ei vaan tuntunu aika riittävän. Lakka peitti kolmella kerroksella, mutta näissä on viisi :D Kärjet kulu aina vähän töissä ja sitten, kun ajattelin seuraavana, että nyt koristelen niin piti laittaa uus kerros. Sitten siinä uudessa kerroksessa kesti aina vähän aikaa kuivua enkä ehtiny koristella...
No torstaina vihdoin sain lätkästyä siirtokuvat kynsille. Valitsin siniset ruusut yhdestä eBaysta ostetuista arkeista. Tästä arkista leikkasin myös kukka decalsit arvonta-palkintoon.
Nää oli pikkusen kinkkiset laittaa kynsille. Pari meni hukkaan ennenku tajusin, että näitä pitää liottaa paljon kauemmin kuin decalseja yleensä, yli 20sekunttia. Näiden kanssa saa myös olla tosi tosi varovainen, kun ottaa arkista irti. Onnistuin rikkomaan tosiaan pari, kun käsittelin näitä samalla tavalla, kuin muita decalseja. Glitterit oli kukissa valmiina.


Kuvat on taas aivan eri väriset keskenään... Siinä vaiheessa, kun sain nää kynnet vihdoin valmiiks en jaksanu enään yhtään välittää asiasta. Enkä siitä, että olin onistunu jo saamaan jonkun lommon nimettömään.. Huoh :D

Lakat:
Essie-Navigate Her
Cesars-Pikakuivattaja

2 kommenttia: