18.4.2012

24: Inspired by a book FAIL ja ostoksia

Idea hyvä, toteutus ei onnistunut. Miun suunnitelmissa näistä kynsistä olis tullut tosi upeet ja ihan miun näköset, mutta ei vaan onnistunu. Kirjotin tähän jo pitkän sepustuksen, mutta päätin säästää teitä ja laitan vähän lyhyemmän version. :D
Lakkasin kynnet Mavalan Tobagolla joka olikin ihan finaalissa ja paksuuntunu, sain kuitenkin just ja just 2 kerrosta kaikkiin kynsiin. Kuivuminen kesti pitkään vaikka käytin pikakuivattavaa.
Ihanat koukerokuviot ei suostunu tarttumaan leimasimeen, sitten ei enää suostunut yksinkertasemmatkaan kuviot. Kaikesta tästä seuras menetetyt hermot, surkeet kynnet, hirveet kuvat joihin en jaksanu ees kynsinauhoja siivota ja lakkojen poisto.

Tässä nyt kuitenki pari kuvaa:

Tämä kirjankansi toimi inspiraationa. (Kyseessä Tolstoin Anna Karenina)


Ja tällästä suttua sain aikaseks
Noni siinä se ja nyt muihin asioihin.
Ostin tosiaan My Dream Nails-blogin kirppikseltä muutaman lakan joku aika sitten:


Vasemmalta oikeelle: Color Club-Foil Me once, CC-Edie, China Glaze-Re-fresh Mint, Nubar-Raspberry Truffle
Tässä onkin miun ensimmäiset Color Club ja Nubar lakat :)
Meette oli laittanut mukaan vielä kuivakukkia kiitokseksi kaupasta! En ookkaan ennen kokeillu niitä :)

Sitten Cesarsin ostokset




Cesarsin omaa pikakuivattavaa ei ollut verkkokaupassa joten päädyin ostamaan inm-out the door pikakuivattavan. Ainakin Charming Nails piti tästä tosi paljon tässä linkkin postaukseen. 
Otin mukaan tilaukseen (ettei pikakuivattavalla vaan tuu yksinäistä matkalla ;)  vielä Color Clubin art club nail art lakan. Miun Golden Rosen musta nail art lakka oli jo niin liisteriä, ettei sitä voinu käyttää, joten tulihan tuo ihan tarpeeseen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti