30.6.2012

29: Inspired by the Supernatural

Tän jälkeen enään yksi haaste jäljellä! En luultavasti tee sitä nro. 31 jossa pitäis tehdä uudestaan mieluisin haaste.

Valitsin näihin aiheeks vampyyrit. On varmaan ollut aika suosittu aihe, mutta miulla oli jo suunnitelma mielessä ja halusin toteuttaa sen.

Tässäpä sitten kynnet:


 

Eli keskisormessa ja  peukussa veriset vampyyri-hampaat, pikkurillissä kuunsirppi, koska vampyyrit ei tunnetusti pysty liikkumaan kuin öisin (unohtakaa se Twilight, ne ei oo mitään oikeita vampyyrileffoja imo, vaikka ihan hyviä ovatkin) ja nimettömässä sekä etusormessa on veriroiskeita. Erittäin hilpeät kynnet ;D

Pohjalle halusin muutakin kuin pelkkää mustaa, joten kynsissä on kerros China Glazen-Fairy Dustia. Kuljin yhden päivän noilla kynsillä ilman koristeluja ja on muuten aika kaunis yhdistelmä! Vähän niinkuin joku tähtitaivas :)

Kaikki koristelut on taas tehty akryylimaaleilla, mukaan lukien roiskeet joissa käytin splatter-tekniikkaa. Se oli sotkusta puuhaa ja yllättävän hankalaa! Lisäsin akryylimaaliin ehkä vähän liikaa vettä, kun pisarat meinas valuu pois kynneltä :D Kokeilen kyllä joskus ehdottomasti uudestaan. Akryyli maalilla roiskiminen oli siitä kätevää, että iholle menneet roiskeet lähti helposti pois vedellä, eikä tarvinnu lotrata kynsilakanpoistoaineen kanssa :)

Lakat:


Sally Hansen-Black Out 2 kerrosta
China Glaze-Fairy Dust 1 kerros
Inm-Out the Door

Sellaset, mitäs pidätte? Ei ehkä ihan keäsisimmät kynnet :D

Sitten pari ostosta. Menin käymään eilen Kicksissä, kun tiesin, että siellä on kynsilakkoja puoleen hintaan. Lähinna mielessä oli China Glazet jotka olis maksanu alennuksen jälkeen 5e, mutta oli vaan yhtä sävyä jota en tarvinnut.
No silmät osu sitten samassa tarjouksessa oleviin O.P.I:n kynsilakkoihin joita oli vähän enemmän. Kaksi sävyä kiinnitti erityisesti huomion ja koska en osannu päättää ja miulla ei ole minkäänlaista itsehillintää (bloggeriin täytyis saada sellasia silmiä pyöritteleviä hymiöitä, tulis miulle tarpeeseen :D) niin:



Eli matkaan lähti Cuckoo For This Color ja mie epäilisin, että tuo toinen on Dont Mess With OPI Texas-kokoelmasta. Pullossa ei ollut tuota pohja tarraa enkä tajunnu kysyä myyjältä. Mie oon ihaillu Cuckoo For This Coloria jo aika kauan, tosi nätti ainakin pullossa. Ja tollasta keskivihreetä miulla ei ollu ollenkaan. Sain sitten kaksi O.P.Ia yhden hinnalla, mutta kyllä se silti vähän kirpas :)

Pitäisköhän yrittää postata vähän useammin, ettei aina tulis näin pitkiä romaaneja (ja se silmien pyöritys hymiö) :D

2 kommenttia:

  1. Valitan taas Kicksistä.. Meidän paikallisessa liikkeessä oli alennuksessa kolme CG:tä ja kaksi O.P.I:n lakkaa :'DD Niillä ei paljoa juhlita, etenkin kun sävyt on huonoja tai omistaa ne jo.

    SnowCrystalia oli alennuksessa roimasti, mutta ne sävyt oli syksyisiä ja ne ei ihastuttanut :D

    Ja nuo kynnet on hienot! Näin vampyyriaiheista kiinnostuneena :3

    VastaaPoista
  2. Mimosa: Kiitos! :) No ei kyllä paljon juhlita joo. Meijänki Kicksissä oli paljon syksyisen värisiä Snow Crystaleita, mutta ne sävyt ei vaan kiinnostanu.

    VastaaPoista