15.4.2015

#ablecs15 Week 10: Dot dot dot

Miulla olis aika iso ostos postaus tehtävänä. Kyllä huomaa, että on tullu enempi rahaa, kun on paketteja sadellu :D Ihan kaupoissakin on tullu shoppailtua. Erehdyin maanantaina Kicksiin tarkoituksena ostaa vaan uusi Dependin hopea lakka, mutta siellä olikin kanta-asiakas tarjouksessa O.P.In kynsilakat -20%. "Hupsista" :D Ostin kaks lakkaa sieltä ja halusin saada toisen niistä heti kynsille.


Kynsillä on Opin This Color's Making Waves. Tiesin swatcheista, että se on ohut, mutta kyllä meinas epätoivo silti iskeä ensimmäisen kerroksen kohdalla. Neljällä kerroksella sain suhteellisen peittävän lopputuloksen. Onneksi tää kuivaa aika nopeesti. Ja onhan se nätti!
Nää kuvat oli ihan tuskaa ottaa, kun kynnet heijastaa niin mahottomasti ja tietenkään tänään ei aurinko oo paistanu yhtään. Pakko oli siis tyytyä lightboxissa otettuihin kuviin. Kynnet on myös liian tummat näissä kuvissa, mutta ei voi mitään :)
Teemana oli pallurat joiden tekemiseen valikoitui Color Clubin Foil Me Once. Valitsin sen, koska TCMW:ssä on pientä vaaleenpunasta hippua. Kovin suurta ideaa ei pilkuttelussa ollut, kunhan annoin mennä fiiliksen pohjalta ja ihan tyytyväinen oon :)



I've been doing some shopping and bought two new O.P.I polishes. They were -20% off in Kicks so I could not resist the temptation :D
This Color's Making Waves got to my nails right away. I knew it would be thin and needed 4 layers to this result. For the dots I chose Color Clubs Foil Me Once. It goes with those tiny pinkish glass flecks in TCOMW :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti