29.2.2012

18: Half moons

Tein yhden puolikuu manikyyrin Oscar-gaala yönä. Laitetaan vaikka väsymyksen piikkin se, että niistä tuli niin typerät etten ottanu ees kuvaa kynsistä :D
Seuraavana päivä se manikyyri lähti aika nopeesti kynsiltä ja tilalle tuli vähän erilainen puolikuumanikyyri. Tässä siis haasteen kynnet nro. 18.



Näistä tuli aika yksinkertaset, mutta tykkäsin silti. En oo katsellu kuvia puolikuumanikyyreistä joten en tiedä onko tälläsiä crackle versioita tehty paljonkin. Jos kynnet olis ollut kunnossa (joudun taas huoltamaan niitä kun ne on jo ilmottunu!) olisin tehnyt manikyyrin lakkaamalla kynnet mustaksi tai punaiseksi ja poistamalla kynsilakanpoistoaineella puolikuun alueen ja vetässyt siihen päälle vaan päällyslakan.


Miuta on ihan himottanu käyttää crackle lakkaa ja tähän sai sen kivasti yhdistettyä. Lakkausjärjestys oli: musta lakka, crackle, puolikuu. Tei puolikuut ihan vapaalla kädellä pienellä siveltimellä, sen takia ne ei oo ihan samanlaiset :D Etusormi onnistu miusta parhaiten.


Lakat:
Sally Hansen-Black Out
Depend-5003 cracked effect
Cesars pikakuivattava

Miulla on vaan tuo yksi Dependen crackle lakka, mutta tykkään sen laadusta tosi paljon. Eikä miun mielestä välttämättä kannata ostaa kovin isoja pulloja cracklea, tämäkin pieni alkaa olla jo vähän paksua ja se on muistaakseni ostettu viime keväänä eikä käytetty kovin paljon.

Nyt mie lähden pakkaamaan kimpsut ja kampsut ja suuntaan kohta juna-asemalle. Lähden muutamaksi päiväksi Espooseen perheen luokse <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti