4.8.2012

Verenimijä

Halusin taas käyttää jotain uusista lakoista ja päädyin Wild and Crazyn Vampire-lakkaan. Tummansininen/sinivioletti lakka. Pullossa näkyy selkeästi ihan pientä punaista microglitteriä/shimmeriä, mutta kynnellä ne ei harmittavasti näy niin hyvin.


Lakassa oli pari ongelmaa. Ensinnäkin koostumus oli aivan hirvee! Tosi luirua ja tein virheen, kun yritin lakata ensimmäisestä kerroksesta liian paksun. Kaikki kynsinauhat oli sen jälkeen ihan lakassa, kun se valu. Ah sitä siistimisen määrää! Sain kuitenkin kolmella kerroksella ihan hyvän peittävyyden. Toinen ongelma oli se, että lakka kuivu tosi hitaasti. Onnistuin tietenki kolhimaa pari kynttä ja hermot meni :D En jaksanu lakata kynsiä uudestaan joten kuorrutin sitten muut paitsi keskarin ja peukun parilla kerroksella glitteriä :) Keskari ja peukku näytti vähän paljailta, joten niihin laitoin Seppälästä ostetut tarrat.


Lakan väristä tykkäilen kyllä hirmusesti ja täytyy joskus antaa sille uus mahdollisuus. Jos seuraavalla kerralla sujuis paremmin :D

Lakat:
Wild and Crazy-Vampire 3 kerrosta
Depend-047 1 kerros
Wild Mild-Flash 1 kerros
inm-Out the Door
Mavala-Top Coat Fixator tarra kynsissä

Pari lukijaa on tullu lisää, tosi kiva! Tervetuloa :)

4 kommenttia:

  1. Nätit kynnet. Tykkään tosta sinisen sävystä.

    VastaaPoista
  2. Enail: Kiitos! :) Se on kyllä tosi kaunis.

    VastaaPoista
  3. Hauskasti pelastetut rutut. Sopivat hyvin tyyliin, jos et olisi kertonut niin oisin kuvitellut olleen tarkoitukselliset. :)

    VastaaPoista
  4. leikkii lakkojen kanssa: Hih, kiitos! Olis ehkä voinu jättää mainitsematta :D

    VastaaPoista