26.2.2012

17: Glitter

Miun heikko kohta on selvästi glitter-lakat, ja nämä kynnet todellakin on glitteriset! Mutta ei kuitenkaan liian överit (ainakaan miun mielestä ;)
Olin ihan innoissani tästä haasteesta. Keräsin kaikki miun glitter-lakat pöydälle ja testailin paperille kaikki mahdolliset yhdistelmät niillä. Lopuksi piti pyytää Herra R valitsemaan "pohjalakka" kun en itse osannut päättää Zoyan Fayen ja Essencen Choose Me:n välillä :)



Näiden ihana säihke ei tietenkään välity kuvista niin hyvin.
Tiesin heti mitä halusin leimailla näihin kynsiin, oon halunnu jo iäsyyksiä kokeilla noita tikkareita ja "kuppikakkuja". Testasin noiden tikkareiden leimaamista illalla kun lakkasin pohjan valmiiksi ja se toimi hyvin. No seuraavana päivänä kun kävin koristelemaan niin se ei suostunutkaan kunnolla yhteityöhön! Vähän sapetti! Päätin kuitenkin, että kynsille ne tulee ja sen takia tuo pienin tikkari on koristeltu (peitetty) strassilla ja muiden tikkarien varret tehty leimauksen jälkeen valkosella nail art-lakalla.


Piti sitten tasaväkisyyden vuoksi laittaa nimettömiinkin strassit ;)  
Tikkarit on leimattu Bundle Monsterin BM02-laatasta, kuppikakut BM14-laatasta ja sydämmet Konadin m59-laatasta Konadin valkoisella lakalla.

Lakat:
Essence-Choose Me! 3 kerrosta
Wild&Mild- Flash
Konad-valkoinen leimauslakka
Golden Rose-valkoinen nail art-lakka
Konad-Top coat
Cesars-pikakuivattava

Miulla on ens viikko hiihtolomaa, jes! Kerrankin pystyn katsomaan Oscar-gaalan suorana! Yleensä on ollut koulua/töitä joten on täytyny kattoo vaan se kooste.
Onko muita hulluja jotka aikoo valvoa koko yön ja tapittaa telkkaria? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti