30.12.2013

Kymmenen parasta

Ajattelin tehdä tämmöisen koosteen menneeltä vuodelta. Kooste kymmenestä miun mielestä parhaasta lakkauksesta Valitsin sellasia lakkauksia mistä tykkäsin ja missä viihdyin (tietenkin) ja jotka on jääny jotenkin mieleen paremmin, kuin muut.

Nää on ihan satunnais järjestyksessä, en osaa valita parasta :)

Kissoja auringonlaskussa


Varmaan parhaimpia liukuvärjäyksiä mitä oon ikinä tehnyt, kauniit sävyt. Lisäksi söpöjä kisu-decalseja. Pakko päästä listalle ;)

Vappupallo kynnet


Mie tykkäsin näistä vappu-kynsistä tosi paljon. Yksinkertaset, mutta kivat.

Ruffian


Nämäkin oli tosi mieluiset. Omasta mielestä värivalinnat osu nappiin ja onnistuin tuossa ruffianin muodossa paremmin, kuin olin ajatellu. Kynsien muoto on muutenkin näissä todella kivat.

Retroa maksamakkaraa


Kovinkaan moni ei varmaan olis valinnut näitä kynsiä kymmenen parhaan joukkoon? :D Miusta nää oli ihanat ja tykkään noista väreistä hirmusesti. Harmi, etten oikeen oo keksiny mitään muista koristeita tuon HM:n lakan kanssa. Ehkä teen kopiot näistä kynsistä, koska haluisin ehdottomasti saada tuon lakan taas kynsille!

Kukkuu


Ihana lakka ja kivat leimaukset. Eihän siihen paljon muuta tarvita, kun ne oikeen osuu kohdilleen :)

Glitteriä ja kissoja


Lisää kissoja! Pakkohan Top-10 on saada yhdet kynnet joissa on käytetty Confettista. Pidin tosi paljon väri yhdistelmästä näissä kynsissä.

Vanhan kierrätystä


Jotenkin nämä kynnet ei väreiltään oo ehkä ominta miuta. Silti ne on jääny mielenpohjalle kummittelemaan kivoina ja mieluisina kynsinä. :)



Frozen Dawn peliyhteisön risteily-miitille tehdyt kynnet. Nämä jäi tietenkin mieleen miitin takia, mutta myös siksi, että nää onnistu miusta tosi hyvin. :)



Nää kynnet nyt vaan on niin värikkäät ja söpöt. Ehkä hieman lapselliset, mut hei! Niin oon miekii! :D Lukijatkin taisi tykätä näistä kynsistä.



Toinen kerta samaa sulka leimaa. Tykkään vaan kovin tuosta sulasta ja samaten kyllä tuosta "pitsistä" Tää oli ensimmäinen kerta, kun käytin Golden Eye lakkaa. Ihanat :)



Nämä oli vaan jotenkin nin yksinkertaset ja kivat. Ja täytyy myöntää, että tykkään kyllä mustasta kynsilakasta :)

Tätä oli hauska tehdä! Vähän oli vaikeuksia valita parhaita lakkauksia :D

Onko lukijoille jääny mieleen mitään erityisiä kynsiä tältä vuodelta? Laittakaahan linkkejä myös teidän omiin listoihin jos sellasia teette! :)

2 kommenttia:

  1. Ruffianit ja mustat - molemmat tosi nätit! Kurkkaa myös mun listaan..

    VastaaPoista