8.9.2012

Risteily kynnet

Jee! Tänään on lähtö rock-risteilylle! Kotiuduin Espoosta Lappeenrantaan eilen 17.14 ja kävin kaupassa hankkimassa viimosia juttuja risteilyä varten, pakkasin ja tein uudet kynnet. Joku voi varmaan ihmetellä, miks tulin takasin Lappeenrantaan, kun Espoosta olis päässy niin helposti ja nopeasti laivalle. Syy on tietenkin se, että risteilyn hintaan kuuluu bussimatkat satamaan ja takasin Lappeenrantaan. Oon ollu kerran aikasemminkin rock-risteilyllä ja se bussi matka (ainakin menomatka ;D) oli hauska, joten en halua missata sitä :)

No nyt kuitenki kynsiin. Olin päättäny näihin kynsiin pohjat jo aikoja sitten :D Koristeluista en kuitenkaan ollu ihan varma. Jotain ideoita kyllä oli, mutta pelkäsin, että pilaan kynnet. Tälläseen ratkaisuun kuitenki päädyin (onnistuin ruttaamaan peukun kynnen, älkää välittäkö):

Joo, täällä ei edelleenkään paista aurinko :(

Alla mustaa Sally Hansenia ja päällä Flormaria. Tuo Flormar on tosi nätti. Siinä on vähän duochromea, pääasiassa lakka näyttää lilalta, mutta siftaa myös kultaiseen. Leimaukset on Konadin m57 -laatasta Dependin hopealla lakalla.


Laitoin vielä pyöreitä ja sydän strasseja niihin kynsiin missä ei oo leimauksia. Laitoin ne päällyslakan päälle ja yön aikana oli yks hävinny ja suihkussa toisesta kädestä melkein kaikki. Uudestaan vaan kiinni ja toivotaan, että pysyy ees vähän paremmin :D
Näistä tuli miun mielestä kivat. Ei ehkä kauheen "rockit", mutta ei haittaa :D

Lakat:
Sally Hansen-Black Out 1-2 kerrosta
Flormar-U18 1 kerros
Depend-223 leimaukset
Cesars-pikakuivattaja

Nyt mie lähden tekemään viimehetken valmisteluita. Hyvää lauantaita kaikille! <3 :)

P.S. Vaikka blogi on ollut vähän hiljasempi ja jäänyt Guild Wars 2:sen "varjoon" niin silti oon saanu uusi lukijoita! Tervetuloa aivan älyttömästi ja mie lupaan, että tää hiljasuus ei ole pysyvää! :D

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet (: ompas tuo dependin lakka hyvä leimaamaan! Onnee risteilylle (:

    VastaaPoista
  2. Tjah,joku muukin oli rockaamassa. :) Teikäläisen risteilykynnet oli kyllä vaan onnistuneemmat kuin meikäläisen. ;)

    VastaaPoista
  3. Enail: Kiitos! :)

    Sanni Uotila: Kiitoksia! :) Se on kyllä tosi hyvä, pitäskin kohta hankkia uusi. Suosittelen!


    Nti Näpsä: Kappas! Kun olis tienny, niin olisin yrittäny bongata ihmisiä hienoilla kynsillä :D

    VastaaPoista