7.6.2012

Lakatut varpaankynnet

Nää unohtu edellisestä postauksesta niin teen näistä nyt sitten erillisen postauksen. Mie oon yleensä aika laiska lakkaamaan varpaankynsiä. Se johtuu siitä, että varpaankynsistä kuluu lakat niin hitaasti ja miun mielestä ne on jotenki tosi hankalat lakata. Vahingossa tulee aina sudittua lakkaa ihan minne sattuu.
Toisaalta miun mielestä on jotenkin omituista jos varpaat on lakattu ihan eri värillä kuin sormet, eli pitäs aina lakata varpaat samalla kuin sormetki.

 
Niin ja kuvaaminen on hankalaa :D Kuvat on otettu parvekkeella varjossa.

Kuvista vasta huomasin miten suttuset ne on vieläki (ja miun varpaat aika rumat). Luulin, että ylimenneet lakat oli lähteny suihkussa, hups :)


 

CCUK-Apricot Sun 1 kerros
Zoya-Rica 1 kerros
Flormar-G10 crackle
inm-Out the Door

Nää lakkaukset sopi edellisiin kynsiin, mutta ei nykyisiin sinertäviin/turkooseihin (niistä lisää huomenna).

Kävin tänään kaverin kanssa kaupoilla ja ostin sellaset lakkaamista helpottavat varvas erottajat vai mikä niitten nimi on :D Jos ne helpottais lakkaamista. Ostin myös vähän muuta kynsiin liittyvää, mutta niistäkin lisää huomenna ;) 

Onko varpaiden lakkaus teistäki hankalaa? Pitääkö varpaiden ja sormien kynnet olla samaa paria vai ei?

3 kommenttia:

  1. Varpaiden lakkaaminen on ihan kamalaa! Mun mielestä on inhottavaa, jos varpaankynnet ei sovi kenkien väriin. Koska tykkään kesällä käyttää useita eri sandaaleja ja muita kenkiä, niin niitä pitäis olla koko ajan lakkaamassa :D

    VastaaPoista
  2. Tzup: Onneks miulla on pääasiassa mustia kenkiä niin ei oo tollasta pulmaa :D
    Mut en kyllä ihan hirveesti lämpee varpaiden lakkaukselle

    VastaaPoista
  3. Todella syötävän ihanat varpaat, pidän....

    VastaaPoista