17.5.2015

#ablecs15 Week 14: Animalistic

Sattuneesta syystä on kissat pyöriny mielessä aika hyvin tällä viikolla, joten kynsillekkin pääsi kissoja.


Kynsissä on Kicksin oman meikki linjan Gröna Lund. Peitti kolmella kerroksella ja kuivui hitusen hitaasti. Peukkuun ja keskariin laitoin Lumene Natural Coden Go Crazyä kerrokset. Se ei peitä yksinään millään ja nyt tajusin, että se sopii kivasti Gröna Lundin kanssa. Nimettömissä kerros L'Orealin Confettista.
Kynsissä on kaikki neljä erilaista leimaa hehe021-laatasta ja peukussa vielä water decal.


Obviosly cats have been in my mind this week so they got to my nails too. 
All four stamps are from hehe021-plate and that is water decal cat in my thumb.



Nyt, kun Taemi jäi yksin siitä on tullu ihan mahottoman huomionkipeä. Se on melkein koko ajan sylissä ja alkanu naukumaan makuuhuoneen oven takana ainakin kerran yössä. (Meillä ei kissat pääse yöksi makkariin. Yritetään pitää sänky ees vähän karvattomampana alueena Herra R:n allergian takia)
Tottakai tykkään, että kissa on noin rakastava, mutta selkeesti Taemi kaipaa kissa kaveria. Tuntuu kurjalta toisen puolesta. Tiedettiin kyllä, että sille pitää hankkia kaveri, mutta tuntuu vähän pahalta katella uutta kissa, kun Leevin vasta kuoli :/

Now that Taemi is only cat she has become even more histrionic. She is almost all the time in my lap and has started to meow behind our bedroom door at least once per night. 
Of course I like her attention and affection, but she clearly needs cat friend. We knew this rigth away, but feels sad to look for new cat when Leevi just died :/

1 kommentti: