15.6.2012

27: Inspired by Artwork

Vihdoin sain aikaseks jatkaa haastetta eteenpäin! Miulla oli ollu jo pitkään mielessä mistä taideteoksesta tekisin kynnet. Ensin ajattelin jotain Van Goghin maalausta, mutta niistä oli jo tehty niin paljon. Sitten tajusin, että Herra R:n työpaikaltaan pelastama maalaus on aivan täydellinen tähän haasteeseen.
Laitetaankin ensin kuva taulusta:

 

Tämä oli siis löytyny Herra R:n työpaikalta jostain nurkasta menossa roskiin, mutta se on niin hieno, että herra päätti ottaa sen omaks. Ja onhan toi taulu ihan mieletön! Siinä on niin paljon kaikenlaisia yksityiskohtia. Kannattaa klikata kuva isommaks! Taulun on signeerannut H. Vakkila 13.12.1978

Tässä sitten kynnet jotka sain aikaseks:




 

Vasemmalta oikeelle: maisemaa, pegasos, puita, lentävä silmä ja koira. Kaikki maalaukset ja yksityiskohdat on tehty akryyliväreillä. Miusta tuntuu, että alan vähän oppimaan noilla akryyliväreillä maalaamista, oon nimittäin aika tyytyväinen näihin kynsiin :) Okei koiralla on vähän vino kuono ja hevonenkaan ei ehkä ihan täydellinen oo, mut kuitenki :D


Tekis mieli ostaa ne Oumaxit kunhan nää värit loppuu. Valkonen on jo aika kulunu.

Lakat joita käytin:

Sally Hansen-Black Out 2 kerrosta
inm-Out the Door

Mitäs tykkäätte? Tuleeko kynsistä tuo taulu mieleen?

Nyt äkkiä tekemään aamupalaa ja valmistautumaan töihin. Hyvää päivää kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Vau o: Kyllä todella hienosti olet saanut tuon taulun tunnelman vangittua kynsille! Upeeta.

    VastaaPoista
  2. Aaws, ihan mielettömän hienot <3! Miullakin olis suunnitteilla ostaa nuo oumaxit, ihan hillittömästi polttelis maalailla kynsille kaikkea kivaa! Nyt ei vaan oo rahaa ostaa mitään..möh.

    VastaaPoista
  3. alotoffun: Voi kiitos! :) Miullakii on vähän tollasta kroonista rahapulaa ja kaikkea muutaki ostettavaa, että oumaxien osto menee kyllä johonki hamaan tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista