7.4.2015

#ablecs Week 9: My newest polish

Huh, kun meinaa väsyttää, kun ei oo tottunu olemaan jaloillaan melkein 7 tuntia :) Pääsiäinen meni kivasti ja oli kivaa nähdä pelikavereita lauantain sauna-illan merkeissä ja äidin puolen sukulaisia sunnuntaina mummin 80v. yllätysjuhlissa :) Ja tietenkin oli mukava nähdän omaa perhettä.


Miun uusin kynsilakka on Mavalan shimmerinen nude (en millään löydä tätä pulloa mistään enkä muist nimeä. Huoh) .Ostin sen jonku aikaa sitten Emotionista, koska se oli kivan näkönen ja alennuksessa :D Harmi, että lakka on aika ohutta, mutta olis pitäny arvata. Onneks miulla on kuitenki lyhyet kynnet, joten 4 kerrosta oli riittävästi.
Nää kynnet on muuten tehty ennen kuin laitoin geelit takasin.


Testasin samalla Born Pretty Storesta saadun leimaus laatan Qgirl-012. Halusin kokeilla kaksiväristä leimausta ja valitsin sitä varten Maybellinen vaaaanhat Colorama lakat shimmerisen ruskean/pronssin Toffeen ja shimmerisen pinkin jonka nimi on kulunu pois. Leimasivat melko hyvin, mutta vähän jäi kuviot haaleeksi.
Tossa laatassa on kuviot tosi lähellä toisiaan ja se aiheutti vähän vaikeuksia. Sai olla tosi tarkkana, kun levitti lakkaa laatalle ja veti sitä scraperilla pois, muuten sitä oli myös viereisissä kuvioissa. Muuten laatta toimi hyvin ja kuviot nousi melko nätisti leimasimeen. Pikkusen jäi kynsillä reikiä kuvioon, mutta kokeilin vielä Konadin mustalla ja ruskealla leimauslakalla ja leimat onnistu melkein kokonaan ilman reikiä.

My newest polish is Mavalas shimmery nude. I can't remember name of that polish and I don't know where I put it :D It's little sheer, but for my short nails 4 layers was enough.
I decided to test Qgirl-012 stamping plate wich I got from Born Pretty Store and rewiew it. I tried stamping with two colours; two quite old Maybellinen Colorama polishes. They left bit sheer stamp and theres some holes in there too, but I tested with Konads stamping polishes and got better results. The images in this plate are very close together and it was bit tricky to get only the ones I wanted to the stamper.

http://www.bornprettystore.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti