19.4.2012

Minttuinen vinomani

Oon haaveillut mintun värisestä lakasta siitä asti kun Charming Nails teki tämän lakkauksen. Aika kauan siis :D Olisin nimenomaan halunnut tuon Essien Mint Candy Applen, mutta Re-fresh Mint kelpaa näin ainakin alkuun ;)
Jos googlettaa vertailukuvia noista kahdesta lakasta on Essien minttu vähän sinertävämpi.


Color Clubin Edie sopi niin hyvin Re-Fresh Mintin kanssa, että piti yhdistää sitä lakkaukseen. Kuvat on harmaana päivänä otetut ja Edie on sävyltään paaaaljon kirkkaampi kuin kuvissa. Kannattaa googlettaa swatcheja. Todella ihana väri, mutta valitettavasti erittäin huono koostumus. Piti laittaa 4 kerrosta, että peitti :( Onneksi kerrokset kuitenki kuivu nopeesti.
Re-Fresh Mint sensijaan oli ihana, peitti 2 kerroskella!


Halusin tietenkin päästä kokeilemaan myös Art Club nail art lakkaa, ihan hyvä ei mikään erikoinen. Kelpaa miulle :) Peukaloihin ja nimettömiin laitoin kukka-strassit ja muihin kynsiin pyöreet 2mm strassit. Inm pikakuivattava vähän levitti Art Club lakalla tehtyjä "viuhkeita" vaikka yritin olla tarkkana levityksessä.

Lakat joita käytin:
China Glaze-Re-Fresh Mint
Color Club-Edie
Color Club, Art Club-musta
Inm-Out the Door pikakuivattava

En tiedä huomasiko kukaan kuvista, mutta huolsin geelikynnet alkuviikosta ja lyhensin niitä taas samalla (ja heti lyhennyksen jälkeen kävi tekemään mieli taas pidempiä kynsiä :D)

6 kommenttia:

  1. Voi että, ihanat. Mie oon kans nyt jotenkin ihastunut mintun ja turkoosin värisiin lakkoihin. Valitettavasti omistan niitä perin vähän... Oon pitkään kuolannut sitä China Glazen For Audreytä, ja löysin sen jo ebaystakin mut en sentään vielä sortunut!

    Sen sijaan ostin kynsiliiman. Vaikka geelit on tällä kertaa kestäneet ihmeen hyvin, niin nyt alkaa yksi kynsi repsottaa vähän enemmän. Katsotaan josko liimasta sais ensiapua.. Jos vaan saan sitä jotenkin kynnen ja geelin väliin - mitä varten taas ostin puisia cocktail-tikkuja :D

    Mmm, mintun värisiä lakkoja....

    VastaaPoista
  2. Hopeainen: No mites olis sellanen kimppatilaus Transdesignille ;)
    Joo miekii oon joskus kokeillu tunkea kynsiliimaa väliin, se on hankalaa :D
    Siun täytyy taas tulla huollattamaan ne jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  3. Eiköhän se sovi! Siis sekä tilaus että kynsihuolto :) Tosin kattelin sitä Transdesignin lakkatarjontaa tässä joku päivä jo etukäteen, niin sieltä ei tainnut sitä nimenomaista CC:n lakkaa löytyä :/ Ihme pakkomielteitä miulla, kun tahtoisin just sen For Audreyn. Toki kaikki muutkin kivansävyiset turkoosit ja mintut - ja monet muutkin - lakat käy sen lisäksi...

    Kynsiliima auttoi muuten tosi hyvin sitä repsottavaa geeliä kiinnittymään takaisin. Taisin vaan liimata kynsinauhan siinä samalla :D

    VastaaPoista
  4. Hienoa! Löytyy For Audrey!
    Joo, myös kynsinauhan liimaus on tuttua ;D

    VastaaPoista
  5. Tosi ihanat.

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista