2.1.2014

Uudenvuoden sekasotkut

Näissä kynsissä tuli otettua uusi vuosi vastaan. Eilinen meni lähinnä sohvan pohjalla pahaa oloa taltuttaessa sipsipussi kainalossa ja väsymystä vastaan taistellessa. Katsoin kunnon Glee maratoonin, enkä jaksanu yrittää ees saada kahta järkevää sanaa aikaseks blogin puolelle :D
Kynsien kanssa meinasi taas tulla kiire! Miulla olis ollu koko päivä aikaa, mutta mie vaan hengailin tietokoneella, katoin telkkaria ja tein nuttura-verkkoja itelleni... :D


Miulla ei oikeen ollu ideaa uudenvuoden kynsiin, joten glitteriä siis! ;)
Voitin Talk and Bake blogista arvonnassa Essence Superheroes-kokoelman lakat ja Dark Romance-kokoelman koristehyrrän! Ihan mahtavaa! En raaskinu ostaa itelleni joululahjaks (enkä muutenkaan) lakkoja, joten tää oli tosi kiva ylläri! :) Kiitos ja kumarrus Mimosalle :) Lakat sain aikasemmin tällä viikolla ja esittelen ne vaikka huomenna tarkemmin.
Miun oli tietenki pakko saada jotain uusista tulokkaista kynsille heti ja aluksi valinta osui vaan nimettömässä olevaan hopeiseen lakkaan Super, Man! Kuvasta sitä ei huomaa, mutta lakassa on seassa holo-glitteriä. Tosi ihana kimmeltävä tapaus siis. Pullossa toi lakka kyllä vähän epäilytti, mutta kynnellä toimii loistavasti! Super, Man! peitti kahdella kerroksella ja oli pakko läiskästä sen päälle Dark Romance-hyrrästä musta niitti.
Muissa kynsissä onkin sitten kerrostettu vähän useempaa lakkaa. Alla on Essencen Alice Had a Vision-Again, sen päällä kerros Fairy Dustia sitten vielä Perfectin violetti-sinistä/turkoosia glitteriä. Melkein sama yhdistelmä, kuin näissä kynsissä. Lopuksi päätin, että laitampas vielä kärkiin Superheroes kokoelman mukana tullutta glitteriä The Awesome.


En oikeen tiiä tykkäsinkö näistä loppujen lopuks. Vähän tollaset sekasotkut niistä tuli. No sain kuitenkin eilen aikaseks poistaa lakat niin ei tarvinu näitä sen pidempään katsella.

Lakat:
Orly-Nailtrition
Essence-Alice Had a Vision-Again
Essence-Super, Man!
China Glaze-Fairy Dust
Perfect-50
Essence-The Awesome
Cesars-pikakuivattaja

Miulle itelleni vuosi 2014 on tuomassa paljon uusia jänniä juttuja, kokemuksia ja haasteita armeijan muodossa (TJS 4, jaiks! :D) ja toivon, että kaikille muille tulee hyvä, mukava ja mieluinen uusi vuosi ! :)

4 kommenttia: