23.9.2012

Kynsien muodonmuutos

Edellisestä postauksesta on liian kauan aikaa, pahoittelen! Tuntuu, että päivässä ei oo tarpeeks tunteja ja viikossa päiviä, että ehtisin tehdä kaikkea mitä haluun :/

Perjantaina sain ennen töitä huollettua geelit. Meinas kyllä tulla vähän kiire ja jouduin olemaan "nakuilla" kynsillä töissä. Päätin huollossa vaihtaa kynsien muotoa, vaihtelu virkistää :)

Cesarsin geelit on pysyny paremmin, kuin ne edelliset, mutta vieläkin on ongelmia peukkujen ja etusormien kanssa. Ne ilmaantuu nopeemmin kuin muut ja niitä täytyy myös huoltaa useemmin. Ttykkään kyllä tästä Cesarsin geelistä tosi paljon :)

Sain lakattua kynnet perjantai iltana, mutta ehdin koristella ne vasta tänä aamuna. Uutta lakkaa taas käytössä:


Näistä oli jotenki tosi hankala ottaa kuvia ja väritkin on vähän pielessä. Tuo punainen lakka on kirkas joulunpunainen ja ihanan kimmeltävä. Täydellinen joulu-lakka kultasten leimausten kanssa! Nyt ei kuitenkaan vielä oo joulu joten valitsin leimauslakas Konadin mustan :D

 

Leimaukset on Bundle Monsterin laatasta BM19. Kohdistukset ei ihan onnistunu, peukun olis voinu kyllä tehä uudestaan. Ihan kivat näistä kuitenki tuli. Musta + punanen = <3 ;)

Lakat:
Wild Mild-Kylie 4 kerrosta
Konad-musta leimauslakka
Cesars-pikakuivattaja

Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille! Yritän saada järjestettyä enemmän aikaa kynsille ja blogille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti