11.11.2012

Töpötelty ranskis ja teemaviikko asiaa

Huolsin geelit torstaina ja uskalsin vihdoin kokeilla stilettikynsiä! Stiletti malliset kynnet on houkutellu miuta jo pitkään, mutta niistä on tullu vaan sellanen jännä fiilis, että en oo uskaltanu kokeilla. Nyt sitten päätin repästä ja, koska nää on niin lyhyet niin näistähän tulikin söpöt :D
Yllättävän hankalaa oli miun mielestä viilata kynnet symmetrisiksi, eikä ne kaikki ees oo ihan täydellisiä. Herra R sanoo näitä raatelu kynsiks :D


Päätin tehdä ranskalaisen manikyyrin töpöttelemällä miun uusiin hienoihin kynsiin :)
Alle laitoin kerroksen Opin Bubble Bathia ja töpöpttelyn alotin Opin Alpine Snowlla jonka päälle töpöttelin vähän kimallusta China Glazen Frostylla ja vielä Dependin hopeaa glitteriä töpöttelyn rajalle.
Vähän tahattomasti tuli niin talvisen näköset, että päätin leimata muutamaan kynteen lumihiutaleet ja laittaa muihin siniset tähti-strassit. Peukun hiutale on Bundle Monsterin BM14-laatasta ja muut Konadin m59:stä, leimattu Konadin valkoisella lakalla.



Lakat:
O.P.I-Bubble Bath 1 kerros
O.P.I-Alpine Snow
China Glaze- Frosty
Depend-047
Cesars-pikakuivattaja

Sitten muuta asiaa. Kuten otsikosta käy ilmi, mie ajattelin pitää blogin ensimmäisen teemaviikon! Blogi on ollu aika hiljanen tän viikon, koska oon keskittyny tekemään teemaviikon kynsiä. Teemaviikko alkaa siis huomenna, pysykääs kuulolla! :)

3 kommenttia: