15.11.2012

Teemaviikko: Laatikosta arvottua, päivä 4

Tänään olikin työpaikan aspa-koulutus Helsingissä ja nyt oon äidin luona kyläilemässä ens viikon tiistaihin asti :) Mukavaa olla taas Espoossa käymässä. Huomenna alkaa Fidan kirppiksellä pari päivää kestävä kaikista tuotteista -50% alennus. Pitää mennä katselemaan mitä kaikkea, kröhöm, tarpeellista sieltä löytyy :D

Sitten kynsiin!:


Lakat
Arvottu:
China Glaze-Peachy Keen 2 kerrosta
O.P.I-Cuckoo For This Color
Valittu:
China Glaze-For Audrey
+Konad-Top Coat

Tää väriyhdistelmä oli ihan helppo ja kiva. En ehkä olis ite valinnu noita lakkoja yhessä käytettäviks, mutta sopivat ihan hyvin yhteen.
Selasin You Tuben lakkaustutoriaaleja joskus ja silmään iski tämä video. Vaikutti niin kivalta ja vähän erikoiselta tavalta koristella kynnet, että päätin testata.

Keinovalo
Luonnonvalo
Tykkäsin kyllä kovasti tosta koristelu tavasta. Aikaa meni aika kauan näiden tekemiseen ja pikkutarkkaa näpertelyä oli, mutta kivat kynnet kyllä tuli!
Mie en tykää yhtään niistä kapeista koristeluun tarkotetuista kynsiteipeistä, koska ne käy aina heti repsottamaan sivuista ja sitten niitä on pakko repiä. Pelkäsin vähän, että näitten kanssa käy samalla tavalla, mutta yllättävän hyvin kesti. Ei ollu melkein yhtään repsotusta havaittavissa. Laitoin kyllä aika paljon päällyslakkaakin :D Käytin Konad päällyslakkaa, koska pelkäsin, että pikakuivattaja pilaa teipin niinku se tekee tarroille. Vähän se levitti värejä :/
Näitten poistaminen oli vähän haastavampaa, kun teipit piti rapsutella pois kynneltä :D

(P.S. Älkää ihmetelkö, että osa tekstistä on pienemmällä, Blogger sekoilee jotain :/)





2 kommenttia:

  1. Nää on tosi kivat, pitää ehkä joskus itsekin testata vastaavia!

    VastaaPoista
  2. Bambi: Kiitos! :) Kannattaa kokeilla, mutta varaa paljon aikaa :D

    VastaaPoista