4.11.2012

Purple glitter

Mie täällä hei! Edelleen väsyneenä ja kipeenä... Mie haluun jo terveeks ja liikkumaan! :'(

Ostin jonkin aikaa sitten H&M:stä yhden kynsilakan, Purple Glitterin ja halusin sen kynsille.


Näihin kynsiin oon aikas tyytyväinen. Sain näihin idean kaverilta, se teki aikoja sitten samanlaiset kynnet (eri väreillä kyllä), mutta mie en ikinä onnistunu leimaamaan tuota kuviota. En ymmärtäny miten miun kaveri sain sen kokonaisena ja hienona laatasta kynsille, kun mie en saanu kuviota tarttumaan leimasimeen millään.
Katselin laattoja, kun kynnet kuivu ja ajattelin huvikseni kokeilla pitkästä aikaa tuon kuvion leimausta. Meinas suu loksahtaa auki, kun kuvio nousi leimasimeen kokonaisena ja helposti! Olin kyllä ihan äimänkäkenä! Vähän oli kohdistusvaikeuksia, mutta ihan sama, mie onnistuin! xD
Leimaukset on Konadin m71 laatasta.


Tuo H&M:n lakka on aikas nätti. Varjossa enemmän liila, mutta valo kun osuu kynsiin ne näyttää enemmän kultasilta. Sen verran ohuelta vaikutti, että laitoin toista lakkaa kerroksen alle.
Joku muu väri leimauksessa olis ehkä näkyny paremmin, mutta tykkään silti tuosta kultasesta. Musta leimaus ja mustat strassit olis kyllä varmasti näyttäny aika hyviltä kans :)

Lakat:
Models Own-Lilac Dream 1 kerros
H&M-Purple Glitter 3 kerrosta
China Glaze-Passion leimaukset
Konad-Top Coat

Sain vihdoin hankittua meijän jalkalamppuun uuden lampun! Nyt saa vähän paremmin otettua kuvia, kun ulkona alkaa olla niin harmaat joka päivä. Nytkin täällä on aika sumusta ja lumi suli pois jo monta päivää sitten :(
Eihän tuo lamppu ihan paras mahdollinen oo, mutta parempi ku harmaa luonnonvalo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti