4.7.2012

Uudet geelit

Päätin eilen huoltaa miun kynnet ja koska sain vihdoin ostettua Cesarsin huoltogeelin päätinkin ottaa kaikki vanhat pois ja alottaa ihan puhtaalta pohjalta. Innostuin sitten myös kokeilemaan valkoisia tippejä joita en oo vielä kokeillu ja koristelinkin kynsiä vähän.
Tässäpä lopputulos:


Cesarsin huoltogeeli oli paljon löysempään, kuin miun käyttämä LD:n geeli. Siinä on vähän opettelemista ennenkuin osaa kunnolla työskennellä sen kanssa. Tykkään kuitenkin enempi tästä löysemmästä, se on varmasti helpompi viilata (ihanaa!) ja tasottuu hyvin itsestään, mitä LD:n geeli ei todellakaan tehny.
Koristeet on tehty  LD:n geelistä ja eBayn glittereistä ite sekotetuilla glitter-geeleillä. Viivat oli kyllä siistimmät ennen kynsien uunitusta, mutta levisivät siellä sitten.
Noi valkoset tipit aiheutti vähän päänvaivaa. Ne oli tosi kaarevia ja vaikeet saada istumaan kunnolla omaan kynteen. Täytyy harkita uusien ostamista, jo näitä tulee enemmänkin käytettyä.
Ihan kivat tuli miusta ja ihan siistin näköset. Miulla ei itseasiassa oo koskaan ollut geeleissä mitään muuta kirkas kärki. Ainoa asia mkä miuta häiritsee on, että tein näistä (taas!) liian lyhyet :D
Nyt sitten sormet ristissä jännätään pysyiskö nää vähän paremmin ja ei ilmaantuis niin nopeesti! Toivottavasti saan pian tilattua Cesarsilta myös Nail prep ja primerin sekä sealing geelin.

Täällä paistaa vihdoin aurinko ja on lämmintä! Mie lähenkin rannalle makaamaan :)

P.S. Tein uuden bannerin mitäs tykkäätte? En oikein saanu muuta muutosta ulkoasuun. Yritin vaihtaa myös taustaa, mutta se aiheittu senverran hampaiden kiristelyä etten ihan heti yritä uudestaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti