2.2.2012

10: Gradient nails

Päätin vaihtaa kaikki haasteen otsikot englanniksi, jos eksyis vaikka muistakin maista ihmisiä lukemaan :)

Vuorossa siis gradient nails ja mie tein liukuvärjäyksen. Olisin halunnu tehdä ombre-manin, mutta miulla ei ole tarpeeksi lakkoja sellaseen. Löysin parhaimmillaan 3 lakkaa jotka olis käyny, mutta kun tarvitaan 5, niin ei niistä kolmesta ole paljon hyötyä :)


Tälläset sain aikaan. Punanen pohja ja harmaalla ja mustalla töpöttelyt. Tykkään tosi paljon mustan ja punasen yhdistelmästä. Laitoin päälle glitteriä, mutta en oikeen tiedä pidänkö siitä vai en. Olis ehkä saanu olla vähän harvempaa ja pienempää glitteriä. Wet n Wildin Hallucinate varmaan olis sopiva?

 

Kokeilin leimata kahdella värillä. Ajattelin, että olis kiva kun mustan päällä olis punaisia kukkia ja punasen päällä mustia, mutta eihän Konadin punanen leimauslakka näy mustan päällä :/

Kuvio on Bundle Monsterin BM10 laatasta.


Lakat joita käytin:
Wet n Wild nimetön punanen 2 kerrosta
Mavala-New York
Sally Hansen-Black Out
China Glaze-Glacier
Cesars-pikakuivattava

Huolsin tällä viikolla kavereiden kynnet. Kummallakin oli ainakin yksi kynsi joka oli pahasti ilmottunu. En tiiä mistähän se johtuu, tekijästä, geelistä, pohjustustuotteista. Tai ehkä kaikista kolmesta. Sellanen asia huomattiin, että primeria kun käyttää ei geelien kovettaminen satu läheskään niin paljon kuin bonderia käyttäessä. Bonderia kun käytti, niin sattu kyllä ihan älyttömästi!
Kummallakin oli aika paljon kasvanu kynnet ja oli kiva korjata ne taas kuntoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti