26.5.2015

#ablecs 15 Week 16: Geometric

Apua! Toiseksi viimeinen ablecs-haaste! Mitä ihmettä mie teen tän jälkeen. Tuntuu etten osaa enään ajatella ite ideoita kynsille :D Onko muilla haasteen tekijöillä samanlaisia ajatuksia?
Toisaalta tauko bloggaamisestakin voi olla ajankohtainen, mutta mietin vielä :)


Päätin leikkiä nail art teipillä saadakseni geometrisiä kuvioita kynsille. Yllättävän kauan meni aikaa näissä kynsissä, kun kohdistelin niitä teippejä. Meinas jo vähän hermoja kiristää jossain vaiheessa :D Hankalat kuvattavat nämä. Toivottavasti kuvista nyt saa edes jotenkin selvää teippailuista.
Kynsilla pääsi yksi käyttämätön lakka; Color Clubin Sex Symbol. Oikeen mukiinmenevä hopea glitter. Kolmas kerros olis varmasti peittänyt melkein täydellisesti. Nyt oli vähän ajan käyttö ongelmia teippien takia joten tyydyin kahteen :)

Lakat:
Wet nWild-Tropicalia
O.P.I-Alpine Snow
Color-Club-Sex Symbol


Oh dear! Only one more ablecs theme after these nails! How on earth I'm going to come up with nail designs on my own :D Maybe little break from bloggin could do me good. I have to think about that.
I decided to play with nail art tape to create my geometric design. It took much more time to get tapes to my nails how I wanted than I thought it would. Allmost lost my temper in some point :D

2 kommenttia:

  1. Tee taas sokkohaaste, ne umpimähkään valitut lakat :)

    Miusta olisi kiva jaksaa blogata, mutta se hyytyy jo siihen ettei kuvat siirry kamerasta eteenpäin. Sen jälkeen ne jää marinoitumaan kovalevylle :D Siihen kun lisää vielä sen, että lakatkin päätyy kynsille harmillisen harvoin.. Mut nyt innostuin taas lakkaamaan, kun bongasin Minimanista(!) kivan yksilön. Ei taas ole omaa kuvaa niin lainataan: http://www.online-instagram.com/media/964459595342554731_1638701800

    Köyhän naisen (FUN lacquerin) Million dollar dream :D Harmi että musta leimauslakka on lopussa enkä pääse koristelemaan.

    Niin ja siis täällä ollaan ja pysytään, mikäli bloggaus innostaa jatkossakin! Harvemmin vain tulee mitään kommentoitua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis läääääh! Onko Minimanissa lakkoja vai!? :D Pakko käydä kurkkaamassa joskus jos sieltä tollasia ihanuuksia löytyy :)
      Vois kyllä melkein ton teemaviikon toteuttaa taas joskus

      Poista