5.7.2013

Viikonloppu kynnet

Lähdetään Herra R:n kanssa viikonlopuks Espooseen. Aiotaan mennä lauantaina Lintsille! Oon viimeks käyny siellä ties kuinka monta vuotta sitte. Toivottavasti kestän niitä laitteita yhtä hyvin, ku ennen, muuten harmittaa tosi paljon :D
Vähän epävakaata säätä on luvattu viikonlopuks, mut kynsille oli silti saatava Virtual Violet-holo. Itseasissa, kun aloin lakkaamaan täällä ei ees paistanu aurinko, mut miun oli vaan pakko saada tää lakka kynsille :D


Onneks kuvatessa paisto sitten aurinko ;)
Koristeluks valitsin yksinkertasesti water decalseja. Tykästyin noihin niitteihin ja piti saada peukuihin sellaset. Waterdecalsit on MiMaxilta ostetusta isosta arkista.
Tää lakka oli hyvin samanlainen, kuin Hyper Haute noin niinku levittyvyydeltään ja kuivumis ajaltaan. Erittäin nopee kuivuminen kyllä häkelsi taas :D Tosin tän peittävyyteen riitti kaksi kerrosta, kun Hyper Hautea piti laittaa kolme. Ihanan värinen myös tämä, mutta ei niin ihana kuin siskonsa.


Jotenki tuntuu, että kynnet on taas hirveen pitkät. Pitäis päästä jo huoltamaan, mut geeli onki ihan lopussa. Onneks tilasin eilen illalla lisää Cesarsilta :)

Lakat:
China Glaze-Virtual Violet 2 kerrosta
Cesars-Pikakuivattaja

P.S. Ens viikolla laitan sen 100-lukijan arvonnan käyntiin.
 
Hyvää viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia: