22.8.2012

Violettia ja fimoja

Miun piti julkasta nää kynnet jo eilen. Olin kuitenki niin väsyny päivän touhuamisen jälkeen, etten yksinkertasesti jaksanu. No tässäpä nää tulee :)


Täytyy kyllä sanoa, että joku näissä kynsissä tökkii ja pahasti, en kauheesti tykkää näistä. Menin vielä tekemään pienen mokan jonka takia kynnet on tosi epäsiistin näköset:
Kiinnitän fimot yleensä pikakuivattavalla lakalla, mutta miuta ärsyttää kun sen kuivumisessa kestää kuitenkin aika kauan. Päätin sitten kokeilla, että mites ne pysyis kynsiliimalla. Kynsiliimaa ei löytyny mistään, joten päätin sitten, että pikaliima ajaa saman asian. Locktiteä siis kynnelle ja fimot siihen kiinni. Sehän toimi ku unelma ja fimot kiinnitty tosi hyvin ja pääsin nopeesti viilailemaan niitä matalemmiks. En sitte ollu varautunu, että se liima jää noin rumasti näkyviin päällyslakan alta... Seuraavalla kerralla taidan kuitenki tyytyä pikakuivattajaan :)


Nyt myös vähän jännittää, että mitenkähän se pikaliima lähtee kynsistä irti. Saa nähdä kuinka pahasti joudun tappelemaan sen kanssa :D

Lakat:
O.P.I-Planks a Lot 4 kerrosta
Golden Rose-valkoinen nail art-lakka
Cesars-pikakuivattava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti