16.10.2013

Pinkkiä

Pahoittelen blogi-hiljaisuudesta. Ei vaan oo huvittanut kirjotella tänne. Itseasiassa kynsien tekeminenki on jääny. Oon miettiny lakat ja koristelut valmiiksi, mutta sitten ne vaan jää. Pohjalakat oon saanu kynsille, mutta koristeluita en. Ei vaan oo huvittanu ja on ollu muuta mielekkäämpää tekemistä. Esim. miuhun on taas iskeny joka vuotinen neuloosi ;) Yhet lapaset on jo tehtynä ja nyt mietinnässä mitä seuraavaks tekis mieli neuloa :)

Tänään on onneks vapaa päivä töistä, muutamat pitkät päivät tuli taas tehtyä ja se on kyllä aika puuduttavaa. Keskustassa jouduin kuitenkin jo aamulla pyörähtämään. Kävin nimittäin lääkärillä toteamassa, että miulla on poskiontelon tulehdus ja sain viikon antibiootti-kuurin... Ulkona ei saa harrastaa liikuntaa, joten joudun liikkumaan töihin bussilla. Kauheeta rahan ja hyötyliikunnan tuhlausta >:(. No pääasia, että tuun terveeks :)

Niin olihan miulla kynnetkin esiteltävänä :)


Nää oli melkein Roosa nauha-päivä kynnet. Poistin nää 4.10 perjantain, koska meillä oli tyttöjen ilta, mutta "osallistuin" vaan vähän etuajassa :)
Alla Mavalan pinkkiä, korsiteina water decalseja ja sydän-strassit. Kuvan nimettömän siirtokuvassa lähti valkoinen leviämään päällyslakan mukana. Tosi erikoista! Ei oo muistaakseni ikinä käyny muiden siirtokuvien kanssa sellasta. Onneks leviäminen oli pientä eikä kauheesti näkyny.


Lakat:
Mavala-South Beach Pink
Cesaras-Pikakuivattaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti