30.10.2013

Espoon reissu

Ajattelin tehdä tälläsen vähän erilaisen postauksen siitä mitä tein Espoossa :)
Lähdin Espooseen jo keskiviikkona viimeisellä junalla, joka oli Hesassa 23.08. Oli ihanaa käydä taas moikkaamassa perhettä :)
Torstaina miulla oli työn puolesta Syventävä tahranpoistokoulutus 10-17. Käytiin syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja firma tietty makso! Tykkään tosi paljon kiinalaisesta, joten olin tosi ilonen :D Lounaslistalta löyty vielä Neljä pientä-ruoka jossa siis oli pienemmät annokset neljästä eri ruuasta. Ah ja nam! :P

Aina kun oon Espoossa meillä on äitin kanssa tapana käydä kierrätyskeskuksessa ja Fidan kirpparilla. Fida on ihan äitin asunnon vieressä. Perjantaina suunnattiin sitte kierrätyskeskukseen ja pikkusiskokin tuli mukaan.



Löysin itelleni kahdet kengät 1e ja 3,5e

Ostin myös erivärisiä kortti-pohjia ja Herra R:lle tuliaisiks Robin mukin. Batman mukin oon sille tuonu kerran aikasemmin :D
Paras löytö oli tämä:

Kuvasta kiitos siskolle <3
Vintage mekko joka makso 20e (sain muuten siskon opiskelija-kortilla vielä 20% alennusta kaikesta!) Ajattelin huvikseen vaan kokeilla mekkoa, kun se oli niin nätin näkönen. Siinä vaiheessa, kun sain mekon päälle ja pyörähdin pari kertaa en enää voinu olla ostamatta sitä :)

Mentiin perjantai illaks siskon ja sen avokin uuteen kämppään. Syötiin tacoja ja tortilloja, juustoja ja karkkia. Katottiin myös leffa; Sherlock Holmes A Game of Shadows, mut se meni vähän ohi, kun innostuttiin vaan höpöttämään :D (ei haittaa oon nähny leffan aikasemminki)

Lauantaina käytiin nopeesti äitin kanssa Fidalla ja sieltä tarttu mukaan mekko 3.5e ja verho kappa 2e. En oo ihan varma mitä teen tuosta kapasta, mutta siinä on tosi kiva kuvio. Ehkäpä keväällä siitä tulee pöytäliina :) (Miun on pitäny kovasti vältellä kaiken "turhan" ostamista. Ilmeisesti se ei päde Espooseen... -_-') :D


Mekosta pitää poistaa noi vyölenkit. Ne on ihan omituisessa kohdassa pepun päällä..
Lauantai illalla sain myös tehtyy miun Creeper-pipon loppuun! Siitä puuttu toi naama jonka neulahuovutin.


Oon kyllä aika tyytyväinen tähän :D

Sunnuntaina lähdettiin siskon kanssa Nuuksioon sunnuntaikävelylle. N. tunti vietettiin metsässä. Oltais oltu pidempääkin, mutta siskolla oli sovittuna kyläily.


Illalla näin vielä iskää, kun mentiin syömään ravintolaan.

Maanantaina kävin vielä ennenku juna lähti Hesassa pyörimässä. Ostin Anttilasta teknisen alusasun ens vuotta varten. Hobby Pointista ostin kynttilä-materiaaleja ja muita askartelu juttuja ja Ruohonjuuri-ekomarketista kaikkea kivaa.


Melko surkea kuva koko Espoon reissun ajan kynsillä majailleesta Dependin Jade Vinestä. Paitsi tässä kuvassa tulee hyvin esiin tuo kimallus! :)

Tällästä tällä kertaa, marraskuussa uudestaan Espooseen, kun miulla on lomaa! :)
Nyt vois suunnitella parit Halloween-kynnet.

2 kommenttia:

  1. Oi noi ekat kengät on aivan ihanat! :3 Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Ja alennuksen jälkeen hintaa jäi hurjat 80c :D
      Kiitos. Yritän jatkossakin saada aikaseks vähän erilaisempiaki postauksia enkä pelkkiä kynsiä. :)

      Poista