15.1.2015

Värikästä talveen

Enpäs sitten toipunutkaan taudista. Lauantaina nousi taas yli 38 kuume ja sunnuntainakin oli niin vetämätön olo, että varasin maanantaille lääkäri ajan. Kyseessä olikin sitten alkava keuhkokuume johon kävin hakemassa apteekista jäätävän kasan antibiootteja.
Onneksi se ilmeisesti saatiin nitistettyä alkuunsa, koska eilen illalla olo kohentu yhtäkkiä. Jaksoin jopa osallistua killan yhteiseen raidiin sen sijaan, että olisin vaan maannut flegmaattisena sohvalla katsomassa Downton Abbeytä (tosi hyvä sarja muuten! Suosittelen!) niinkuin muut päivät. Nyt on aamusta asti ollut parempi olo. Täytyy vielä muistaa ottaa rennosti ja lepäillä vaikka tekiskin mieli käydän riehumaan imurin kanssa.

No kynsiin. Kynsillä oli näitä siskon tuliaisia. Olin jo pidemmän aikaa ollu sitä mieltä, että tarvitsen keltaisen creme lakan. Sellanen puuttu kokonaan! Mielessä oli pyörinyt the Yellow Nailsin Annin hehkutus O.P.In I Just Can't Cope-acabanasta ja laitoin sen siskolle listaan mukaan. Myös toinen Brasilia kokoelman lakka pääsi listaan; Toucan Do It If You Try.


Molemmat pääsivät kynsille, kun sopivat niin hyvin toisiinsa. Vähän aikaa meni miettiessä minkälaiset koristelut keksin näihin ja lopulta päädyin glitter sandwicheihin. Halusin myös kokeilla kahta erilaista glitteriä. Etusormessa on Essencen Circus Confetti ja nimettömässä HM:n Spark Me Up ja molemmissa kerros Opin Bubble Bathia päällä. Tykkäsin enemmän Essencensestä.
Kynnet näytti vielä jotenkin tyhjiltä joten päädyin laittamaan keskareihin parit strassit.


Jos vertaatte I Just Can't Cope-acabanaa miun ja Annin kuvissa huommaatte sen olevan kirkkaampi miulla. Annin kuvat on lähempänä totuutta. Miun kamera tahto välttämättä tehdä lakasta kirkkaamman, kuin mitä se on.
Miusta lakkojen levittyvyys ei ollut ihan niin hyvä, kuin olisin kuvitellut. En muista monta kerrosta laitoin 2 vai 3. Tykkään näistä kuitenkin todella paljon. Tollanen hillitympi oranssikin puuttui miulta ihan kokonaa :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos eekku! Eiköhän tää tästä pikkuhiljaa :)

      Poista
  2. Ihanan pirtsakat kynnet!
    Kyllä mun kuvatkin vähän vääristää, mut musta tuntuu, että Cope-acabana on kaikissa kuvissa liian kirkas. Mutta on se kuitenkin ihana lakka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika hankala kuvattava kyllä, mutta ihana! En nyt ees jaksanu yrittää muokata kuvia :D

      Poista