25.8.2012

Uudet kynnet ja ilmoitus asiaa


Kynsille pääsi aivan ihanan värinen O.P.I:n Who the Sherk Are You? <3 Sen kanssa sopi niin hyvin Color Clubin Fly With Me, että päätin tehdä sillä liukuvärjäyksen. Meillä ei kuitenkaan ollu jäljellä yhtään keittiösieniä, joten päädyin töpöttelemään lakan siveltimellä :D Ihan siistit tuli silti.
Noita auringonkukka water decalseja oon halunnu päästä käyttämään jo pitkän aikaa ja olin ilonen kun tajusin, että nehän sattuu näihin kynsiin tosi hyin! :) On muuten ensimmäiset water decalsit joiden kanssa miulla oli vähän ongelmia. Osa kuvista meni osittain ruttuun/jotkut kulmat käänty tarran alle. Onneks sitä ei huomaa ellei ihan tarkkaan katso.

 

Lakat:
O.P.I-Who the Shrek Are You? 4 kerrosta
Color Club-Fly With Me
Cesars pikakuivattaja

Kuten kuvista huomaa niin kynnet on lyhentyny. Alko olemaan vähän liian pitkät ja päätin lyhentää niitä kun tein huollon.

Sitten ilmotus asiaa! Guild Wars 2 avautui tänään ennakko-ostajille, joten blogi tulee varmasti hiljenemään aika paljon. En nyt ihan varsinaisesti taukoa pidä, mutta epäilen ettei kynsiä tuu kauheesti nyt mietittyä ;D
Jos saan aikaseks irrottautua pelistä sen verran, että saan kynsiä tehtyä niin postaan ne, mutta se on aika epätodennäköistä :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!
Terveisin Alcyana, asura mesmer:


4 kommenttia:

  1. Tää postaus ei kyllä yhtään helpota mun himotusta tohon OPIn lakkaan... Pakko kohta antaa periksi ja ostaa se! :D

    VastaaPoista
  2. Onpas tuo Fly with me ihanan sävynen :D Ja tosi nätit kynnet! tykkään tykkääään :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan värinen lakka, tahtoo ton myös! Mä koitin myös vähän aikaa sitten noita samoja auringonkukka water decalseja ja ihan vastaavia probleemia oli, mut onneksi niistäkin selvittiin.

    VastaaPoista
  4. Belegwen: Hah, ei ollu tarkotus ;D

    Sanni: Kiitoksi paljon! Se on kyllä ihanan sävynen :)

    Kiisi: Heh, kannattaa äkkiä ostaa :D Joo taitaa johtua niitten muodosta. Mie en enää saanu niitä suoraks senj jälkeen kun ne taittu.

    VastaaPoista