7.4.2012

Ostoksia

No niin, tässä olis torstaina kaupoista mukaan tarttunut saalis. Lähinnä lakkoja ostelin. Seppälässä olis taas ollu pari ihanaa mekkoa, mutta ei ollu miun kokoja joten sinnehän ne jäi.

Ensin vaikka Seppälästä ostetut lakat:



Lisää Flormareita. Sanoinhan, että ostan niitä vielä lisää :D (ja vielä jäi ainakin se sähkönsininen himottamaan -_-) Nämä on siis U29 kirkas punainen ja U18 tummempi violetti. Tuossa U18 sävyssä näyttäis olevan pullossa vähän duochromea, siftaa osittain kultaan! Saa nähdä näkyykö se kynsillä.


Vähän huono kuva, mutta tänään eilen oli aika harmaata. Eli kuvassa on Models Ownin Emerald Black Beetlejuice kokoelmasta. Tää on eniten houkutellu miuta tuosta kokoelmasta ja vihdoin se on miun! :D Pinky Brownin saatan vielä jossain vaiheessa hankkia.



Lappeenrantaankin on tullut Cubus vaatekauppa ja kävin siellä joskus huvikseni katselemassa minkälainen liike on kyseessä. Päälimmäisenä jäi mieleen Dependin lakat jotka on halvempia kuin Kicksissä 1kpl 2,50€ 2kpl 3,90€. Piti sitten pari hakea :p
Ihanasti pakkasivat lakat ensin tollaseen pieneen kangas pussukkaan ja sitten vielä tarjottiin muovipussiin laittamista. Ostin sävyt 300-violetti ja 255-turkoosi jossa on hopeaa shimmeriä (näyttää tossa kuvassa ainakin miun koneella liian siniseltä). Tuo 255 sävy on matta.

Sitten ehkä tärkein ostos koko päivänä:


Jes, vihdoin pystyin ostamaan uuden tuubin tätä rasvaa! Varmaan huomasitte edellisetä postauksesta, että miun kädet on vähän kuivat. Uudessa työssä kuivuu kädet tosi pahasti. Laitoin tätä rasvaa torstaina yöks puuvillahanskojen kanssa ja heti helpotti paljon. Mahtavaa tavaraa, suosittelen! :)

Siinä vähän ostoksia. Lakoista pääs heti samana iltana kynsille Models Own-Emerald Black, kun halusin nähdä miltä sen näyttää (swatch kiekot olis ihan hyvä sijoitus). Otin pari kuuvaki lakasta kynsillä, mutta harmaasta säästä johtuen ne on niin surkeita, että en julkaise niitä :)

2 kommenttia: