30.1.2015

Ostoksia

Odottelin eilen bussia, kun en jaksanu kävellä kotiin. Halusin myös rikkoa 20e setelin pienemmäks, bussikuskit aina valittaa niin isoista seteleistä. Päädyin sitten käymään Kicksissä ja siellä oli sopivasti tarjous tuotteista ota 3 maksa 2.



Ostin Kicksin oman merkin huulipunan Havana Heat, L'Orealin valkoisen kajaalin ja Dependin kynsilakan 392.
Oon tykästyny ajatukseen värikkäistä huulipunista ja yritän opetella käyttämään niitä (ja hankkia niitä :D). Valkoinen/nude kajaali on ollu miun ostoslistalla jo pitkään. Saa silmät näyttämään isommilta ja häivyttää punotusta.
Kynsilakan nappasin vaan nopeesti viimeseks tuotteeks, kun mitään muuta ei oikeen löytyny ja tuli kiire. Luulin sen olevan yks miun lemppari turkooseista, mutta tää olikin siitä tummempi versio. Ihan kiva silti.


Huulipunasta swatch. Tosi nätti sävy tollanen murrettu punanen. Levittyy huulille tosi pehmeesti ja on mukavan tuntunen. Pysykin ihan hyvin, mut syömistä ei kyllä oikeen kestäny.


Tässä pieni loppukevennys. Kuvasin päivän meikkiä sängyllä ja meijän pikkunen kissa tuli tietenkin ihmettelemään ja huulipunahan oli mahtava leikkikalu :D
Esittelyä pikkusesta tulossa kunhan jaksan kirjottaa asiasta, koska siihen kuuluu myös raskas puoli.

HUOM HUOM! Blogin sähköposti osoite on muuttunu! Uusi on: koukussa.kynsilakkaan@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti