9.1.2015

Uutta ja käyttämätöntä kynsillä

Viimes kesänä sisko kävi Amerikassa lomailemassa ja laittoin sieltä viestiä olisko jotain lakkoja mitä haluisin tuliaisiks. Laitoin vähän pidempää listaa ajatuksena, että saa niistä valita jonkun mikä löytyy. Ajattelin tosiaan saavani korkeintaan kaksi lakkaa, mutta sisko toikin viisi! <3 Ja pahoitteli vielä, että kaikkia mitä olin listannu ei enää löytyny mistään :D Miulla on ihana sisko <3
Ajattelin nyt lakata näillä lakoilla putkeen :)


Ensimmäisenä luvassa Essien Sable Collar joka on lakkauksessa vähän pienemmässä roolissa. Sitä on vaan nimettömissä. Muissa kynsissä on SpaRitualin Flower Child (en käsitä tota nimeä :D), joka on lojunu käyttämättömissä hävyttömän kauan, oon näköjään ostanut sen 2013!


Sable Collar on todella kaunis ja kelpo levitettävä. Näissä Amerikasta ostetuissa Essieissä on tietenkin se pienempi suti, mutta se ei miuta pieni kyntisenä haittaa yhtään :)
Flower Child oli vähän hankalampi tapaus, tosi luirua. Kynsissä kolme kerrosta ja nekään ei meinannu peittää kunnolla. Lisäks lakka kuivu pikkusen normaalia pidempään. Väri on tässäkin kiva, aika jännä kyllä ja mietin tuleekohan tätä varmasti käytettyä. Täytyy mietiskellä asiaa.


Koristeiksi töpöttelin vain keskariin ja peukkuun Kissin koristelulakkaa Pearl Goldia ja laitoin kukka decalsit. Tykkäsin lopputuloksesta ja olisin viihtyny näissä pidempäänkin. Omista kynsistä vaan lähtee lakat niin nopeesti kulumaan.
Niin kynsistä vielä. Yritän nyt taas pitää nää omat kynnet. Geelit oli muuten kivat, mutta ei yhtään huvittais yhtään se huoltaminen ja viilaus, jne. Kynnet pysyy siis varmaan aika nysinä. Pitää yrittää ostaa jotain Piimax tabuja taas jos ne auttais. Niin ja kuvissa edustaa aina toi haljennut nimetön. Toivottavasti se ei ketään haittaa?

Olipas asiaa! Olin alku viikon kipeenä (vieläkin vasta topiumassa) niin näköjään kerääntyny kirjotettavaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti