2.7.2012

30: Inspired by a Tutorial

Nyt tulee sitten viimeinen vaihe 31-päivän haasteesta. Piti inspiroitua tutoriaalista. Netti on pullollaan tosi kivoja tutoriaaleja ja tätä söpöä pöllö-tutoriaalia olin katsellut jo pitkään "sillä silmällä" ja nyt päätin toteuttaa sen :)
Halusin myös tietenkin päästä kokeilemaan jompaakumpaa uusista O.P.In lakoista, kynsille valikoitui (oletettavasti) Dont Mess With OPI.


Aurinko on taas piilossa (pläääääh!) joten kuvat ei oo maailman parhaat. Taustana oleva Dont Mess With OPI ei ole ihan noin sinertävän vihreä kuin kuvissa. Todella kaunis väri joka peitti kolmella kerroksella, vähän reilumilla kerroksilla olis riittäny kaksi. Hiukan luirua oli ja onnistuin parissa sormessa levittämään kynsinauhoille jota nykyään aika harvoin enään tapahtuu.



Tutoriaalissa oli laitettu peukkuun sydämiä, mutta mie päädyin kolmella eri vihreällä tehtyihin palloihin. Miun pöllöihin ei myöskään mahtunut kuin kaksi sydäntä. Tutoriaalissa olis käytetty siveltimiä pöllöjen tekoon, mie käytin pelkästään erikokoisia dotting tooleja. Siveltimellä olis ehkä kuitenki tullu parempaa jälkeä.
Turha varmaan sanoa, että tutoriaalin tekijällä on ehdottomasti paremmat ja söpömmät pöllöt kun miulla :D No yritys hyvä :D

Käytetyt lakat:


O.P.I-Dont Mess With OPI 3 kerrosta
China Glaze-Re-Fresh Mint
Miss Selene-212
O.P.I-Alpine Snow
Models Own-Lemon Meringue
Models Own-Grace Green
Depend-260
Art Club-musta nail art lakka
inm-Out the Door

Se siitä sitten! Nyt kun vielä saisin kuvattua loput kynsilakat jotka on esittelemättä ja postattua ne tänne. Se projekti on kuitenkin jäissä, koska unohdin kameran kaverin mökille juhannuksena (taas! lahopää :D). Niin, parit viime kuvat kynsistä on otettu kännykän kameralla. Onneksi se ei oo ihan täysi susi :)

Ihanaa päivää kaikille!

3 kommenttia: